[真人特摄] [合成+轉貼][天元突破][日/粵雙語][704x480 16:9 DVDRip][已补档115]

Batcat 发布于2011-5-31 22:56 9844 次浏览 102 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
lovepx 发表于 2011-6-1 00:57:23 | 显示全部楼层
见系熟人帮衬下先

vskenying 发表于 2011-6-1 01:01:27 | 显示全部楼层
等閤成好的高質全集.

HARO-哈罗 发表于 2011-6-1 01:07:04 | 显示全部楼层
- S6 v7 t. M- I! I& [
体唔到辅件,甘算点喔 ~~~

kwanyeung 发表于 2011-6-1 02:49:59 | 显示全部楼层
支持支持好似睇唔到啲附件

mcnynbajay 发表于 2011-6-1 03:52:21 | 显示全部楼层
多謝樓主
5 C8 u- z. z* T& g  u0 A沙發的H大叔都寫過(類似的), ]' T) J1 j  g! f! j/ c

/ N4 s4 H. d9 Z) u' W睇黎遲下連傑基都出埋黎
8 D5 |1 e# q+ W5 M. Viamaboyandog 发表于 2011-5-31 23:02

$ e4 R+ U8 [+ I6 i3 w  a, g, V  |& g

4 W- A. N* M) F1 D# S    咩意思了?  哩套都系計劃之中~~Animax重播中~~等播完先放出吧!
, I6 ?. z6 `8 i  Y3 u. T( }# }
* |) u9 M% A  y2 R1 h' K講翻正題~~batcat未識點開貼喔~~無free到D內容出來~~* B$ g5 B, l3 O# m9 {1 o! B* J3 `# Z5 f
! e* z$ h' b7 N2 U$ {( L3 h0 h# k5 U
加上,圖片一設了收費模式~~就唔可以free到出來~~某代碼出現兼容問題,定限制了?

inber 发表于 2011-6-1 06:03:22 | 显示全部楼层
咩意思了?  哩套都系計劃之中~~Animax重播中~~等播完先放出吧!, Q6 M9 g& P% o$ V7 @

$ J) n+ K, t! m3 J2 J8 b講翻正題~~batcat未識點開貼 ...( B6 J8 b2 e8 k. l! L" O
mcnynbajay 发表于 2011-6-1 03:52

/ ~2 z& o! Q+ d0 ?! @7 P3 U0 v% Z/ m" u! m% j
睇黎遲下連傑基都出埋黎
' R8 y/ [: Q. _* o' I' U
呢句?% P: p3 F  R( K% l
就系話你遲下都會發5 x. a) l0 h( [

0 `" U* ?: h6 y& i6 {: ^0 S
# Y& f9 @7 T* S' U1 p. T) p7 S" E* `2 t
加上,圖片一設了收費模式~~就唔可以free到出來~~某代碼出現兼容問題,定限制了?

8 N$ h8 O* g/ K4 X$ z& I# I$ S唔系太明不過照答5 a# m' m3 O! ~1 ~4 ?

5 `9 B4 ]( v9 a圖片可以free到出來; A4 Z8 C) M8 m" h; }  z
問題系batcat根本無用free代碼
6 ]/ Q- A& e8 H7 h+ `* c1 d(後面半句唔洗答吧)

eegbook 发表于 2011-6-1 06:20:39 | 显示全部楼层
终于有粤语啦~~真好。不过,B酱收我两星梦,我要水番两贴至得

eegbook 发表于 2011-6-1 06:21:48 | 显示全部楼层
又有人幫上傳真好了!!+ [# N$ g* t" B. Q3 b9 M
Batcat 发表于 2011-6-1 00:03

% m  b! m5 _5 W* H- a/ g9 f2 Y
, W' B+ }: z2 ]1 V+ z% [8 I# t7 ?
# H6 Q$ r7 ^3 V$ K6 H) D) R6 _唔怪得呢排唔见你水啦,原来去咗合野。来一个,    我期待住其他嘅集数唷~~~

qumjl 发表于 2011-6-1 07:01:27 | 显示全部楼层
机械人片除了高达可能我最喜欢的还是天元.....
+ H( V. K# w* i0 I/ E' x在B站上看天元的MAD 的确有做的不错~~

kevinchan 发表于 2011-6-1 08:54:32 | 显示全部楼层
【影片大小】23-25MB - d4 i3 F* c6 c* L5 q# A
batcat发大片,支持!
; h9 b' }. }2 @8 M- X+ t1 K2 rby.iceb 发表于 2011-6-1 00:24

5 u  d4 @6 D/ v' M( M2 Q5 |1 E6 }, w" G3 n& K( a

3 g3 q2 K- ^, i7 X% m: i5 w    唔讲真係冇留意添!!! - -!我都支持一下batcat大片发布

guodongming 发表于 2011-6-1 10:11:18 | 显示全部楼层

235795561 发表于 2011-6-1 15:15:26 | 显示全部楼层
咩教程啊,甘巴闭