[其它更多] [文件邮分流]Hunter X Hunter DVD粤語MKV,TV版

ruiqukq 发布于2011-8-13 17:03 4898 次浏览 83 位用户参与讨论     [复制分享主题]

0 ~  \0 D1 W5 E0 j$ R$ t【動畫名稱】:Hunter X Hunter: I' v2 X3 [" R# a  G. y; e! S
【集    數】:TV版1-62集
5 ~$ c1 t0 t0 p
【文件類型】:640X480/ G- {3 i7 t+ j$ O# c% w5 r) f3 k9 I2 U% G5 q4 v. u1 H6 T! ~0 o! P* o
【文件大小】:210~260M左右一集/ N, X. W; [2 _. {
3 |7 A0 E+ y3 d【語  言】:粵語+中文字幕& i% v' s# C$ v$ o

6 d+ D! {; n" v, Y7 g- Q* i【有 效 期】:14日" `5 D* P, ?! o* N# P

/ P: `4 r' N! Q8 E* R  }- h声明:这个版本不是佐为版。为单粤语版- K3 p' q, _- M" @; p

, O7 J# c4 z6 E9 n( [3 O 1.jpg ) I0 S: @0 v6 U3 `8 ]

. `! Z( q+ V9 l0 t
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

; U: J' u0 F  X. u3 c+ h$ ]" A) T4 E& A5 V; J5 X$ r) }1 ~# q" j
8 d% P% m8 O! J8 I

评分

Kiver + 80 精品文章

已有(83)人评论

aubert22 发表于 2011-8-13 17:11:00 | 显示全部楼层
即系调好咗音频嘎啦话??有纯粤语音频不?

ruiqukq 发表于 2011-8-13 17:12:46 | 显示全部楼层
唔系录音版,音频不用调,就得个粤语音频

235795561 发表于 2011-8-13 17:29:20 | 显示全部楼层
文件邮真系犀利

ruiqukq 发表于 2011-8-13 17:33:00 | 显示全部楼层
回复 4# inber
! b1 `. X$ M3 g* d5 A& W6 F3 e- e! c+ t9 ^% E( W$ i
: }5 s  J! E. N1 o* c
    吓。。1600都有个啊,。唔知喔,我BT下的。

inber 发表于 2011-8-13 18:26:59 | 显示全部楼层
本帖最后由 inber 于 2011-8-13 18:30 编辑 3 Z% X; x  Q; @6 g0 i- M' r

9 s5 e- X; d5 E回复 6# ruiqukq   b! i5 H- A. e

t) `- d; S* P. @$ _4 l5 S" P3 C0 a* s, X; D- L6 F
你誤解左0 q; A! h3 C3 y' S9 R' g
可能系我表達得唔好5 s9 m3 f/ Y" K; b% n, R

. \: i4 W! L! m姐系1600買左 啲DVD(任何動畫)番黎,
  p3 g1 Z1 R5 D3 o& b有機會壓完再發出黎分享
2 e# X( F+ W; V: i& L# {咁1600就會系帖道寫DVD直壓(大概系咁吧)! t/ H  [! u  n
2 ?* f  _/ x, b( Y+ b  [* ~
而你話你發的唔系合成版?
$ T+ a5 x: I8 e* A  @7 o咁系唔系直壓版?

ruiqukq 发表于 2011-8-13 19:00:26 | 显示全部楼层
回复 6# inber ! h7 `5 c5 E! j6 k$ y
" w' j7 e2 s5 v& O% o/ f
* l+ t9 w! N( H2 t; v7 V

% i. ^8 n. I! v- N系我理解有问题,系唔系直压真系唔清楚,不过音频系TVB的一样

lingz 发表于 2011-8-13 20:17:11 | 显示全部楼层
看看画质OK不

IC11 发表于 2011-8-13 20:21:45 | 显示全部楼层
哇!画质如何先,比较倾向于呢方面

lovepx 发表于 2011-8-13 20:38:50 | 显示全部楼层
) a$ k4 H9 D+ b
老雀好似搞过音频~

xing 发表于 2011-8-13 21:11:56 | 显示全部楼层
呢个有冇OPED嘎

lwj23 发表于 2011-8-13 21:25:30 | 显示全部楼层
回复睇下系咩邮件分享先~