[115空间] 115 IQ博士(粵語全集)

wulove 发布于2011-6-20 22:50 9893 次浏览 134 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-6-21 06:28:47 | 显示全部楼层
緋月邊有執! 改左名啫8 y3 O& q' D# l. k# l) l' ~
仲未搞掂啊...有沒上次同你傾個件事諗成點啊/ I3 h2 D$ a7 b4 r- i' P% |
漫步雲端 发表于 2011-6-20 23:54
3 v' ?" E; u" W1 o# T

; Z9 W. D3 z9 m* b" w) N重好意思問人"搞惦左?"
+ l; _% @8 \  ~6 J( L3 w# ^你想拖人拖到幾時' k7 E! R4 X  c

, L6 w/ _4 A4 J; C; q都話左漫步咩都唱通街啦

inber 发表于 2011-6-21 06:59:31 | 显示全部楼层
回复 1# wulove " v) X6 z2 M8 ~/ A0 h# v/ d% {

$ I. ], [+ ~! s7 B! k' f1 `4 X$ ?: I# Z9 t: Q# D7 X
第10集文件轉移中
5 n: v6 X) o1 ~! h請樓主檢查

FAlelouch 发表于 2011-6-21 08:57:53 | 显示全部楼层
哇,37G,好大啊,先去清清硬盘再来下载……6 c5 n: e7 Y3 L( [3 P6 _0 Z1 R
200多集,够我看很久的了……

kidhitomi 发表于 2011-6-21 09:07:16 | 显示全部楼层
37G,果真唔少嘢; e; a. C: ]& K$ _4 ]* X

. t7 J8 _& d$ ]& G  u! W/ h6 K希望可以下得晒喇

235600 发表于 2011-6-21 09:37:17 | 显示全部楼层
貌似挺不错的

rvn10 发表于 2011-6-21 11:13:19 | 显示全部楼层
I look for this long time agon, thanks a lot!

漫步雲端 发表于 2011-6-21 11:34:55 | 显示全部楼层
重好意思問人"搞惦左?"
& R7 B! D/ f9 T9 T你想拖人拖到幾時
, A( q" m! W& U6 r  w
. z$ Y% R7 C# `  y( s都話左漫步咩都唱通街啦. l7 {) j8 Q0 K% `. ~: ]$ @
iamaboyandog 发表于 2011-6-21 06:28

6 m, Q4 I- R0 @/ N9 {  r1 ^* w3 w
# K2 \" @2 i! [, ]% f# h
3 }' ?3 F$ A* n- n8 u$ `8 E3 `' Y, V4 |; ^2 S% ~# R
我沒唱通街...呢件事本來就街知巷聞 你幫佢搞都得啦
& c9 Y! c8 P" I+ ~仲有你d風之聖痕音頻如果再有下次麻煩打包上傳= = 搞到我要將連接一個一個咁轉做IP 超麻煩

inber 发表于 2011-6-21 12:01:34 | 显示全部楼层
我沒唱通街...呢件事本來就街知巷聞 你幫佢搞都得啦" x/ b, a" B$ D0 M8 T+ \3 [9 a6 ~
仲有你d風之聖痕音頻如果再有下次麻煩 ...4 _2 Z/ _: a" K0 t. w( T
漫步雲端 发表于 2011-6-21 11:34

8 @6 D+ W6 O2 D: p4 {2 ]+ e
1 j1 [3 W( T3 |! K4 x9 @4 Y1 s6 r! N% Z( \3 I
你淨系比佢知米得囉6 I+ B  j6 s: g
可以用記事本批量轉曬啲ip嫁嘛

漫步雲端 发表于 2011-6-21 12:05:27 | 显示全部楼层
你淨系比佢知米得囉
$ c) b5 g+ H4 y; L' D9 X可以用記事本批量轉曬啲ip嫁嘛0 E6 Y3 i2 Z& r' `2 p; M' T
iamaboyandog 发表于 2011-6-21 12:01

; O# ^. y5 \; A+ M# L; p& {9 ?& ~) ]* p
3 K; m4 \  _, c8 x
    4 Z) E4 ]/ C& a" ~9 p# B
點批量轉 你真系天才了

wulove 发表于 2011-6-21 12:24:05 | 显示全部楼层
回复 26# iamaboyandog . `8 o8 a# a& k
/ C# Z8 u# @- ~2 {$ J0 \
& ]7 C6 d5 p0 U7 E
    一陣重新上傳先..........

inber 发表于 2011-6-21 12:47:00 | 显示全部楼层
* L/ q6 o+ `$ r1 f" C8 o+ {) X) A
點批量轉 你真系天才了6 N. ]2 m3 |7 C$ O2 U% m
漫步雲端 发表于 2011-6-21 12:05
: N1 `0 Y( C7 l: ]2 |, d

9 t. w! I) y% e; m; t 挖苦我6 i& `9 H4 u1 Q- h+ v6 o, [% W
5 |* j1 M0 z3 B+ F: h
我唔知有無理解錯你個意思,請問系唔系咁

漫步雲端 发表于 2011-6-21 12:58:14 | 显示全部楼层
挖苦我  |1 o$ m  d& f( ]/ B& N
7 {% o( p$ m  P0 U+ Z
我唔知有無理解錯你個意思,請問系唔系咁$ G2 j( C3 r1 r$ T
iamaboyandog 发表于 2011-6-21 12:47

0 @& I' E6 }5 b- L: i
0 V% t9 j1 J! L/ Z2 h; t
0 E+ q3 o9 g5 U1 ]    2 `7 }1 \. x! G9 K: i6 V/ A
原來有這方法