[软件应用] 关于白菜价的内存应用及心得

happyh2h 发布于2011-8-17 12:10 3823 次浏览 54 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2011-8-18 01:04:56 | 显示全部楼层
预计今年内收山啦,退出合成界了...做个伸手党% C( P. P6 s$ {  |1 D
我个时虚拟机设置咗512M内存炸,唔怪得你咁多啦...' ], |  B9 e; k
...
, T# a# [- r) x8 O+ |漫步雲端 发表于 2011-8-18 00:56
' ?$ x  \3 L. S9 g

( k- A4 L' A3 I1 r8 I  J, e. Z! g# h; j( D! G* J6 p9 n2 \8 V
    咁计就梗係你环保啦,如果1:1时间,我功耗肯定低过你

漫步雲端 发表于 2011-8-18 01:10:29 | 显示全部楼层
咁计就梗係你环保啦,如果1:1时间,我功耗肯定低过你
) F+ ]- y) Z' m8 F3 w3 W; Okevinchan 发表于 2011-8-18 01:04
( _# S7 `3 s- `* Z8 Z; ]

8 i. w: n1 A4 D+ A5 W! i' b( P1 I9 k. S8 j
梗系啦,你部靓机...我呢啲烂同烂铁系咁上下了

kevinchan 发表于 2011-8-18 01:10:34 | 显示全部楼层
咪就系you逼我!- ^8 X1 z# ]$ g
Batcat 发表于 2011-8-18 01:03

9 Q5 Y1 [% R7 Q/ S6 v: A* k+ L
! F& n# _$ }# u4 K
6 J: {6 Y: Q" e8 H  {    我何德何能呢?
2 B: w+ W$ u- |拜cat神,实好瞓,晚安

kevinchan 发表于 2011-8-18 01:11:52 | 显示全部楼层
梗系啦,你部靓机...我呢啲烂同烂铁系咁上下了- \- T! u3 s; }4 h
漫步雲端 发表于 2011-8-18 01:10
" T) [; X/ W2 Y
2 ]/ ]* b1 j" N  ?9 j" h: t8 U9 h
$ `$ P2 c  M$ V: w7 D8 |
    我表示我的是普通电脑一台 - -!晚安了,下次倾过

kanatam 发表于 2011-8-18 01:57:07 | 显示全部楼层
哗 睇完张贴,真係完全唔明你讲乜

235795561 发表于 2011-8-18 21:28:10 | 显示全部楼层
如果技嘉有出ddr3噶ramdisk就爽了

soyang 发表于 2023-9-4 21:32:15 | 显示全部楼层
支持一下