[真人特摄] [原創][鋼之鍊金術師FA][粵日雙語][BD 1080p][共64集完](補115)

漫步雲端 发布于2011-6-16 20:43 26762 次浏览 224 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
qumjl 发表于 2011-6-17 07:23:04 | 显示全部楼层
合作发布~~~粤漫社各位大大真系劳心劳力啦...; S  K( A+ h9 Q8 ^5 X3 t
好啊...珍姐把声都好好啊

qq30932 发表于 2011-6-17 08:21:04 | 显示全部楼层
顶恶  好东西  未体过共清

kidhitomi 发表于 2011-6-17 09:28:33 | 显示全部楼层
高清BD版,但收佐个720PTVrip) J& w$ {1 l1 J  W% T; h+ u
早知就无下咁快啦

基拉杰特 发表于 2011-6-17 09:53:53 | 显示全部楼层
1080P果然不同

by.iceb 发表于 2011-6-17 10:55:35 | 显示全部楼层
原來你都拖緊,之前又話唔拖,又系度老點我!!
0 [% p" B3 `; o& j: q% HBatcat 发表于 2011-6-17 02:18
. x9 A* m. f6 h2 i7 w; t7 L# Z
; B' C: m6 k8 J: S8 ]2 m$ G4 v$ G

2 g& H( G; r3 K4 Y% T( f% o    我几时有话唔拖了 我话想等好版本啫,无话唔理哩个

漫步雲端 发表于 2011-6-17 11:12:38 | 显示全部楼层
你系首樓更新好過啦!!唔使慢慢揾!!(唔要字幕?)
, w: L" X2 C$ qBatcat 发表于 2011-6-17 03:36

2 J; l& x  f& i0 R7 \/ j- ?
' y+ B4 k. [4 y+ H! q  J! k& r5 ?0 {

( u0 j; T9 i. A& D. g# B8 _9 m( G校對好的就要

LZH123 发表于 2011-6-17 13:14:10 | 显示全部楼层
有1G版的就好了

Batcat 发表于 2011-6-17 14:21:17 | 显示全部楼层
校對好的就要
5 ?1 j6 X7 a1 V4 E漫步雲端 发表于 2011-6-17 11:12
3 v  F3 _( g( e/ n1 t4 e
9 W2 W) _2 r- K) Y& ]) y. d$ n

) |! T+ J! h- ~3 \* ^   對既系hdtv,音頻點解唔用aac?

漫步雲端 发表于 2011-6-17 14:57:09 | 显示全部楼层
對既系hdtv,音頻點解唔用aac?# y4 a1 C3 V/ c( R; y: U
Batcat 发表于 2011-6-17 14:21
* k* L5 ?% g4 x/ {' M, o  }
8 C9 @: n3 ^0 a, v

- n1 E  C/ x: K, S    / I/ G0 M3 l; U  e# M  L0 s0 B
咁即系要重新校對啦 " C3 X! g+ `; _% d- \6 {6 l7 f
唔想成日都用AAC...想轉用下MP3啫

inber 发表于 2011-6-17 14:58:45 | 显示全部楼层
咁即系要重新校對啦
; v  ]- Z5 L! s: D, {5 ~唔想成日都用AAC...想轉用下MP3啫) D$ p5 P5 x; L% r4 {4 B
漫步雲端 发表于 2011-6-17 14:57
- J4 P* h6 D: o9 Q+ l3 b' e
) Z1 [% V) W* }5 |- s7 d' y* N

9 E2 F+ O" u' t  y/ M; o. J4 ] 原來漫步睇心情整音頻嘅
5 F1 v2 L& E7 }/ h( V; S7 B轉機 閃人

漫步雲端 发表于 2011-6-17 15:05:35 | 显示全部楼层
原來漫步睇心情整音頻嘅4 D3 F" P  O2 q. T+ P
轉機 閃人1 }: G& x' F8 S9 l7 ^5 G
iamaboyandog 发表于 2011-6-17 14:58
2 }6 b3 Y$ `( t6 a8 H* v
( j! i/ C; u) H2 P  V

$ v) s9 i+ }, O1 T: b   
; Y( H) B3 P" L好好笑咩$ }" H5 N& W  n3 p6 m$ X9 T9 G

% i8 B: d: U: k2 d6 y你幾時發蒼色啊?音頻得你有 獨家發佈啵

Batcat 发表于 2011-6-17 15:09:04 | 显示全部楼层
咁即系要重新校對啦
% t) q4 p2 h9 Q$ }. e7 i. ]唔想成日都用AAC...想轉用下MP3啫* o! I6 t; [- V  K; G6 u
漫步雲端 发表于 2011-6-17 14:57
. B1 f( i% E7 m0 X8 f; Z

4 k) _% H* p, p
. z' I- u7 a* ]) H   有時間會做orc,家下aac系主流!!(小i既系蒼xx騎士?)