[粤语动画] 求银魂合成版42-49分流,最好MU或115

天才不二 发布于2011-7-3 08:42 2338 次浏览 29 位用户参与讨论   [复制分享主题]
1000社区币
& Q6 O2 b, D1 [% A( u. o' ?( s5 ^1 c
求分流Pentium4max( dotbt-plus)银魂合成版42-49,即系哩帖http://www.dotbt-plus.com/viewthread.php?tid=19838&from=favorites,仲有8集未下 9 O; x" C' K0 U3 `/ R# O
PS:代理无用,只睇到下载网页,不过下载链接硬系显示唔出来

最佳答案

查看完整内容

回复 1# 天才不二 請查收 **** 本内容被作者隐藏 ****

已有(29)人评论

inber 发表于 2011-7-3 08:42:07 | 显示全部楼层
5 r) U8 m( j9 ^& O& v1 J% ]& U: ~: e/ l3 w* J
回复 1# 天才不二 & {  z, a" d! ?, Y0 [/ W! x. g2 ]

( u0 }  x" j/ ]/ j& y請查收4 W2 V: D( ?6 z; S6 P
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 7000 才可浏览,您当前积分为 0

IC11 发表于 2011-7-3 08:57:31 | 显示全部楼层
有银魂粤语,但系唔知系咪你果张贴度来,我噶系mp4格式,大概500M一集

天才不二 发表于 2011-7-3 08:59:39 | 显示全部楼层
回复 2# IC11 2 f' o% k* A: x# \7 S( s3 S
( N3 x: Z3 ^; _9 p* H: _7 v: F
3 Y, b6 ^0 h, U4 [1 d- {  z) d
其他合成版录制版都唔要,主要系想收TVB字幕,得哩个版本有

inber 发表于 2011-7-3 09:02:06 | 显示全部楼层
這任務我接下了

天才不二 发表于 2011-7-3 09:04:18 | 显示全部楼层
回复 4# inber   N" {* F  Y0 c6 l  d

6 X# `  G% [' I
7 d3 q& E" Z+ ?; t" q多谢先
& A& n$ M9 _3 g! v5 PPS:你的签名盗版播 % G% B8 b% r- j: a4 g, j1 {

inber 发表于 2011-7-3 09:26:10 | 显示全部楼层
回复  inber & X. M: O, D/ n; L

: y5 \7 \* ?+ B( s1 x; V/ ^1 P7 K* [+ n/ |1 V# M7 p
多谢先
7 w+ y# E* s! e/ B' P% aPS:你的签名盗版播, s0 }) ~- g6 `. |* _
天才不二 发表于 2011-7-3 09:04

" I  l; I- O% n9 |8 a  l9 E# Z, Y& K% `( k4 M
5 s4 z+ d5 H& W0 W5 M# `
頭像都系添(我有標名原創嫁 )( s- X* h7 L: h/ \# I
不過過多幾日刪掉就是了,ky兄貌似潛水了; F/ r( L) d$ y- |. _8 S
繼續用佢個頭像和簽名也變得無意義

kwanyeung 发表于 2011-7-3 09:48:49 | 显示全部楼层
頭像都系添(我有標名原創嫁 ): E! V7 b" K0 M, V! s# j
不過過多幾日刪掉就是了,ky兄貌似潛水了8 i3 v6 p" y$ E  c. u
繼續用佢個頭像和簽名 ...
! ]# t. U  j) r$ [4 c: U9 dinber 发表于 2011-7-3 09:26

' m6 v" l8 u% P4 L唔知邊個搞到我要潛水呢?

inber 发表于 2011-7-3 10:05:58 | 显示全部楼层
唔知邊個搞到我要潛水呢?
% z# C- \9 b6 Jkwanyeung 发表于 2011-7-3 09:48

0 H2 H; q, \# y4 b" }2 _- a
5 l( |, d5 n% u, V7 \: W9 Y  G7 @  T3 u7 P, c) p3 H- u$ }
因為漫步開左個張帖
. E$ t/ z2 v% ~你唔夠佢講所以潛水5 ^7 v  F8 ?' B6 D& L5 h" _
都系怪我無幫你口
9 h. u" b" c. V5 l( L" |系我唔好

moschino 发表于 2011-7-3 10:07:59 | 显示全部楼层
我都差几集·····

kwanyeung 发表于 2011-7-3 10:09:31 | 显示全部楼层
因為漫步開左個張帖
5 F% y  l. ~4 C% K9 Y' m- v& t你唔夠佢講所以潛水- A! B+ W+ b" D( n- w& a. w
都系怪我無幫你口0 N: m2 d9 j' Y# d3 B# K! S0 N
系我唔好
* l  Y2 T" P  _0 ^inber 发表于 2011-7-3 10:05
' x/ m; P; G7 B7 ]5 H  F
個原因好似唔係噉喎。
+ z# v$ f8 B6 F/ I0 n& e" f, Z2 e0 G算啦,過幾日你都換返頭像簽名。

inber 发表于 2011-7-3 10:12:53 | 显示全部楼层
個原因好似唔係噉喎。 - d/ n# W4 q5 y% q6 K0 u! M4 O
算啦,過幾日你都換返頭像簽名。3 f% k& w& @- k( n% t4 A
kwanyeung 发表于 2011-7-3 10:09

" ]* `) S" t( \$ u1 D7 p' w
, m; j/ K, V$ \$ A) n/ |5 \3 {. o7 `$ T7 H8 H
6 F, x+ q2 @# X$ G! a4 X$ `& d
過多幾日之後1 h3 y8 k4 f, }' M, y; o7 M& d
睇下有無需要再多幾日先

123下一页