[社区发布] 关于清理不明来源星梦的行动通知

Kiver 发布于2011-6-19 20:03 8537 次浏览 69 位用户参与讨论     [复制分享主题]
IC11 发表于 2011-6-19 20:29:00 | 显示全部楼层
非法倒卖,呢个世界真系咩人都有

aubert22 发表于 2011-6-19 20:31:01 | 显示全部楼层
支持清~
, v  w+ E2 |- D不过最紧要唔好清我呢种"良好市民"喺社区银行里面D正常所得星梦就得了~嘻嘻~

golify 发表于 2011-6-19 20:43:53 | 显示全部楼层
虽然话淘宝买的要收返,都唔使减到我负数咖。我自己都有200几咖。痛哭啊~~~~~

kyo1983 发表于 2011-6-19 21:01:28 | 显示全部楼层
呢种行为的确应该制止。。

kevinchan 发表于 2011-6-19 21:12:23 | 显示全部楼层
虽然话淘宝买的要收返,都唔使减到我负数咖。我自己都有200几咖。痛哭啊~~~~~
+ g2 w( `1 f2 s6 l, Vgolify 发表于 2011-6-19 20:43

. I' e; z6 n, ?4 V! @6 ^; ^1 A' X( `4 m% \8 C3 |
, m8 U. @! I2 B7 `- U  y- U- I
    上次某张贴中提过会收返,唔知你有冇睇过

kwanyeung 发表于 2011-6-19 21:30:16 | 显示全部楼层
* R. {$ v1 c1 Zgolify 发表于 2011-6-19 20:43

" H) Q, z2 H/ M  s  C! G你都幾悲哀喎。噉你不如同PM K社反映吓。。或者畀返你原本嘅你都好。

雪比 发表于 2011-6-19 21:30:36 | 显示全部楼层
D人宁道刷星梦来稳钱,都得噶咯!& N3 k; J* w; x: H5 j: ]& r" s5 M5 ~, p
话说,D人稳钱都稳到来呢到,说明粤漫社都几有名气啵,是不是值得高兴下啊?!

lych 发表于 2011-6-19 21:34:25 | 显示全部楼层
唔通系非法入侵后台?

leafir 发表于 2011-6-19 21:51:30 | 显示全部楼层
9 d1 k6 w/ S! \6 Dgolify 发表于 2011-6-19 20:43
8 S3 a0 F6 C+ M( U& _. O% _) v
所以话还是脚踏实地,努力D发贴回贴吧,总会有好的回报的

QQ车 发表于 2011-6-19 22:33:59 | 显示全部楼层
咁做很有必要啦,支持。

inber 发表于 2011-6-19 22:36:18 | 显示全部楼层
你都幾悲哀喎。噉你不如同PM K社反映吓。。或者畀返你原本嘅你都好。
" C( L# C8 Q& N9 tkwanyeung 发表于 2011-6-19 21:30
" p: p% F, t$ Q3 M3 Q+ f
+ U) p: u! a2 t' R$ f

. l* ^' B7 Y- K/ a7 d$ l2 x可能佢果200幾一早用曬% i% r( ?2 }" v
下載附件,購買主題(重超支)- g5 j% U" M# j5 o* O

2 b( R& T+ D; h0 u* Y/ X所以K社一扣,就變負數

Kiver 发表于 2011-6-19 22:38:14 | 显示全部楼层
可能佢果200幾一早用曬# A# Y3 {  ?. B2 ~; I, C, {# s* A
下載附件,購買主題(重超支)
- \3 I6 b/ k6 I0 d! q1 B$ z9 F2 T# m, X6 W+ e
所以K社一扣,就變負數! l. s7 P2 c' v- w
iamaboyandog 发表于 2011-6-19 22:36
% j7 H$ A' |! Q* R& O6 a
/ e+ R7 {% V& j

" v9 t) J( I  _( h    距买左7500星梦的
2 g, B3 h* A: ]8 J0 s- b0 p; {我只系扣左距7300# E  F# k9 K+ ~" Q
8 m; J/ q1 d# x/ i0 \0 R
因为距已经使用超支的了6 j6 n0 F) {. [- h5 p. r  }0 C9 ?! y
依个负数系因为距有一帖在头先被删除所扣的星梦造成的`