[社区发布] 关于清理不明来源星梦的行动通知

Kiver 发布于2011-6-19 20:03 8536 次浏览 69 位用户参与讨论     [复制分享主题]
xjiegogj3 发表于 2011-6-23 12:11:02 | 显示全部楼层
就根据星梦异常就判断别人是刷的,这样做不太稳妥吧?

chuanchua 发表于 2011-6-23 20:01:18 | 显示全部楼层
原来还有这种非法拿到星梦的方法啊?

ET0-0 发表于 2011-6-23 20:12:38 | 显示全部楼层
回复 5# 漫步雲端
9 ^9 d+ r' a- J
& O: ?3 h$ W1 Q: t$ _8 J7 Y& u+ [/ y3 o
    我觉得系你卖比人咯 你上万星梦

漫步雲端 发表于 2011-6-23 23:57:01 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 . a8 q( f# J; u0 B4 {1 g2 R

) k7 M( y  T2 K# J; `  i6 `
/ ?. P( _5 I: v    我觉得系你卖比人咯 你上万星梦* L* s" G7 M+ M) F( p/ d
ET0-0 发表于 2011-6-23 20:12

0 j% c! a: O9 M
. ]5 e. u& V) ^" j
3 p* X/ ]* _0 ~# c& ?8 m- r6 `; ]    4 J' Q$ H9 S+ C- }: ]0 R" U
我仲覺得你系上次攻擊粵漫社嘅人添啦 因為當時你失踪左幾日

ET0-0 发表于 2011-6-24 00:01:28 | 显示全部楼层
我仲覺得你系上次攻擊粵漫社嘅人添啦 因為當時你失踪左幾日
; H: x3 {/ P) {4 K! R; O( I, [3 s漫步雲端 发表于 2011-6-23 23:57

/ U7 }( r, Q2 V" p+ g5 T0 U
  k3 R6 N& G1 y粤漫社上唔到当然失踪 唔通你上到 你好有可疑 犯人就系你 就系你攻击网站的

ET0-0 发表于 2011-6-24 00:03:46 | 显示全部楼层
我仲覺得你系上次攻擊粵漫社嘅人添啦 因為當時你失踪左幾日' X/ O0 n- f5 W: o  x: I
漫步雲端 发表于 2011-6-23 23:57

2 P  x6 r, t. A* T8 Z& s! G' `" T% F: `& w6 i% I- O$ Z

. u+ l: g+ X, n    几天粤漫社上唔到 唔通你上到 有可疑 攻击网站 犯人就系你

漫步雲端 发表于 2011-6-24 00:04:49 | 显示全部楼层
粤漫社上唔到当然失踪 唔通你上到  你好有可疑 犯人就系你  就系你攻击网站的
" f; W' O8 ?, |6 _6 @ET0-0 发表于 2011-6-24 00:01

- O' h# \8 \3 l3 o! x" M" m8 {
# y9 D/ H5 M8 N. A: \# h5 k
. M! ^! Z1 v% ~' W" }: u    3 \  z6 O! K; G
唔系你洗咩咁激動?不打自招了

ET0-0 发表于 2011-6-24 00:11:47 | 显示全部楼层
唔系你洗咩咁激動?不打自招了# g, E% c/ i4 d. [' h* C! a
漫步雲端 发表于 2011-6-24 00:04
' A1 J& M+ s3 Y- {( g' C

$ Z1 g( B; L( Y6 e! w0 d1 P; j! W( {$ R8 O
    我系个网卡佐下先至重贴 唔系激动

漫步雲端 发表于 2011-6-24 00:15:21 | 显示全部楼层
我系个网卡佐下先至重贴 唔系激动
7 L8 L0 j* P" O/ P4 EET0-0 发表于 2011-6-24 00:11
4 K& N5 e- v, Z( V7 l

7 k, o. }. H3 S2 K- e  z% [# D  |! R4 d/ h
    * O5 `6 l, b) Q2 _
你而家講乜都沒用,你就系攻擊粵漫社嘅黑客...好 鑒定完畢 閃

kevinchan 发表于 2011-6-24 01:04:38 | 显示全部楼层
就根据星梦异常就判断别人是刷的,这样做不太稳妥吧?
% k4 W  K. P* z! U7 M: Fxjiegogj3 发表于 2011-6-23 12:11
" g3 R9 }. M& ]" A( v
, v+ U) t/ j; |5 k) ], R
- [, u7 w' O' t
    社长可以后台查询的,唔係乱咁估

vskenying 发表于 2011-6-24 01:04:59 | 显示全部楼层
我地哩D腳踏實地的良好社民也支持K社甘做,甘辛苦先儲得果三仟幾星夢,唔容易啊.

kwanyeung 发表于 2011-6-24 05:05:58 | 显示全部楼层
依幾日發帖之後,我好似知道佢點樣洗星夢。。。