[每日闲聊] inber 你果然够狠

ET0-0 发布于2011-7-8 17:11 9195 次浏览 136 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aaron81 发表于 2011-7-8 22:36:45 | 显示全部楼层
点解最近成日见到有火药味的贴。天气炎火所致!

aubert22 发表于 2011-7-8 22:44:57 | 显示全部楼层
其實咁都幾好玩
( @  l: }, ~+ y  P4 h5 ^有咩不滿講出黎就好) v- l1 v4 K$ h* g
收收埋埋其實重危險0 n* c' \) A0 c4 Y& Q% O

% u- |- M$ i' ?1 }( f. q* P只要唔系太過火都無咩必要禁止
. M" U# {( Q# [' ?inber 发表于 2011-7-8 21:15
% [: C5 b0 F6 P9 f1 B0 O1 d

+ }1 l. |% K" d( U! a, p
  G" {% [6 P$ u, |    呢层当然~我都无话禁止等意思,又唔系XX党~
- T9 P5 N% Y) g$ y2 |" ~* s  k7 y只系果阵应该系好少有依家呢种现象~可能系合成嘅高手辈出,新作渐多嘅原因吧~伸手党都多咗唔少呱~

kevinchan 发表于 2011-7-8 22:51:41 | 显示全部楼层
我記得我同人嘈嘅時候 你的嘅動作系阻止
8 f# D  i+ j* ~9 y' f點解今次唔系的
& ?- G7 z7 R4 L; Qinber 发表于 2011-7-8 21:58
: \5 @  f" |  E% S& v

& H. w' W6 j8 K8 ?# M. N/ t% A/ E1 Z5 D) e3 P& B9 j
    你自己有能力阻止,哈哈

help6288 发表于 2011-7-8 22:59:50 | 显示全部楼层
兩個都不支持

ET0-0 发表于 2011-7-8 23:07:31 | 显示全部楼层
inber 发的帖回复里面你自己做过D咩你自己心照喇(唔系这张贴) 唔好系度博同情

漫步雲端 发表于 2011-7-8 23:23:48 | 显示全部楼层
樓主做過咩都心照啦~信用唔多夠

kevinchan 发表于 2011-7-8 23:27:15 | 显示全部楼层
乜事啫?有事揾雀神,4 d; e0 P- S( O; H& W2 }
平常心 发表于 2011-7-8 18:34
/ Z+ d2 S7 j# S* t5 \
/ C: U9 O" e- t* |. X& E
+ `* W1 |4 t' _- i0 ^- l
    平常兄,搵我乜事,我都係路过咋

kevinchan 发表于 2011-7-8 23:30:09 | 显示全部楼层
inber 发的帖回复里面你自己做过D咩你自己心照喇(唔系这张贴) 唔好系度博同情
" I# o% {* X  gET0-0 发表于 2011-7-8 23:07
) J+ m* a$ j0 m
1 Z; Y4 G- S+ V: ?# z5 _
3 a: L% `. b: P  W  e- ^5 G
    老实讲,觉得你两个嘢好似细路仔斗气咁,几搞笑......加多句,你两个可以无视我呢句话

ET0-0 发表于 2011-7-8 23:35:08 | 显示全部楼层
好似细路仔斗气咁 你居然甘睇

ET0-0 发表于 2011-7-8 23:37:36 | 显示全部楼层
; a$ T. ]6 @8 n! o" W+ N
  x" A% Z+ V6 N, i" c回复 54# 漫步雲端
7 a0 ?- G! s; ?0 p. i
' V4 w  b4 i5 \$ H! B1 ~1 r5 m" ^; a: E) N- f4 {2 o* p
    你知道距之前点回复我咩 摆明就系准备骗人 所以我先甘做 你又唔见我唔比星梦米小契

漫步雲端 发表于 2011-7-8 23:46:59 | 显示全部楼层
我只系知道某人明明講好500後來又變成250星夢,逼使某某人的那套亂碼提早報廢~~

ET0-0 发表于 2011-7-9 03:08:38 | 显示全部楼层
  ^. K" Z) k! Z+ T' u! d* [1 S
我只系知道某人明明講好500後來又變成250星夢,逼使某某人的那套亂碼提早報廢~~. x5 ?! W9 K# f' Y; C
漫步雲端 发表于 2011-7-8 23:46

8 f; A9 t. t7 A! H! k9 b/ e; ~. {5 c& ^7 |/ i

1 @$ ^- o& J9 o) p! m# e    你知道某人对我说 愿赌服输吗 知道某人想讲的真正意思吗  我自然唔比晒 只会睇表面的也 仲有某人仲扮清高 唔要星梦