[社区发布] 关于清理不明来源星梦的行动通知

Kiver 发布于2011-6-19 20:03 8534 次浏览 69 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lesswind 发表于 2011-6-20 07:39:40 | 显示全部楼层
非法交易星梦,这个肯定要禁止啦,这对别人肯定不公平,要取缔它

jinguang 发表于 2011-6-20 08:09:13 | 显示全部楼层
没想到发帖就能得到的东西也有人买啊。

kyo1983 发表于 2011-6-20 08:41:21 | 显示全部楼层
没想到发帖就能得到的东西也有人买啊。
4 s1 _+ U/ v( L, p- ]- Ujinguang 发表于 2011-6-20 08:09
' E: ^# T3 R  D% c9 Y' ^1 y

2 W! T- g4 s! H9 @  H  n/ h
5 r1 T- ^# p$ |% s$ z- u    关键系要得到很多要发很多贴,而且发错仲要俾人咬。。

235600 发表于 2011-6-20 09:46:23 | 显示全部楼层
这些人真过分啊

ConvoyChan 发表于 2011-6-20 09:49:55 | 显示全部楼层
之前我记得有人明目张胆甘发贴讲过来嘎

qknc 发表于 2011-6-20 16:39:30 | 显示全部楼层
我混了两年了才这么点  他们不劳而获 真是可耻

基拉杰特 发表于 2011-6-22 08:28:00 | 显示全部楼层
关键系要得到很多要发很多贴,而且发错仲要俾人咬。。
. M* E# B6 ?: g- ?( K% o9 Ukyo1983 发表于 2011-6-20 08:41

' Q" V7 C3 s. I- l  J7 A+ l3 H
, I) K4 Z/ Z+ a# q. J: A
& k; A6 y: n: @$ d    那是因为不看版规,没得怨啦

基拉杰特 发表于 2011-6-22 08:28:42 | 显示全部楼层
支持清~3 N% u  V: H" k& ]4 E
不过最紧要唔好清我呢种"良好市民"喺社区银行里面D正常所得星梦就得了~嘻嘻~
6 ~' u: _; d) E7 h: f; O3 y: Baubert22 发表于 2011-6-19 20:31
% U+ t9 J+ M: M# |$ l

3 @2 j) O. m2 D: J# Y. Q1 N
& C' B0 U. \$ G    水猫怎么突然那么紧张,难道有内情

aubert22 发表于 2011-6-22 11:32:13 | 显示全部楼层
回复 44# 基拉杰特
% L! w; o$ G, ?! B+ W: d
6 N3 g+ y: d  k6 I% h1 A. X- Q3 L4 }5 c& h& k! e: `3 _  \9 J- D* \* [+ x
    系啊,上次K社话论坛要搞D乜,好似系升级,叫我哋攞翻社区银行D星梦,但我存咗半年定期,有排先到,又攞唔到,所以米咁讲咯~

基拉杰特 发表于 2011-6-22 11:50:52 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特
8 U2 f% w3 v/ G; O3 s) z( t7 V6 u8 {/ k1 X9 w; d5 L

# c$ ?! C' z& Z1 x    系啊,上次K社话论坛要搞D乜,好似系升级,叫我哋攞翻社区银行D星梦,但我存咗半年定 ...
0 Q% `4 n4 l% u1 B! L0 @aubert22 发表于 2011-6-22 11:32

. l6 Q& d/ Q2 v) r) K
" R) G2 {: _4 s
+ _' o7 q. ]& q6 H    我都没去开那个银行,都不知有什么用

eegbook 发表于 2011-6-22 12:58:04 | 显示全部楼层
哇,原来咁树~唔怪得啦~好在我意志坚定啫

kyo1983 发表于 2011-6-22 22:49:31 | 显示全部楼层
回复 43# 基拉杰特
( c' s% O6 Y" P# \! d/ Y- c9 z) Z
2 v2 y) R: ~7 O5 y' i8 H5 x4 E! a8 w
    唔睇版规就无嘢好讲啦,抵罚