[网络应用] 推荐一个中转站~不限流量秒杀MU

jimkyj 发布于2011-8-3 18:19 3683 次浏览 37 位用户参与讨论   [复制分享主题]
エツクス 发表于 2011-8-3 21:59:36 | 显示全部楼层
见过了,多谢先

我冇野讲 发表于 2011-8-3 22:56:50 | 显示全部楼层
回复 5# kevinchan
2 s/ p$ V9 G8 u' Y/ M8 i3 n; y8 `! R. c2 Y& P
/ }- ]" f0 X+ C% h" M0 R  _7 w
    我这个掂唔掂啊http://www.dreamxt.net/bbs/thread-75478-1-1.html

kevinchan 发表于 2011-8-4 01:33:41 | 显示全部楼层
回复  kevinchan ! q" }3 a3 q! M4 ]) X8 K) C
) W7 [9 g) ^! d2 |* ^6 X
9 x7 o9 o0 J' y$ R" ?6 W
    多谢啵,毕竟直接上国外网盘下野不是早上会比较慢,早些时间还10有89被封。貌似 ...+ r0 G) |6 j) Q3 j4 l0 @5 X
jimkyj 发表于 2011-8-3 19:05
$ D% T3 I6 u& t

, [4 R3 T% T( f* i; ~7 X; D
6 b& `9 p1 n# L% U4 v    係啊,前排国外网盘被block,搞到大家都要搵方法下载各大网盘资源,于是发现好多中转站之类的出现了

kevinchan 发表于 2011-8-4 01:35:56 | 显示全部楼层
呢个限流量啊,虽然好用~~畀钱就唔限,抵死~~0 @/ Z7 _+ ~/ a) g# K
aubert22 发表于 2011-8-3 20:35

4 j8 a  H  e3 L  [4 y: o: |3 w6 ?- E" p. P5 G: C" P5 b

9 V' Y2 L/ d! a6 m, F' I    原来要畀钱噶?我净係试用过,如果要收费,咁就真係唔使考虑

kevinchan 发表于 2011-8-4 01:36:24 | 显示全部楼层
回复  kevinchan $ U* P2 L; Y  h" ^+ j

P: U5 }5 M$ c: o4 F, s
5 _% P" ?1 E8 W0 K0 X- p, _. `    我这个掂唔掂啊
3 a, @* ]* w/ `- C$ U我冇野讲 发表于 2011-8-3 22:56

3 }8 K* y& m! F1 D) P9 k$ M: `: w2 h+ @! R: l' q

" S; L1 q5 {! ?2 j    得啊,不过有时间限制啩,都唔错噶,依家貌似好多方法,你个个试下都唔错

235795561 发表于 2011-8-4 09:03:37 | 显示全部楼层
试下得五得先

aubert22 发表于 2011-8-4 10:40:02 | 显示全部楼层
原来要畀钱噶?我净係试用过,如果要收费,咁就真係唔使考虑+ g4 e3 Z4 L( n  o, W1 L4 u+ Y" H
kevinchan 发表于 2011-8-4 01:35
' d1 p& z1 I8 e, |$ Y% k2 E' I" d

6 v0 D! B5 S  F. L1 r/ z: g( b, l2 I
* q1 ~$ e( E! P/ N4 Q$ d/ z    嗯,我噙日试过了,限流量,虽然都几多下,但限咗之后嘅好耐先可以再嚟~~$ E6 ?3 g3 J) t, z$ r1 y
付费就应该唔限,不过要畀钱我倒不如直接畀MU~~

kental 发表于 2011-8-4 11:31:04 | 显示全部楼层
貌似之前有介绍过。而且唔止介绍一个哇;雀街发左link啦原来

我冇野讲 发表于 2011-8-4 14:56:53 | 显示全部楼层
回复 17# kevinchan ! o, X% _% q. Z. b1 |( M. f! }' F

# P( ^: B; D6 |: b; A  s& Z1 N' V1 i+ S
    你推荐那个是要注册?

kevinchan 发表于 2011-8-4 15:46:07 | 显示全部楼层
回复  kevinchan ; o! _! L- u( i& U

2 ]; o% P% l4 i% N8 A/ b1 Z- m& N9 U" C3 |3 B8 T, B
    你推荐那个是要注册?
/ M* R0 @0 U/ m+ x4 Y" U1 E% L我冇野讲 发表于 2011-8-4 14:56
& c; X: O9 ?7 v- I

! U; Y4 A+ T" l  O3 l! f7 z1 a+ w5 M
    係啊,你唔见有教程咩?我之前发出嚟嗰个网址

sai999 发表于 2011-8-4 19:37:41 | 显示全部楼层
换ip可以不需等吧

Kiver 发表于 2011-8-5 10:48:16 | 显示全部楼层
我提示一天只可以下一次~~~