[115空间] 115 IQ博士(粵語全集)

wulove 发布于2011-6-20 22:50 9897 次浏览 134 位用户参与讨论     [复制分享主题]
wulove 发表于 2011-6-20 23:38:24 | 显示全部楼层
回复 10# 漫步雲端
$ I- c* z( P- F4 ]2 F2 N( d/ y1 H$ s' f/ F' W7 u
& I% `" [' e! N9 L3 C
    呵呵 咁都比你搵到...........不過舊年代出品d 片源我都想睇下有幾清.....

漫步雲端 发表于 2011-6-20 23:42:54 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 ( v! E( ^) k  a1 g
9 C& D& ~- w, G
# I% R, N- j  T2 {' s; Q
    呵呵 咁都比你搵到...........不過舊年代出品d 片源我都想睇下有幾清...../ u" u2 q; R9 u" H
wulove 发表于 2011-6-20 23:38
: ?1 r# _" [* }: K' W! S
4 n2 Y, \5 [  a; b9 N$ e& U

* ~6 J' f: r+ s   
. y+ Z) h( b$ \/ [6 t9 y% P; B畫質過得去啦,畢竟話曬都系x264編碼...
9 h& E2 L" `. }. Z, G
, \9 ~/ U" |9 m& i, G你套小魔女搞掂左?

wulove 发表于 2011-6-20 23:47:12 | 显示全部楼层
畫質過得去啦,畢竟話曬都系x264編碼...
7 d4 U3 f8 Q2 z; n- P1 `  T6 E1 G( ^" }! u
你套小魔女搞掂左?
* M) i* _( n* f3 x% D" {: z* @漫步雲端 发表于 2011-6-20 23:42

9 Y) t8 S( U8 S7 z1 s/ B) f! l$ H  {8 r/ A( S( a6 b

3 i2 L5 @/ w- H" z) u  X    未呀 自從緋月汁左之後我都唔知去邊到搵片源好 JS 又好鬼少  
' k- A" @/ g. a' w" ^
- F: m# @; {* |0 A: ]/ o' V- i估唔到舊年代出品都有x264編碼 有冇搞錯.....

漫步雲端 发表于 2011-6-20 23:54:28 | 显示全部楼层
未呀 自從緋月汁左之後我都唔知去邊到搵片源好 JS 又好鬼少  
( y4 }- c% H' h2 ~/ B
7 J( J7 z. @& V7 v估唔到舊年代出品都有x264編碼  ...
$ Y$ `' z7 N9 T" [# t9 J& Iwulove 发表于 2011-6-20 23:47

, ?/ e6 [3 O8 f% B
4 o+ i, n% ]) O& T: r5 W( d
: [8 J' ?' t5 k5 c. n& P# M   
0 D6 \8 L7 f1 {" W/ E& @$ ]緋月邊有執!http://bbs.9gal.com/thread.php?fid=92 改左名啫& ^0 u, J* c( M
仲未搞掂啊...有沒上次同你傾個件事諗成點啊

by.iceb 发表于 2011-6-20 23:56:27 | 显示全部楼层
大水喉果然喺唔同

wulove 发表于 2011-6-20 23:58:15 | 显示全部楼层
緋月邊有執! 改左名啫
4 ]4 e& h1 ]+ O% O9 g仲未搞掂啊...有沒上次同你傾個件事諗成點啊
5 D2 }9 |2 P/ \/ D2 F漫步雲端 发表于 2011-6-20 23:54

+ [/ v' j- ~9 L) p% ^% ^9 A1 l. g& P, S- o* I# T
0 F" X4 S# Q- `" V
    哇勁呀 ................你唔講我真係唔知................正囉 又可以搵片源

QQ车 发表于 2011-6-21 00:55:58 | 显示全部楼层
个边是MU,115快D的.

ddarcy 发表于 2011-6-21 01:39:44 | 显示全部楼层
啱曬,最近搵到個不錯的片源...等我合左佢自己收藏5 r$ D5 }1 j& U, h4 |8 e. @
漫步雲端 发表于 2011-6-20 23:28
5 [& _$ R/ t5 A5 Q
- U2 i, a& v, J! X: e. A4 t( U$ ^6 [
8 I. }- n7 F; J: v5 i
    请问可否指点迷津那里能找到没有水印的dvdrip IQ博士下载?

chrisrex 发表于 2011-6-21 01:42:45 | 显示全部楼层
我看到标题时也想到这一点& {9 ~% \. I# y6 H0 _5 ?3 H
基拉杰特 发表于 2011/6/20 11:34 PM

1 o. `4 n: m+ }' c% R
" X9 c# V" E) l1 S) C; \
+ N8 M- j* N7 e) j1 v    基基咁夜都未瞓?........

ce7441285 发表于 2011-6-21 02:01:17 | 显示全部楼层
IQ博士好耐冇睇啦。。。

老威 发表于 2011-6-21 04:45:43 | 显示全部楼层
牛啊 谢谢LZ

inber 发表于 2011-6-21 06:22:50 | 显示全部楼层
今次高層們都好重有