[新手问题] 星梦好难得到呀!有什么好方法?

小果 发布于2011-8-20 11:50 8300 次浏览 94 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-8-20 13:57:27 | 显示全部楼层
佢話要好方法,噉我咪講好方法畀佢囉。8 J/ N5 t1 z3 Y* p
好似噉,如果你話點先搵快錢呀,我實話販毒做鴨最快。你係唔係會 ...  G! B* b% p* V" O$ d" T$ ?
kwanyeung 发表于 2011-8-20 13:11

/ F: ^* }+ _" M" o9 A! @7 s4 P" n4 x! ~
5 u- o% n! Z- d! O6 {$ f; n( H
做鴨 有富婆肯包養的話都沒所謂

inber 发表于 2011-8-20 14:01:19 | 显示全部楼层
几时变身街长~~( }- A+ }7 C5 `3 {# w/ [5 h6 n
lwj23 发表于 2011-8-20 13:55

J- [  R/ k1 n& x' ^! w" D9 ]) \4 m- u* T9 o( {# a' ?1 Z" Q% `) @9 Y
) ^8 H. X- A9 D. G  D* a! ]
佢做街長嘅原因我估系佢要幫補音頻嘅人加分  X1 }- B- h% N4 s5 f/ P0 s4 x+ B3 Z
因為過左200小時,店長系某的區評唔到分的
# }% a4 @4 S) A% ]5 ^$ G/ |
6 C/ r1 Q" g5 E' N% r9 v5 {5 B/ E我想知佢個街長點解會有有效期多啲: e( u! W1 Z( _6 K6 }3 `7 M
(我估佢求要設有效期的)

lwj23 发表于 2011-8-20 14:04:45 | 显示全部楼层
佢做街長嘅原因我估系佢要幫補音頻嘅人加分
" e: }, Z3 |$ [1 z6 s+ \$ @/ l因為過左200小時,店長系某的區評唔到分的
5 X8 n" x% a0 ]" }! I+ t  v+ w+ l# N1 S
我想知佢個 ...& A. I  D& t# |
inber 发表于 2011-8-20 14:01
1 ?- w$ l8 F" h$ j! A
0 ^& s7 c4 O/ N' Y' n5 ^9 `# H
& C: S6 b2 n- @8 h! f* r' B
    原来系咁~~1 O: _. g0 i, K3 h
咦~?个有效期好多1

小果 发表于 2011-8-20 14:15:25 | 显示全部楼层
我靠帖子赚几个星梦!但是给几个"渣伙"给评到成负星梦了!
9 d: Y9 B) Q% r- A真是TMD的无语!

小果 发表于 2011-8-20 14:16:24 | 显示全部楼层
回复 2# unclehans
7 M7 q% _5 i! \* p' t
) M# |$ N% s3 P, c- o+ u
; Y1 `, P% @1 ~% s6 m    你要做得那么绝吗?

小果 发表于 2011-8-20 14:21:02 | 显示全部楼层
我喜欢睇的!!!!
4 c5 m* O: N; @3 f7 bunclehans 发表于 2011-8-20 11:56

: D3 q; p) J4 v# G- Y( p- W% S! Z" ^4 t3 l; G2 ?

0 Y9 ?8 C# F; p5 _    你要做到这么绝吗?

评分

inber -5 重复发帖

エツクス 发表于 2011-8-20 14:31:12 | 显示全部楼层
**** 本内容被作者隐藏 ****3 \% ^; q7 q  w. d2 K# a7 \
kwanyeung 发表于 2011-8-20 12:25 PM

9 a3 c% v' t  V4 O; h! g- N  N
+ s9 j0 Y' `8 T# }/ p& T' K! t4 Y  ]3 r- s
    呢个比I版嘅特殊手段仲嚟得实际呢....

inber 发表于 2011-8-20 14:33:27 | 显示全部楼层
呢个比I版嘅特殊手段仲嚟得实际呢....+ l5 q  N( V+ Q( Z5 }4 j% u
エツクス 发表于 2011-8-20 14:31
$ J+ x$ z+ B) u7 r

9 o; W: G$ v4 \5 z) ~2 H7 {
# e: s' ~- a# G" c! D: W佢哩啲方法我一早諗到
# o& M* N5 v: y2 Y/ S重有其他版本添7 v2 q- ]6 T! n: l
但系哩啲"好嘢"點會隨便同人分享
: k6 j: S6 {  a( R" }2 c梗系留返比自己用 ,我無ky咁大方

エツクス 发表于 2011-8-20 14:36:01 | 显示全部楼层
佢哩啲方法我一早諗到7 g" r" `7 V3 ]
重有其他版本添2 j, Y  N4 k  y; M6 z
但系哩啲"好嘢"點會隨便同人分享
( B* V$ m( w2 \% ~+ ^8 Q梗系留返比自己用 , ...- R; R' r. C8 S: G( Z
inber 发表于 2011-8-20 02:33 PM
) P; H8 W9 V; m; {' e* Y5 c6 K

- h9 D2 i! M0 W/ I' n4 r3 ^; Q4 {4 t, [5 D  `% ?
    睇嚟收收吓有唔少咁啵,过几条好嘢嚟呢

aubert22 发表于 2011-8-20 14:42:43 | 显示全部楼层
佢做街長嘅原因我估系佢要幫補音頻嘅人加分- S$ S( Z, u2 G9 d
因為過左200小時,店長系某的區評唔到分的
5 h9 U" p" ]9 t. M- J
! F7 S: L9 a2 ?% g  G我想知佢個 ..." Q9 m4 }* G  j- P. g7 ^, g
inber 发表于 2011-8-20 14:01

6 S1 R7 t4 e5 s
- c3 W: O1 r, [: Y
6 B, U" d% u5 ?  j9 D    估中咗~2 E# e* o; @- J- G9 l% [
同埋我中意个有效日期嘅日子(本来系我计划登记结婚嘅日子嚟嘎 )

aubert22 发表于 2011-8-20 14:44:17 | 显示全部楼层
我靠帖子赚几个星梦!但是给几个"渣伙"给评到成负星梦了!
; i$ |0 u( d( q真是TMD的无语!
/ y8 d: X, z2 n( D. [* [小果 发表于 2011-8-20 14:15
# X  F& g6 M, {: T; y

8 {* A3 {& b! p  v8 @# M0 @/ O
# I' [  x; b5 J2 [5 }; X! }" K  k% V    你所讲嘅果几个人,喺边度扣咗你分?5 [$ O) N3 b& w
畀地址我睇下~

inber 发表于 2011-8-20 14:49:58 | 显示全部楼层
估中咗~
$ W1 s( e/ }: m6 o同埋我中意个有效日期嘅日子(本来系我计划登记结婚嘅日子嚟嘎 )
" f, q6 T% Y+ j+ Qaubert22 发表于 2011-8-20 14:42

1 I6 `3 s6 [4 |/ F5 z
' S( M+ |- I" \/ D你個大好日子因某啲事提前左啵
1 d6 h8 }; n+ J* F0 ?& A9 i 之前都無留意原來 有效日期 咁多條1