[其它更多] [原创双洗]新机动战记高达w 粤日西(定拉丁)3语 完

chrisrex 发布于2011-7-7 11:18 13280 次浏览 152 位用户参与讨论     [复制分享主题]
天使之风 发表于 2011-7-8 16:17:31 | 显示全部楼层
M记有几个版本啵,你指边个?........我呢个系重合拉丁文ldrip嗰个嘅,m仔嗰个音质差 ,应该音 ...
2 \* S' {1 h' G. u' f! }: T6 Mchrisrex 发表于 2011-7-8 01:55
3 u3 g0 U  ^/ r6 f

4 H! J9 L2 Y" d/ ~" X1 O' I5 y) W3 O3 `7 ?
    快D校埋字幕。。译名小问题。。最主要系时间轴。。。。

chrisrex 发表于 2011-7-8 16:59:31 | 显示全部楼层
快D校埋字幕。。译名小问题。。最主要系时间轴。。。。3 e, w0 P: b& _2 W  W
天使之风 发表于 2011/7/8 04:17 PM

; `3 i2 L' g* e% b8 T+ E' }- T: h1 T5 m+ v0 \; Q
hold住咗,不如你一路睇一路改啦,跟住分享

天使之风 发表于 2011-7-8 17:01:59 | 显示全部楼层
hold住咗,不如你一路睇一路改啦,跟住分享* Z* X( s; N8 M! h
chrisrex 发表于 2011-7-8 16:59
7 A9 l& E9 a3 x* m, ]" j

, n7 Z# |: M5 C% X
9 k; }7 W& O  b5 Z. u1 }    时间轴不会改~~~等你改

chrisrex 发表于 2011-7-8 17:07:33 | 显示全部楼层
时间轴不会改~~~等你改! s- h' \8 b; z8 f. w$ m
天使之风 发表于 2011/7/8 05:01 PM
# X# r3 [) m: j' R# ^: L9 ~

; ~$ b) C) O5 B- p9 p  l+ p& N4 ]5 a( \; O( c" L+ [* c
    咁简单都唔识改?咪玩嘢㖞

天使之风 发表于 2011-7-8 18:34:52 | 显示全部楼层
咁简单都唔识改?咪玩嘢㖞+ r4 W$ P# _4 N# V- t" V2 ?0 [! e. B
chrisrex 发表于 2011-7-8 17:07

' [. y9 p6 E: a+ c3 s; W" A+ s6 E$ }# v& F  H9 Q

* w) W7 R, B4 f$ O! o    唔识,老师冇教~~~~

117480 发表于 2011-7-8 18:40:47 | 显示全部楼层
的确,点解个希罗甘红的..

chrisrex 发表于 2011-7-8 18:53:12 | 显示全部楼层
唔识,老师冇教~~~~; ?/ {% u! q$ V$ i2 p2 r
天使之风 发表于 2011/7/8 06:34 PM
) m, S/ X5 \+ ^7 C6 c; n7 f

1 j2 t! q# P; j4 \1 ?整个软件就得啦..........藉口

maplep 发表于 2011-7-8 20:55:24 | 显示全部楼层
片源来自m仔嘅转贴,再次多谢m仔" V5 Y+ U, K+ {3 _) [

8 g0 F/ s6 V" b; V我会害羞的

chrisrex 发表于 2011-7-8 21:02:20 | 显示全部楼层
片源来自m仔嘅转贴,再次多谢m仔2 s8 H: o, E" S/ {# W0 W1 J
% ^1 N+ @* C2 c' D
我会害羞的6 Q* U  @, J- M6 C
maplep 发表于 2011/7/8 08:55 PM
5 @6 Z, P% e7 t+ K" |# k

& k7 P( C* s  \$ S% D  V" a. k
+ Z$ p0 [6 C3 q3 D; D3 l) m8 @    }70%[{{0E}}5EBB)1XQF$(E.gif 治愈你,咪怕丑

kevinchan 发表于 2011-7-8 21:35:46 | 显示全部楼层
唔识,老师冇教~~~~" t2 z6 O' a7 A8 E$ T' i6 S4 F, X
天使之风 发表于 2011-7-8 18:34
7 a9 h% V" U6 Q1 z: Y

/ E% ?) y+ n( E8 V- H3 [! _
3 P: @: g% z6 Z% L    此人纯粹玩嘢,拖出去喂鸟

天使之风 发表于 2011-7-8 22:03:42 | 显示全部楼层
此人纯粹玩嘢,拖出去喂鸟
% c  b, A7 e% W  C. n, ]; ~kevinchan 发表于 2011-7-8 21:35
7 v5 \- G+ ?8 n! D# Z2 W. t
) _& C; Q" H1 r9 K( G4 r( p7 x- w& Q
# i2 G5 `9 q4 w
    我宁愿喂猪都唔要喂雀~~~~

kevinchan 发表于 2011-7-8 22:51:16 | 显示全部楼层
我宁愿喂猪都唔要喂雀~~~~
& B9 C4 ^8 |# i' _: U9 T0 a天使之风 发表于 2011-7-8 22:03
+ ~1 ?0 w5 ~6 e7 \
6 v" k! k$ C  D1 ~, }0 Q

4 ~# ^: `& B- d1 h  B* L' k    咁快啲攞你去喂猪先得,死傻风