[每日闲聊] inber 你果然够狠

ET0-0 发布于2011-7-8 17:11 9194 次浏览 136 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-7-8 18:15:42 | 显示全部楼层

! X7 ~, z1 {) A/ M; p1 w& G' Y别人设置多少关你什么事,不下就行啦

eegbook 发表于 2011-7-8 18:16:04 | 显示全部楼层
剑心兄~呢D。。。可能系。。。  B2 b% W6 t3 L. e) h' _+ v, l
其实,我路过嘅啫。

inber 发表于 2011-7-8 18:16:08 | 显示全部楼层
回复  inber
! h/ s8 ^5 l( Y9 e/ R- q  \1 V; L, _8 a% p2 C/ h" @: h! J  n, W+ D5 v/ D

- E1 h, _' ?! r& p3 ?* x    切 权力高好巴闭咩 我稳唔到边度加黑名单咋 你加权咯 我最多自己合成 自己睇 反正我 ...
2 L* w0 Z' U- vET0-0 发表于 2011-7-8 18:02
% c$ o, L& M1 |2 t; n
/ g" A. }: N+ h+ c  O
8 T+ F$ r2 z6 n4 S# Y9 a+ A
有DVD
- E4 x8 w. w) L. m反正平時都唔多見你點分享- y5 {0 T5 U& R/ g
所以影響都唔大

117480 发表于 2011-7-8 18:17:05 | 显示全部楼层
60....我都睇唔到..

ET0-0 发表于 2011-7-8 18:17:40 | 显示全部楼层
本帖最后由 ET0-0 于 2011-7-8 18:20 编辑 , D7 i1 g( p3 E5 z7 @# j: c/ a6 A
本來系00 [9 v- H/ P- X5 d* t
而家系60
0 a6 T; l' m8 c# Y/ n) z2 Minber 发表于 2011-7-8 18:13

$ F: Y) v0 s& G6 z2 E
' G$ V, p4 d# _1 U' q
4 ?0 B3 z- m0 p% O    唔好再找借口 你中意点加就点加 加200又好400又好 反正我有DVD {:5_330:}

asd123456 发表于 2011-7-8 18:19:19 | 显示全部楼层
睇五到,自己赚多D星梦米得噶..

ET0-0 发表于 2011-7-8 18:19:55 | 显示全部楼层
" r' z( i7 f0 Y! @- ]
回复 15# inber
& W0 u% K( m; o' ~. O: b
0 N0 \+ ]* a" ]# d4 b) N
$ r4 w& `7 Z. {2 O: B    等阵我就搞个DVD封面比你睇 {:5_318:}  我食完饭就放上图 我只是不想自己合成 先至下载 26.gif

平常心 发表于 2011-7-8 18:34:22 | 显示全部楼层
乜事啫?有事揾雀神,

漫步雲端 发表于 2011-7-8 18:39:07 | 显示全部楼层
其實樓主都好狠,不解釋

inber 发表于 2011-7-8 18:45:55 | 显示全部楼层
回复  inber + o2 D" @* t! u7 S& }. Y8 R+ J6 o4 P

) v0 o# J6 V- S- J
3 @. I; I, s/ M$ Z& j3 C$ ~    等阵我就搞个DVD封面比你睇   我食完饭就放上图 我只是不想自己合成 先至下 ...# L# W6 X- b) l: h8 |- F
ET0-0 发表于 2011-7-8 18:19

! @( T# v" a) T) i! t  a  w/ I3 {0 Q! ^5 E' }+ H: S1 G

$ r- M+ [* B2 B* D8 \4 K; A# y, A7 _DVD,咁睇黎系日語的(你講左)
2 r8 t6 n0 Z: P咁你去邊揾粵語音頻自己合成

漫步雲端 发表于 2011-7-8 19:01:00 | 显示全部楼层
DVD,咁睇黎系日語的(你講左)' s: h- }9 u. N( R- b
咁你去邊揾粵語音頻自己合成
3 ?; U' X, t4 Vinber 发表于 2011-7-8 18:45

1 a& q8 l9 y+ O7 y& ?) n
8 S1 t9 f0 `3 ?( w
3 V9 L, B3 ~4 M; }0 T8 B5 j0 m$ Q    . {6 w" S2 U# n. S
土豆囖

ET0-0 发表于 2011-7-8 19:03:15 | 显示全部楼层
回复 22# inber : v2 T% s, P: o4 V) V+ ^% {1 q6 I  N

1 Q. J. ~$ o4 A. k" }8 m- M我自然有办法 图片 002.jpg 图片 001.jpg 图片 003.jpg 11.gif