[每日闲聊] 以上系本人的真名字 谁能够破解的话 本人支付600星梦

ET0-0 发布于2011-5-27 00:15 9318 次浏览 128 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lovepx 发表于 2011-5-27 12:27:00 | 显示全部楼层
读音似张凯琪..不过楼主5似系女' g1 i8 n5 b$ T' V$ ?0 {! \% Q1 m
张恺祺??

lovepx 发表于 2011-5-27 12:27:44 | 显示全部楼层
度娘话是“张敬轩”~~~唔是呱~~~. @  b7 \+ [9 v/ ]1 x7 U5 |
HARO-哈罗 发表于 2011-5-27 01:26

$ j  |$ r0 p' p& `6 N# H8 \% X% C% A0 V

$ Y$ G) |. U) N4 S4 z8 }% i( Y    明显5同啦
6 s2 `, k  z3 i# v0 f# [  Z张敬轩(Hins Cheung

help6288 发表于 2011-5-27 13:16:17 | 显示全部楼层
读音似张凯琪..不过楼主5似系女6 k0 p( K# I  E) ^5 F
张恺祺??& l: g+ N& ^6 v9 k
lovepx 发表于 2011-5-27 12:27
" j3 ~/ j# A% {2 m7 N2 P! B+ X
2 l, h4 c! \* W% v" G" W4 X* U
1 M8 S$ j! n3 M6 z
    张凯琪  系cheung hoi ki

kwanyeung 发表于 2011-5-27 13:17:35 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog ; G7 I5 j# G0 {5 @2 b: E

3 e' L% e' t& w4 X% o8 @+ V: N; k. d8 z
    chan an  哦,明显系残或者产啦!
8 P6 w3 C2 ]" g; {1 c! vrockmanhe 发表于 2011-5-27 10:38

5 ^5 e0 B# j6 b& ?& {3 e9 X你用普通話拼音讀點得呀。
% l* F# K5 G8 z  w" k2 @1 u: ichan 個an 係讀under 入面個un。
# A$ S0 {1 z: p1 l殘係chaan 喺耶魯粵語拼音。

天使之风 发表于 2011-5-27 14:18:53 | 显示全部楼层
这帖居然火起来。。楼主最后要上身份证。。。

ET0-0 发表于 2011-5-27 14:27:36 | 显示全部楼层
这帖居然火起来。。楼主最后要上身份证。。。4 s, m" s' J0 t$ U
天使之风 发表于 2011-5-27 14:18
/ p. m8 J- A1 o4 w0 Y

, d( O3 }* t3 X( I9 t8 R
3 z( ~# `3 w) J    没这必要 有人破解了 自然会公布和放星梦

lwj23 发表于 2011-5-27 14:43:51 | 显示全部楼层
张海健???

235600 发表于 2011-5-27 15:46:57 | 显示全部楼层
又不是什么明星,破解了有什么用呢

HARO-哈罗 发表于 2011-5-27 16:25:33 | 显示全部楼层
回复 38# lovepx
7 N& G2 ?) D' T9 T+ m* S+ `# n; i
% C' g/ V$ u- P* k3 n' |
    对唔住~~~我承认~~~我八嘎 ~~~甘我真是唔识破解啊嘛 ~~~

inber 发表于 2011-5-27 16:46:05 | 显示全部楼层
没这必要 有人破解了 自然会公布和放星梦
+ P+ V  T1 G# X' XET0-0 发表于 2011-5-27 14:27

9 p+ o. f3 m* v3 \6 E6 J8 K5 o: }" @$ |# v6 }) u( @0 P

T7 d* v$ @  J- c4 r同發音得唔得
! e: u: E5 O1 M9 ?$ U一定要中曬: Y! B! y# \, M3 h$ ?, ^
! H9 d. ]# x$ g) q
咁可唔可以一定過講幾個

rockmanhe 发表于 2011-5-27 16:50:16 | 显示全部楼层
回复 40# kwanyeung
; `2 {/ P9 [# @2 U, d0 n3 @2 \! @' r( t* g9 h2 m0 F

7 ^/ K& t& O7 e/ }0 B    真系复杂~!

ET0-0 发表于 2011-5-27 16:53:18 | 显示全部楼层
同發音得唔得
7 V1 q/ ]. ?; P  |' j% g8 }一定要中曬
/ {+ A$ |, y+ {) c& x
& f2 Y+ j& B: j) p1 R! X咁可唔可以一定過講幾個$ P& y3 x  u+ g3 K# k4 _6 g
iamaboyandog 发表于 2011-5-27 16:46

' h7 m# w- Z: t9 {) w" Y
' }9 m1 C3 Z, u( S% o- v* m7 [" D+ c' _* R
    可以 只要系同音字都可以 问题系到现在都无人破解到中间个字