[真人特摄] [合成+轉貼][天元突破][日/粵雙語][704x480 16:9 DVDRip][已补档115]

Batcat 发布于2011-5-31 22:56 9850 次浏览 102 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
ET0-0 发表于 2011-6-13 16:25:32 | 显示全部楼层
楼主系咪准备没更新几集就回复收星梦

ET0-0 发表于 2011-6-14 13:29:37 | 显示全部楼层
& S' I+ J4 \+ T% G& g2 e( S3 A! j- f% E( D! K
回复 1# Batcat
* D) B) R( A% k4 p: Q
4 d; ?1 z6 }' W; K: E) Y5 p( s+ {  h9 u8 q1 N2 ?- s% a  @
    几时更新音频啊楼主 我等住你更新音频下载我做伸手党

Batcat 发表于 2011-6-14 21:26:17 | 显示全部楼层
回复  Batcat ) `4 z; n$ v' ]' z2 n- l. ]
" \, z7 k- k' I; @& {

) g& L1 ^5 _3 P7 F& {8 G    几时更新音频啊楼主 我等住你更新音频下载我做伸手党
& [4 M+ {; q. e, _2 t0 n8 k; ^ET0-0 发表于 2011-6-14 13:29
* u( e: G6 [$ T' n! X: P" V- a
聽晚嚟個時候!!近排工作又開始忙了,所以更新慢左!!

Batcat 发表于 2011-6-18 21:47:40 | 显示全部楼层
更新到06

wulove 发表于 2011-6-20 16:52:42 | 显示全部楼层
搞咩野 一係唔搞一搞就咁多人一齊搞........

wulove 发表于 2011-6-20 16:54:09 | 显示全部楼层
2 金钱 (----------有冇新會員覺得貴既 呵呵

tenpp 发表于 2011-6-21 13:06:39 | 显示全部楼层
多謝樓主................

wenwen 发表于 2011-6-22 22:05:27 | 显示全部楼层
超热血的一部动漫!越看越爽!

wulove 发表于 2011-6-25 10:56:07 | 显示全部楼层
回复 1# Batcat & X9 ]$ [! i' e3 E# T
: x$ g$ f# n- }" m* s4 D

% ^' ]; B& @+ B    我想知放送版 同 解放版 有咩分別 睇完都唔兜有咩唔同=.=

Batcat 发表于 2011-6-25 13:56:54 | 显示全部楼层
回复  Batcat 5 f6 U' p) ?% M

# M) p2 p' c0 y$ Q
. O  B. u- E8 @    我想知放送版 同 解放版 有咩分別 睇完都唔兜有咩唔同=.=
+ Q! s/ S, B' Z: owulove 发表于 2011-6-25 10:56

5 W: N3 m9 h1 n* f  [2 T4 p
+ F3 t# Q3 |% y4 Y) G  @9 c( F0 L8 ]1 \1 l. Z" }# Q
   好明顯,放送版前部都系回顧多,無乜祼露鏡頭,而解放版就唔同!!

by.iceb 发表于 2011-6-25 14:39:18 | 显示全部楼层
好明顯,放送版前部都系回顧多,無乜祼露鏡頭,而解放版就唔同!!& }0 o6 z. c5 ]6 U
Batcat 发表于 2011-6-25 13:56

8 V( R; ~0 {3 i' z) Q1 w4 X/ e+ n: u) \! U% w1 o1 D' i) ]5 L5 i

; _$ o! [* a( I( @' u1 l4 ?2 k    求解放镜头

Batcat 发表于 2011-6-25 15:39:02 | 显示全部楼层
求解放镜头
  y2 @! U  A8 C; S) x6 A! I( `by.iceb 发表于 2011-6-25 14:39
7 Y% L; O2 {4 k! ?9 i$ N7 ]
: F' ]8 Q6 x: H8 k/ Y0 F% i2 D
' W5 G0 u1 V9 _9 M
   咪玩嘢了唔系截左圖俾你睇咖啦