[其它更多] [原创双洗]新机动战记高达w 粤日西(定拉丁)3语 完

chrisrex 发布于2011-7-7 11:18 13206 次浏览 152 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-7-7 13:22:17 | 显示全部楼层
连西班牙文都出现啦,虽然我也试过

丞相 发表于 2011-7-7 13:40:27 | 显示全部楼层
有TVB粵~~~8 v0 y6 J( w& M6 _& ~  c' J
咁就不得不支持了

inber 发表于 2011-7-7 14:20:40 | 显示全部楼层
I版未幫你加分# R# I0 L3 l9 d2 W6 @
漫步雲端 发表于 2011-7-7 12:22

/ L1 G9 e" x7 k  Y. r0 E: X: W, s5 B) f- o) d$ _" h

6 c) _- h8 c7 Q, n我系負責殺人的
7 L4 y/ y6 Y! N& z: c3 ?* u加分呢啲咁神聖嘅任務唔啱我

inber 发表于 2011-7-7 14:21:45 | 显示全部楼层
加了,仲捐埋款
: O. ?, ~$ o8 A. T# X, K' x8 Z" H5 l1 k
佢咁孤寒肯定只會加64比你# }+ [  G/ Y, ?0 D0 N
漫步雲端 发表于 2011-7-7 12:37
% R! n# [- }2 J& R

6 p: D8 Z( Z0 b3 H
+ Y0 H7 L9 I) h' D3 r4 N1 k這帖我加的話會加48

漫步雲端 发表于 2011-7-7 14:26:45 | 显示全部楼层
這帖我加的話會加48
, R& s$ U' }% K6 Z2 P1 Ninber 发表于 2011-7-7 14:21
" o1 i; r0 }* ^

l- s. ]7 h( H, k
; @+ z0 V4 i( l   
. q% ~. B& o, k. u. @. b合40幾集,你先加48 太刻薄吧

inber 发表于 2011-7-7 14:34:59 | 显示全部楼层
合40幾集,你先加48 太刻薄吧
- o$ E/ J* _1 z' r) F9 l) d漫步雲端 发表于 2011-7-7 14:26
5 ~! ^& f1 R" ?
% v4 E+ i5 K6 b5 C  ~* g* D+ e+ F
: s" o' E, w" u# F3 A( z) V# y
我系你心目中由孤寒升級變為刻薄

help6288 发表于 2011-7-7 14:42:40 | 显示全部楼层
支持超三

漫步雲端 发表于 2011-7-7 14:44:07 | 显示全部楼层
我系你心目中由孤寒升級變為刻薄
  o- ~2 y; a, Tinber 发表于 2011-7-7 14:34

) K  F5 }/ h2 D% T  y
: \3 d( z2 X  N/ N  L1 [/ L/ H7 |* I2 O9 q( ]; n

) R. l! ~6 r: x/ N/ c# z2 m. B2 {你好似仲好開心咁啵

inber 发表于 2011-7-7 14:46:46 | 显示全部楼层
你好似仲好開心咁啵
- `" x% V6 g* K/ _) C7 L2 U3 r漫步雲端 发表于 2011-7-7 14:44
. T3 U4 {; s! E& M5 h
% v0 `8 y9 d% w. Q, O* B) Q

% ~. J" _2 d( ~  V: u& ? 邊有邊
4 T/ K9 a' x: E0 I4 a. X: h4 Z. O你睇錯啦

漫步雲端 发表于 2011-7-7 15:02:26 | 显示全部楼层
邊有邊
, p6 [5 r# F1 r) h你睇錯啦) U3 L! ?9 ^  Z+ u) s  c/ i
inber 发表于 2011-7-7 14:46

2 }0 J" r: A( p! g: U
6 J. v+ a- e6 I' h
- a) g+ \3 U* H; \6 h5 F' V9 P) I   
% H! S8 x% M, l8 \6 u就當我睇錯吧

chrisrex 发表于 2011-7-7 16:38:22 | 显示全部楼层
我想講拉丁語已經冇人再講,死語言嚟。所以一定唔係拉丁語配音。* Q5 Q% Y" M/ Q9 h3 P  f
kwanyeung 发表于 2011/7/7 01:13 PM
! z$ s' R& r6 T, k3 X

7 V2 ^' j) O9 V+ L  e8 d& m9 d. W: D* v0 t9 t2 h# j: i2 i% E
    应该系西班牙文嚟,不过m街话拉丁就拉丁啦

kwanyeung 发表于 2011-7-7 16:57:46 | 显示全部楼层
应该系西班牙文嚟,不过m街话拉丁就拉丁啦
( D5 S8 ]" C! m- jchrisrex 发表于 2011-7-7 16:38
; p* r' u0 Y; m* T. p+ t
拉丁同西班牙文你哋都撈得亂。 ( m# K0 z& E) w# \- `* E9 D* Y
! i- K6 t/ A6 x. u3 Z
得閒等我下嚟聽吓睇吓係咩文,如果係西班牙文我諗我都聽得明啲掛應該同法文有啲似。