[社区发布] 敬告:请勿恶意对网站页面进行刷新操作

Kiver 发布于2011-8-11 10:45 5914 次浏览 53 位用户参与讨论   [复制分享主题]
天才不二 发表于 2011-8-11 12:33:03 | 显示全部楼层
回复 11# Kiver
, }, i1 T" S% ^! |* `+ G* ^/ j: t' e4 p) C8 d: M
& Q% @' o+ @) c# J  Y8 y" ~
戈条友有病啊,每秒刷两次,自己都唔可以正常阅帖

aubert22 发表于 2011-8-11 12:42:12 | 显示全部楼层
回复  Kiver ! L* X; U. W4 d9 m" c
- T3 z# n/ g0 u6 [) P

4 C8 J5 C+ _% H6 J2 \7 m戈条友有病啊,每秒刷两次,自己都唔可以正常阅帖3 j1 {  `" I  G: d
天才不二 发表于 2011-8-11 12:33
9 G# S5 Q1 ]* u* {; a% i

1 T2 b' S' y1 `! Q$ k4 U% u$ v2 ?1 P. ~9 o2 A& D+ S4 U# m) n
    佢一个页面系刷,阅帖就用另一个页面就得啦~

Kiver 发表于 2011-8-11 12:44:27 | 显示全部楼层
回复  Kiver
* o8 o! X7 Y% V& Y  ^/ N: D6 M5 N
9 ], m/ [6 a' ~* C$ v$ p/ s3 W$ t. R4 Q2 v
戈条友有病啊,每秒刷两次,自己都唔可以正常阅帖/ s4 u; E0 O! o6 d4 U' M8 _0 R
天才不二 发表于 2011-8-11 12:33
# x8 t; R* X, N& |5 a" K+ x
* ~! j% d8 q+ c

, E6 ]! Z4 x/ m* Z    为刷等级+ \- K8 g' o0 c- e/ j$ S6 P
仲边使专门去阅帖啊~~

漫步雲端 发表于 2011-8-11 12:45:28 | 显示全部楼层
我入嚟无耐就开始刷了,都系60~180秒/次,都无影响论坛呢~6 }  Z- z8 u" x) r7 A- \% ^4 R
aubert22 发表于 2011-8-11 11:39
. v6 u! z2 F, Q5 t/ c
) H2 e$ {- j% x9 w
5 [2 J5 Y  m9 m, `' ~
你頻率咁密

Mikkukan 发表于 2011-8-11 12:54:59 | 显示全部楼层
一分钟可以页面刷新一百次?? 唔通有按键精灵辅助?

天才不二 发表于 2011-8-11 13:08:24 | 显示全部楼层
回复 16# 漫步雲端 : P% ?1 M' ]- m" d
* q9 Z; ~6 j5 d' o
2 e5 u/ Q* M3 ?( T
睇来我刷的频率最低 ,300秒一次

aubert22 发表于 2011-8-11 13:13:39 | 显示全部楼层
你頻率咁密
2 F4 d7 w5 ^- b+ ]: m漫步雲端 发表于 2011-8-11 12:45
0 \  D* y7 y  Y  c3 _' @- x
- s* o& |8 _8 j* X- ^# t

3 z$ w/ C& ?& e1 @5 |    米同雀仔差唔多~都唔会影响论坛啦~系影响08年果阵就影响啦~

基拉杰特 发表于 2011-8-11 14:50:28 | 显示全部楼层
一直挂着从未刻意刷过

xing 发表于 2011-8-11 15:04:21 | 显示全部楼层
衣家先知道原来可以咁. ..

kwanyeung 发表于 2011-8-11 16:02:59 | 显示全部楼层
唔怪得我個頁面訪問量咁低,因為我都冇刷過。

Kiver 发表于 2011-8-11 16:32:38 | 显示全部楼层
唔怪得我個頁面訪問量咁低,因為我都冇刷過。
; y+ d7 F6 h, J8 P% ckwanyeung 发表于 2011-8-11 16:02

2 X. {7 A9 N# F& Z( [( x/ j
4 o% p& `% E3 \$ B/ f* d1 f" o# t& A; `5 ?, x& t
    看来要减去页面浏览量的积分占用比例
$ P, a) f; j1 x. Z$ i7 n改用在线时间算咯~

QQ车 发表于 2011-8-11 17:16:30 | 显示全部楼层
一分钟提交过百次的页面数,分明就是恶意攻击