[其它更多] [原创双洗]新机动战记高达w 粤日西(定拉丁)3语 完

chrisrex 发布于2011-7-7 11:18 13202 次浏览 152 位用户参与讨论     [复制分享主题]
chrisrex 发表于 2011-7-7 12:17:33 | 显示全部楼层
哩个片源我中意,够清晰,多谢超三合成。
* |# V( @7 d! A  P2 oby.iceb 发表于 2011/7/7 11:56 AM

; @9 @8 E+ h1 v7 O5 r
' _9 Z& b# j' |6 ~( N$ |/ h: M$ m" }5 A0 W
    记得捐款哇

漫步雲端 发表于 2011-7-7 12:22:52 | 显示全部楼层
记得捐款哇" w! m3 x( E- t) R1 b! ?
chrisrex 发表于 2011-7-7 12:17

2 ]; E% D+ L, N: i% {: j; T8 w8 q* v, T
- \6 @7 ]3 v/ a" e+ R" ]. A
    + c2 u7 K# i& Z' c' D
I版未幫你加分

chrisrex 发表于 2011-7-7 12:26:13 | 显示全部楼层
I版未幫你加分
% x0 q2 ^# n& l! Z. r& W漫步雲端 发表于 2011/7/7 12:22 PM

1 P, z% |% k+ ?# J+ R! ~! `) X" t# x" U1 y0 z. K: s

7 D& O' v4 c6 h0 d% r8 K    漫步帮我加 }70%[{{0E}}5EBB)1XQF$(E.gif

kental 发表于 2011-7-7 12:28:33 | 显示全部楼层
你貌似有2000几积分啵1 B9 f/ Y6 |5 t5 @2 D% O; i
chrisrex 发表于 2011-7-7 11:34
& |. N6 N+ A* s1 i
$ D5 [( Q& E8 a5 I
哦!唔好意思,我搞错左以为系阅读权限先;睇到积分两个字先知道原来超三你噶阅读权限先系75,几时有512甘高

chrisrex 发表于 2011-7-7 12:30:27 | 显示全部楼层
哦!唔好意思,我搞错左以为系阅读权限先;睇到积分两个字先知道原来超三你噶阅读权限先系75,几时有51 ...- a+ |3 J' v( |
kental 发表于 2011/7/7 12:28 PM
  o* g6 n% c! p( X' K
4 {, r/ w3 V5 [0 G( E
k社都冇512,连一半都冇

kental 发表于 2011-7-7 12:31:09 | 显示全部楼层
回复 17# chrisrex
0 N, M' x4 ]* Z5 D; F$ w: H" U: g
" V) J% n/ |3 g' t$ h. Q- `0 W; K  _
   呵呵,大摆乌龙

seed22 发表于 2011-7-7 12:32:23 | 显示全部楼层
请问,TVB粤语的只有第三那一集吗

漫步雲端 发表于 2011-7-7 12:37:06 | 显示全部楼层
漫步帮我加8 U6 s9 N5 U5 U& }5 E
chrisrex 发表于 2011-7-7 12:26
3 L: T. {4 @3 ^" C, ]6 H

, Z  ]' I2 H& j% m2 C5 Q
1 @. Z5 w* ?5 o% G7 V加了,仲捐埋款 _$VDUI@05M%RL5IEMWCK2@O.gif
+ V/ B1 R" x/ R! f/ J  f: J  d4 ^$ I
佢咁孤寒肯定只會加64比你

chrisrex 发表于 2011-7-7 12:41:48 | 显示全部楼层
加了,仲捐埋款
9 w0 K! w! ]" t3 l
" V9 o0 c/ d$ _2 c, W佢咁孤寒肯定只會加64比你" Q0 u$ s( D9 l0 a
漫步雲端 发表于 2011/7/7 12:37 PM

8 d) _4 G2 G0 y! n6 G' U" G( V! S& h2 R8 l9 p+ m

# o; E7 v, ~; l: c7 c    整多嘢 8AD~5TXP9]AB6U9L3N]SI{X.gif

漫步雲端 发表于 2011-7-7 12:42:51 | 显示全部楼层
整多嘢
: k) H7 |0 j8 ^% i$ Wchrisrex 发表于 2011-7-7 12:41
( d/ i: y4 y' h# y' w. O% L, A
6 h7 `0 B  F+ ?4 \- ?6 J7 Q( N

' R. G! q9 q1 O# |" D3 M% i/ |   
& I6 V4 F7 D( m- h8 ]  C& T6 h! x豬籠入水啦

kwanyeung 发表于 2011-7-7 13:13:14 | 显示全部楼层
我想講拉丁語已經冇人再講,死語言嚟。所以一定唔係拉丁語配音。

kevinchan 发表于 2011-7-7 13:20:20 | 显示全部楼层
纯支持兼路过