[每日闲聊] inber 你果然够狠

ET0-0 发布于2011-7-8 17:11 9171 次浏览 136 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-7-9 04:33:15 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-7-9 04:35 编辑 $ q/ [0 h6 \4 W, w% G

% E' e4 Q0 s/ G今次終於輪到我做圍觀。9 Y- ^5 i0 f& Q0 [0 ]

3 f: n; `: y6 ~話說加黑名單變加好友真係搞笑。
1 M3 z4 M2 `2 v  J- H+ j- F
6 X& N/ C' l: {6 U$ F4 i樓主貌似未夠班同啲高層鬥。

kwanyeung 发表于 2011-7-9 04:52:50 | 显示全部楼层
我只系知道某人明明講好500後來又變成250星夢,逼使某某人的那套亂碼提早報廢~~+ R+ i2 b5 T. t1 @2 z% ]7 ?
漫步雲端 发表于 2011-7-8 23:46
5 @! l6 t( m4 P' t& I, w
某某人話佢要求115畀MU佢所以要減一半,其實都唔係唔合理。不過唔知當初佢哋點傾數,所以。。。& o5 n7 H3 L5 w# b$ q
, J( `3 R, `2 n; l" V
至於今次啦喎。。。就搞笑多啲。畀完錢轉權限真係笑死。

kwanyeung 发表于 2011-7-9 04:54:17 | 显示全部楼层

1 X+ Y5 N' t5 ?1 o- Q$ `睇黎就系了 - z, c- y. r0 E) J7 J# Q; v
, m& L: O  S5 M# S! P6 r$ S
重有估唔到你會幫我(你上面的回覆)
1 s4 |6 H3 P* ]1 t
2 e) w: n3 I+ s2 t; R2 d; @  ]我認為 ky,傑基,漫步 都有可能幫樓 ...
* o: D+ D% t# H" |7 p. uinber 发表于 2011-7-8 19:08

( z2 |( [5 Y5 n' w# U% c我對事唔對人,你咪又想屈我。所以今次係圍觀。  除非有人叫我幫拖就另計。

inber 发表于 2011-7-9 06:11:31 | 显示全部楼层
我對事唔對人,你咪又想屈我。所以今次係圍觀。  除非有人叫我幫拖就另計。
% W' ~2 @/ [' s3 q" g2 o3 ikwanyeung 发表于 2011-7-9 04:54
* w# D' \( |( `

# v1 J5 A( P; K4 `' @4 t1 m; i
- Q6 L. m3 l# \4 Q' g+ m記住
1 ]1 F! I. x$ \, h$ j: l* v我系話可能
5 W, G9 \, _/ j8 B; @. @
$ q) |5 f/ X1 `1 w1 d( M/ o三個人黎講你幫樓主 的可能性系最高& K. O( {, x9 f* Z6 v! v4 x
當然,我只系推斷你只系同我玩 而幫樓主
& P, @: Q# b: b& H& h: A% W/ m: B# n, @
同埋樓主提供嘅資料根本唔夠
/ t3 K/ u0 f' l5 {* o如果提供番多啲資料" X- V0 f$ T: I
可能會有多啲人同情樓主. l' {' V; w1 r8 i& B
1 B2 z" S6 P: x! K  i: H
今次形勢太一面倒
( E6 J5 f3 I- d* t根本唔好玩

kwanyeung 发表于 2011-7-9 06:15:45 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-7-9 06:17 编辑 5 v) A) k( ?9 X: i$ V: q0 N" ?
記住0 T" ~% ]7 @& j! `$ C- T8 c4 V4 E
我系話可能
: ~0 L" L6 ?2 G; ~. m; ]# H8 N" u
. b0 G* \" F0 Y三個人黎講你幫樓主 的可能性系最高2 E  F7 a! P. C# O9 G0 L& R$ B
當然,我只系推斷你只系同我玩 而幫樓主
- b% {# w: J  I# Q! d% o' U. _0 U& j" |; }
...0 m4 e1 c$ v/ X/ U; ~6 @/ k
inber 发表于 2011-7-9 06:11

. n$ B3 [* k* |7 ~: e0 E& T) [只可以講樓主太弱,其實你都有啲唔啱。不過佢寫得唔清楚就以為佢唔夠權限先喺到嘈,當然搏唔到同情分。
5 _! B: e" @" b- i$ [冇同情分嘅後果就係畀高層任人宰殺。

inber 发表于 2011-7-9 06:16:51 | 显示全部楼层
某某人話佢要求115畀MU佢所以要減一半,其實都唔係唔合理。不過唔知當初佢哋點傾數,所以。。。5 _! Y' i7 A7 F, w: b) R
7 C5 U7 ?% ~" M2 }' L- |
至於今 ...
& N- e1 r( j! [2 fkwanyeung 发表于 2011-7-9 04:52
' [1 C1 V  J+ R/ j2 g/ O* Y

, }. p3 [8 Q/ |) F1 q2 T& F
5 g* V5 u+ @( y6 E你竟然有留意
( Q$ b. c3 C: o( Z不過我點諗,你應該估唔到
" a8 X1 Z  v$ _, j9 O& g
0 O: l* a2 O. O( o' W3 M# s而樓主就覺得,我系得唔到500星而唔服氣

inber 发表于 2011-7-9 06:18:51 | 显示全部楼层
只可以講樓主太弱,其實你都有啲唔啱。不過佢寫得唔清楚就以為佢唔夠權限先喺到嘈,當然搏唔到同情分。. d8 L4 Z7 P4 ^' A: ^$ l- i: }# `
...
4 B, k  N1 Q2 ~7 w4 M% \kwanyeung 发表于 2011-7-9 06:15

* v. Q( r7 D' ^9 ~8 v9 ~9 P+ C' H  ~/ f
, Y8 e) O8 o4 x+ Q& l. c) o
5 W" @' g# s( @' d! c2 v/ e我唔系有啲唔啱. ]" r) r' t; C- e; r' i" p* ?# N

9 q3 T# V! t- j; M+ [9 J0 U9 `我今次覺得自己系好唔啱
' h+ \! h- i2 F7 _今次我分明玩針對5 \" w, C% D) z  w

/ P* l( C1 U! t! ~明明一件事還一件事9 Y0 Z) V9 ]' y' O% P
我點可以為左之前果件事,而咁對樓主7 w7 i) U1 i: o8 s4 g

# ^( v# x" C9 V4 K/ o7 M) H) P不過我無後悔咁做' x7 n- O9 B3 j' X. S. P
因為我都只系一個小氣的人

inber 发表于 2011-7-9 06:26:49 | 显示全部楼层
( ^' D0 z( h: J$ Y% X. z9 H
你知道某人对我说 愿赌服输吗 知道某人想讲的真正意思吗  我自然唔比晒 只会睇表面的也 仲 ...% ?2 j; b1 s( U5 ?' h9 u3 ~
ET0-0 发表于 2011-7-9 03:08

# s; ]: |$ _+ w0 O- v' f& }% H) _5 F
2 p5 _2 H7 `. B7 O9 U( L$ x, c1 T
終於深入咁講返少少啦5 n/ B5 j) l: F: m) d% N9 j9 `
+ E9 h6 h- J$ D: D: [
我又講先
" \/ P( [' x3 u# }! G" a* r我唔要250星夢唔系扮青高
6 X2 [$ O$ y. [4 C: j! P0 N/ D4 j8 N- G8 ?  A9 a+ w/ Z
就好似個小孩
! o2 I' Q- Y+ e5 @$ @# O要食雪糕,媽媽唔買,小孩哭
: N* g9 r+ t0 f" d: P7 B最後媽媽買返比小孩食
4 U* n4 l% y7 \9 t: w2 f, }小孩唔食
1 h# w' ?' f% \1 y1 Q( x(比喻打得唔好,情況有點唔同,但大約系咁)' J: S; S7 r+ a" P2 q# B
9 D# F& @+ s6 \& [5 K
咁呢個小孩系唔系扮青高, o  H! S3 n$ a9 o8 W: v
如果佢系嘅,我都系

kwanyeung 发表于 2011-7-9 06:43:23 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-7-9 06:47 编辑 ' t+ K0 `# b  K' h+ J  B
我唔系有啲唔啱) |1 \4 \' x& j  K3 A7 h

" A9 b: V; t0 d4 s我今次覺得自己系好唔啱5 W; D! U; }9 m  W% R' D# m) J
今次我分明玩針對
% y. ]. ?$ C  J  z2 a$ ^& M1 ^
; k" w* b# C. O/ r明明一件事還一件事+ Z& }8 ]4 T/ |0 G2 e' t
我點可以為左 ...4 r* o- N4 K. R  G1 r6 f
inber 发表于 2011-7-9 06:18

5 a8 v) P8 Z3 V6 a  b講有啲唔啱係畀你好啲落台,不過你自己講出嚟另計。
0 a. w; S# s; `2 G# h, J8 K! F9 r& U6 U, O! L, g
唔知你哋嘅恩怨,都係食住PIZZA睇好戲。

inber 发表于 2011-7-9 06:45:45 | 显示全部楼层
講有啲唔啱係畀你好啲落台,不過你自己講出嚟另計。 # O" q! E7 A6 Z$ F8 K5 X+ V

% O4 y: Y9 _# ?唔知你哋嘅恩怨,都係食住PIZZA睇好戲。
: p7 ?. {+ A1 D  \* pkwanyeung 发表于 2011-7-9 06:43
4 h$ c: D- }  n. k! y" k
$ P, q0 A/ i6 N- ]& v

: `2 a3 A- @( w* d2 \下次直接啲就是了' z( t' R: F- U+ R* p' ]/ j
背後嘅真相會隨着樓主愈講愈多 而走出黎8 p# \' N0 X& f8 K1 z* \+ X( r

* M( }: A0 q8 o4 B# j4 M3 T等我拖長黎玩,慢慢睇戲吧

漫步雲端 发表于 2011-7-9 08:48:20 | 显示全部楼层
: e8 }: j; D* z7 D3 v0 q' M
你知道某人对我说 愿赌服输吗 知道某人想讲的真正意思吗  我自然唔比晒 只会睇表面的也 仲 .... {8 }- |0 d+ D* b: C: r, L
ET0-0 发表于 2011-7-9 03:08
, O% A& V' m' j# T, f

( u6 i+ [: e$ H* R& ?8 j; B, c, m* z0 w! h2 `

7 U: |  ]/ B; l0 D" J3 e/ V' j% a我唔系睇表面,某某人話你一早又唔講好傳MU只有一半酬勞!!等人畀左link先黎招“打死狗講價”
! W0 b4 N1 j4 U2 i7 p如果系咁樣邊個人條氣都會唔順...所以乾脆就連250都不要 大家一拍兩散 . L* k' k! Y$ Y$ Q" v
其實MU同115又有咩分別人地做左野就好應該比人應得嘅酬勞,呢個真相雖然某人系唔畀我講 但是我睇唔過眼囖

漫步雲端 发表于 2011-7-9 08:55:55 | 显示全部楼层
某某人話佢要求115畀MU佢所以要減一半,其實都唔係唔合理。不過唔知當初佢哋點傾數,所以。。。
/ S4 S! m1 q1 q
8 z8 l& ~! F; t  b' C7 Z至於今 .../ Y3 @6 u5 r9 z) n! a' X$ @2 g
kwanyeung 发表于 2011-7-9 04:52

' q- A8 Z7 U% ]  m% o; s, K. i  N7 ]) j" P6 p" v; ]

% U  C3 O7 F0 f/ Z! ~: u    8 q2 G, n( _2 h/ F
71樓有另一個真相 好~我唔插嘴了 食住花生等睇戲