[粤语动画] 求 橙路 orange road 粵語音軌~~~350星夢

help6288 发布于2011-6-3 11:26 2481 次浏览 35 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aaron81 发表于 2011-6-5 21:32:12 | 显示全部楼层
我全部都有下载,不过懒得抽帮你唔到
% Z* t9 ?  y% k0 ]kevinchan 发表于 2011-6-3 19:05
3 }& L/ U- K5 B
鸟兄,你就米梗啦,资源共享帮帮人啦

hikaruyin 发表于 2011-6-5 22:30:27 | 显示全部楼层
220星系因為而家知ova難求......300星吧
- J2 v5 K8 E* `$ [7 mhelp6288 发表于 2011-6-4 12:14
, Q6 f0 I. J. y- `/ S: U3 I5 `
橙路OVA同劇場版好難求(雖然是合成版)?我反而係冇TV版本(因無興趣下)

hikaruyin 发表于 2011-6-5 22:32:10 | 显示全部楼层
揾老前輩幫手吧0 W# m0 B$ X( n
可能我下TV版的時候佢都過期了6 |7 r, {3 H7 A* o
iamaboyandog 发表于 2011-6-3 12:14

3 p2 {; G+ ?7 H+ ^/ N- ^& u老前輩?唔好計埋我落去…

inber 发表于 2011-6-5 22:36:24 | 显示全部楼层
老前輩?唔好計埋我落去…
  x: V8 u. Q' ?0 |* i8 z* `& hhikaruyin 发表于 2011-6-5 22:32
1 U% I% b2 o( |" F- ]
( Z' r4 Q4 s0 u* s9 X# n. J- \0 m8 x
8 c7 t0 K! G) f8 Z
當然計埋你啦
2 S7 W. B7 U2 _3 x' P% @3 ~( j1 L
' i5 H8 J9 W6 @# @) J$ h! b1.你真系老前輩
  Q3 j6 d/ k, ^, a- I2.你收埋唔少動畫

hikaruyin 发表于 2011-6-5 22:43:03 | 显示全部楼层
當然計埋你啦; i4 D& ^0 g+ t( e8 m$ |7 n4 j" K

- F& K9 s5 k8 a8 ]1.你真系老前輩
! B/ p. B4 K8 S) T" [! m2.你收埋唔少動畫' l( K& {* w$ P- E9 L- y
iamaboyandog 发表于 2011-6-5 22:36

7 N0 s, I$ V8 S一定少過你估計的

inber 发表于 2011-6-5 22:48:16 | 显示全部楼层
一定少過你估計的
# w* k2 m& r( U% Q, \7 }$ g% ^7 q# A7 dhikaruyin 发表于 2011-6-5 22:43
" x  x- @% i) @

; K! S! X" T: w+ S* ~8 ?- n 咁睇得起我啊
2 }5 i# w' x/ S1 h4 E7 v& q& }9 J你06年
* ~; l+ i7 M0 v( O& C7 m9 {我10年3 Q4 K5 N1 [4 j2 J* a$ a0 n: p
& ~1 z1 w: h: |# u0 R5 i
點睇我都無可能多過你

hikaruyin 发表于 2011-6-5 22:52:39 | 显示全部楼层
咁睇得起我啊
- i/ ^& U. x1 ~: J你06年
( ~& c  a. k7 u5 [4 b; h我10年+ d9 S# s' F8 [. y: u$ e1 e; D
2 X4 i2 l& ]# H
點睇我都無可能多過你, ^7 X2 N2 b8 s  n0 Q( a8 e+ M
iamaboyandog 发表于 2011-6-5 22:48

( D3 j. G* Z( x4 ^我呢排都好少下新動畫了,除咗好睇的動畫外

inber 发表于 2011-6-5 22:57:33 | 显示全部楼层
我呢排都好少下新動畫了,除咗好睇的動畫外
* T7 ~) a" R! R( [2 o! x0 ghikaruyin 发表于 2011-6-5 22:52

3 H" ]$ T, B# I  P$ |/ l
$ m; O- u+ \" \) U- C3 F呢排少6 y' W3 g8 _& C0 g1 H: d* N8 ^) J
咁姐系之前好多啦 (捉到重點字眼)
) F6 I: }; O3 x: i6 w) v" Q) w3 u+ S& p: d8 j% D* g  G/ h" [" o
唔洗計近排
. _$ {0 \# {9 j! L+ z2 J只系之前的己經多過我好多

hikaruyin 发表于 2011-6-5 23:05:53 | 显示全部楼层
呢排少9 v5 ]; m, w4 j
咁姐系之前好多啦 (捉到重點字眼)
1 ?4 H5 q/ k8 G7 z- F
) \  V  C  ?' o唔洗計近排3 m9 D) i$ W3 g6 m
只系之前的己經多過我好多, Q( _! H0 l: H( B% w+ x, Q
iamaboyandog 发表于 2011-6-5 22:57
* U9 U# W$ C4 J6 X& d+ ?
其實我寫果句就係暗示有好多舊動畫了
' ?( i# G$ [8 x( U& A不過舊動畫都有危機的,以前燒的碟有機會讀唔返…
9 \( F" p* M/ g5 P! G; u6 {# P好似網球王子咁,好在發現得早,所以只係冇咗幾集

inber 发表于 2011-6-5 23:23:17 | 显示全部楼层
其實我寫果句就係暗示有好多舊動畫了
; L. B1 u, @* q# y& j+ R' _. i不過舊動畫都有危機的,以前燒的碟有機會讀唔返…) S" @( a$ ?6 @4 K6 F
好似網 ...- W' q; W' y. d; c/ n
hikaruyin 发表于 2011-6-5 23:05

$ D, O2 w; i( Y) m. ^4 k
0 {- S7 u5 _2 H- a5 m; X+ G- F/ H( R
貌似你有咁多
, g4 d$ n6 K' |要檢查曬真系有難度

gyz2002 发表于 2011-6-12 11:14:29 | 显示全部楼层
可唔可以响RM度抽出黎,貌似私家屋个个资源仲可以下载~

help6288 发表于 2011-6-12 11:22:53 | 显示全部楼层
可唔可以响RM度抽出黎,貌似私家屋个个资源仲可以下载~5 o8 w+ T+ A6 S+ t
gyz2002 发表于 2011-6-12 11:14

2 L6 b" ?+ D5 C5 K! z( m, _& ~" W& c% F

' S& z2 r. ^9 s: h" p, C6 r2 y8 t9 |    5使啦.....有人比左我啦..5該曬