[其它更多] [文件邮分流]Hunter X Hunter DVD粤語MKV,TV版

ruiqukq 发布于2011-8-13 17:03 4923 次浏览 83 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Ace0210 发表于 2011-8-16 00:54:23 | 显示全部楼层
回复 55# 天才不二
, N% g9 w( n; Q" g2 n; w/ I2 b% k% V& ]! h1 `  ~' O

$ D+ D6 K1 ^& N+ J我幾想收呢個版
: k0 f7 \' W5 W* s不過下得太慢4 T- d$ ^3 K" N

4 K! x- l& o% T; j; r雀仔音頻都有收
3 X7 ^) @8 s% _% b  Z不過要搞封裝好煩
& O3 Z! W! a0 U最近又唔得閒

天才不二 发表于 2011-8-16 08:19:17 | 显示全部楼层

, d3 k+ n1 C# k, [0 G回复 61# Ace0210 ! N  q) ?9 g9 V! W

: z( e9 b+ p. x4 r, T我记得论坛有批量封装教程,你可以搜索下+ N/ `( C, A, J6 `/ v' X  n5 A

% D( N6 W6 V7 |( [7 {  nhttp://www.dreamxt.net/bbs/attachment.php?aid=NTYyMzYxfDRiNTI4Y2JmfDEzMTY5MTM3NzN8ZTYyYWFmcHllRmlHWXhoby85Z0h0RlRjMGVBajNYeFR0bCtKU0hIakdHSkdkem8%3D

Ace0210 发表于 2011-8-16 10:30:51 | 显示全部楼层
回复 62# 天才不二 : ?0 x4 ?3 y) U8 R: v: T2 F. k

3 x# O5 d/ e& G$ N; Y, Z% u8 f6 M8 W% `7 a  h( l, |( x
唔係呀
: X. j) p2 u3 P: S% r2 W& {9 Lwmv果度又要搞
) F  L4 d. S" s# ~有得批量搞咩?

天才不二 发表于 2011-8-16 10:51:59 | 显示全部楼层
回复 63# Ace0210
7 s  b1 _8 q/ k5 t  M2 }# C. d* W+ i: H7 U% ]  w  L
" P+ U4 R. D. o1 S) z, G- Q. V  F
好似系唔得,我都唔记得全职猎人片源系wmv添

fate1357 发表于 2011-8-16 16:15:05 | 显示全部楼层
好似唔錯 正好在找 thanks

Ace0210 发表于 2011-8-17 07:39:02 | 显示全部楼层
回复 64# 天才不二 5 F) U; _8 d) _8 e% }: j
, h, ^  y/ `; _; ^5 |2 y

: [1 T2 J. x5 w* [% P5 N% `# s未系囉
4 M( Q' v" S/ ^- [+ Q8 `+ G* j都系收為姐版好啦5 H- p. e* e' F0 ?! n: \8 A- P
但你又話KG兄音頻好d

冷风 发表于 2011-8-17 12:27:10 | 显示全部楼层
谢谢分享咯~

shinn_pan 发表于 2011-8-17 13:51:57 | 显示全部楼层
我晕,呢个咩动漫来架???好似未体过..........

asd123456 发表于 2011-8-17 14:48:51 | 显示全部楼层
好似回覆~~左??

magicp01 发表于 2011-8-17 14:51:40 | 显示全部楼层
看看画质OK不

hch231 发表于 2011-8-17 16:06:25 | 显示全部楼层
可以关注感兴趣的贴吧

b3304565 发表于 2011-8-18 04:23:48 | 显示全部楼层
清晰度高才是下载的重点!