[真人特摄] [原創][鋼之鍊金術師FA][粵日雙語][BD 1080p][共64集完](補115)

漫步雲端 发布于2011-6-16 20:43 26592 次浏览 224 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-6-16 23:09:03 | 显示全部楼层
* |0 w& V4 Z! `+ N6 Z8 d  I2 B
我都貌似下咗一个日版嘅剩余集数,怕以后真系烂尾都好过无咁啦~: X7 \5 E3 n4 `2 ?: _3 M
家都无理乜滞~忙紧一D事,净系得闲 ..., k6 }' n8 n& C  i- v6 Y0 P
aubert22 发表于 2011-6-16 23:00
, d' L3 v$ q' ^: w
# Z0 {# X( }2 L8 h
; G! t! m/ [* r; L! j/ O8 V0 c

% K. [" K# b/ O- {# b- o哦...原來一早就諗好後路, W& s: P- Z2 D4 b( C5 Q' z
其實yu版我都收到34集,不過而家有左日版 我決定洗左yu了  r! K2 S% a5 Z0 `5 `
雖然呢個畫質系唔夠佢好 但是都算啦

芳門垃 发表于 2011-6-16 23:14:52 | 显示全部楼层
thank you!

Ace0210 发表于 2011-6-17 00:07:42 | 显示全部楼层
又多個版本!!!
' ~( ^' Y. p; b- q- p- L* M
: @) D; O. k% w4 X唔洗版啦
" i! h# r. `; S/ D" B% \: q回一個支持

平常心 发表于 2011-6-17 00:52:33 | 显示全部楼层
漫步我在电骡下吾到,你现在发布,感谢,多谢,你的及时雨.

HARO-哈罗 发表于 2011-6-17 00:53:49 | 显示全部楼层
多谢两位大大,辛苦晒你哋啦。

lovepx 发表于 2011-6-17 01:47:15 | 显示全部楼层
嘛~入黎撑漫步一脚$ w! I3 N$ T, q$ l0 n8 C$ j
这算填坑吧XD

Batcat 发表于 2011-6-17 01:47:26 | 显示全部楼层
2 d. q( ^1 C  e6 ]5 {! Q: _& _% w, o+ ^4 R, q* B
嚟排唔系幾好!!收住音頻先
/ Q$ A4 L0 x. Z+ Q& w; \/ Q. z(我有tvb字幕要唔要?)點解無外掛音頻放出嚟

Batcat 发表于 2011-6-17 02:18:21 | 显示全部楼层
细水喉睇一集挂一集6 i# `/ f8 H  T: v
by.iceb 发表于 2011-6-16 22:54
$ @1 V( d8 s; w1 a% Y5 u
7 P& z( z# u; w3 \+ G
1 J' W5 N2 B% V2 A. ^' ?: _
   原來你都拖緊,之前又話唔拖,又系度老點我!!

漫步雲端 发表于 2011-6-17 03:09:23 | 显示全部楼层
嚟排唔系幾好!!收住音頻先/ }! I7 \/ u: E4 C
(我有tvb字幕要唔要?)點解無外掛音頻放出嚟5 s% R0 G7 e- n7 a
Batcat 发表于 2011-6-17 01:47

/ `- v* ]/ M- \* s3 f: o2 t; O9 d, ]2 u+ E& O* _6 {% t% m8 z

$ `1 d. I  }2 a- o5 _" C1 H6 L2 Z   
1 z9 a2 U7 x3 @# y4 z, _* C9 E音頻在42樓主

Batcat 发表于 2011-6-17 03:36:04 | 显示全部楼层
音頻在42樓主
# ]5 m% u& Q/ a漫步雲端 发表于 2011-6-17 03:09

8 D- |6 H$ L4 ^/ q- Q7 N1 C& K# ^: {4 O

9 R+ E, L5 ^5 L* @: o9 x% t   你系首樓更新好過啦!!唔使慢慢揾!!(唔要字幕?)

小c 发表于 2011-6-17 06:55:51 | 显示全部楼层
支持一把先!!!

235600 发表于 2011-6-17 07:15:54 | 显示全部楼层
果然够清晰的啊