[真人特摄] [原創][鋼之鍊金術師FA][粵日雙語][BD 1080p][共64集完](補115)

漫步雲端 发布于2011-6-16 20:43 26594 次浏览 224 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
エツクス 发表于 2011-6-16 22:26:43 | 显示全部楼层
过来支持下楼主

丞相 发表于 2011-6-16 22:27:52 | 显示全部楼层
支持高清~~* H% W* F% r( ]) Q5 A) q7 h2 G
暑期慢慢睇~~~

inber 发表于 2011-6-16 22:35:10 | 显示全部楼层
唔系咁解的...你問超三吧 即系圖片主人
! x/ s! s8 d9 P漫步雲端 发表于 2011-6-16 22:12
: z- m8 I$ y2 Z0 f" e9 C! u  x

) m$ n0 O! r# i+ r/ Z, C8 Y; E" Z/ k; m- {$ f/ n
我之前去wiki查
$ k" }5 @, J3 R8 y; l& h都系查到ky兄個結果. ]# d9 o2 e0 S9 I: a
除非超三張野有其他意思

aubert22 发表于 2011-6-16 22:37:32 | 显示全部楼层
放心啦。。。
5 Z8 `7 J2 F8 z, A/ E* o, W7 B& s0 m8 t( K& w$ V1 o" N3 M
片源下載曬 肯定會更新完的+ s3 q/ D: w1 H( J  ^* y9 K
: |8 h! j6 Q6 A' J8 j' C
有圖有真相. _, m" V# @+ r# q
漫步雲端 发表于 2011-6-16 21:09
1 E9 r; r, k# ?: v& X
+ [  O2 ?  x. f6 C2 c5 Y+ K' b3 j  E

; @! x9 ]7 q" S- a+ H. }8 k  A    呵呵,日版片源啊~我仲冀望着yousei填坑呢~支持下~& `5 d9 \  J% L: j
墨菲的确系大水喉,不过貌似系佢公司?

漫步雲端 发表于 2011-6-16 22:51:46 | 显示全部楼层
呵呵,日版片源啊~我仲冀望着yousei填坑呢~支持下~* \2 b( a" P8 Q  @0 m
墨菲的确系大水喉,不过貌似系佢公司?
* X* Y$ E7 G5 l# m, {aubert22 发表于 2011-6-16 22:37
& b, W' @* n' z
# N/ ]- i3 x/ Y- f

1 M1 H5 w# k) Y! B7 h* U1 C    ' Y& X7 p# u( b
yousei好可能會爛尾Vol9之後嘅BDISO都沒人放流1 n! w; P: `+ O1 A& o! j
嗯...你慢慢等啦 老墨佢貌似唔系用公司網絡的

by.iceb 发表于 2011-6-16 22:54:12 | 显示全部楼层
我仲見到你掛緊片源
# u1 z$ K- Y1 J( H漫步雲端 发表于 2011-6-16 22:17

. g% {; s6 C, V' ^7 G9 F
0 U% n* g* A9 |* u* Q: {
% b8 T" z7 ~1 ]6 f  b4 _) D: g    细水喉睇一集挂一集

漫步雲端 发表于 2011-6-16 22:54:18 | 显示全部楼层
我之前去wiki查
$ E# k  F# f& y; v& p/ ]都系查到ky兄個結果8 z% S( V6 C, b( v/ v
除非超三張野有其他意思, a% L/ R( Z/ }+ F0 b
iamaboyandog 发表于 2011-6-16 22:35
9 f1 h9 _& D: K* q; z
1 f1 y2 H9 d3 p  l) A

6 J% O0 x" v+ ?* O$ z   
, ]3 l3 T1 T2 V% F% x意思咁都睇唔出啊...仲以為你好醒目Tim

漫步雲端 发表于 2011-6-16 22:55:55 | 显示全部楼层
细水喉睇一集挂一集! H. w7 h+ D. N! b" ]/ x
by.iceb 发表于 2011-6-16 22:54

% ^  X8 A: ^, M4 l! @2 M' w% f) a

4 [  C, Q3 P) C3 V   
8 X- N  ]6 }' H! \0 V' G  Y1 R我都拖左一日一夜

kwanyeung 发表于 2011-6-16 22:57:49 | 显示全部楼层
意思咁都睇唔出啊...仲以為你好醒目Tim- ?) q5 _7 {8 s9 K
漫步雲端 发表于 2011-6-16 22:54
/ m+ i& q. A( W
你噉講即係話我哋都豬兜姐。 : ~1 P- o9 J4 Z& N( C* F
% e% ~' Z' C* Q1 b) Q4 z: E( ^
算。我認。你不嬲都高高在上。

aubert22 发表于 2011-6-16 23:00:21 | 显示全部楼层
yousei好可能會爛尾Vol9之後嘅BDISO都沒人放流1 `+ N9 }/ [+ g! b) J6 U: G
嗯...你慢慢等啦 老墨佢貌似唔系用公司網 ...
- q9 w; _2 L6 c* g) ]. i; [  v, I  @7 Y漫步雲端 发表于 2011-6-16 22:51
& _; K4 Y2 w3 y4 V& S3 c2 y

$ t& I# k& `' {+ A6 l% r6 J
+ U5 A: W- D# B+ ~- `: ]- `    我都貌似下咗一个日版嘅剩余集数,怕以后真系烂尾都好过无咁啦~/ Q4 y$ z0 z, x, s
家都无理乜滞~忙紧一D事,净系得闲喺度压宇宙骑士啫~合片就真系无时间住~

漫步雲端 发表于 2011-6-16 23:02:30 | 显示全部楼层
你噉講即係話我哋都豬兜姐。
' }$ V+ g* O9 R1 n4 b( q" C. S/ l1 C: S, J. D) w
算。我認。你不嬲都高高在上。
; L3 T( |: c( h" M* u! G$ o' Ikwanyeung 发表于 2011-6-16 22:57

# m* _+ v$ {& G, h
# N/ `& e8 i: b% R. W7 |1 S- }: g- A2 s) |
    ( w, H! }9 ?4 u1 F
死...講錯野 其實最豬兜果個系我先啱

by.iceb 发表于 2011-6-16 23:04:13 | 显示全部楼层
我都拖左一日一夜2 c) f. d3 p/ {* z, w$ w
漫步雲端 发表于 2011-6-16 22:55

$ o' T) J4 v* m% {, j. G9 d/ _8 y
' f- t2 m; }1 V6 x, c
    拖到命都长埋