[新手问题] 发帖问题

HKM@MYC 发布于2011-5-21 01:53 3129 次浏览 35 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
tandong 发表于 2011-5-21 07:39:09 | 显示全部楼层
沒得救了
; \+ c( t6 K# M: Q今次又輪到到雀仔
' B: B/ u; Z: D; s4 g  |2 q漫步雲端 发表于 2011-5-21 03:02
  L1 L2 b1 W  F! Q# s$ i8 W9 q
( u- E2 u+ ^0 C9 W8 v4 j5 b
: c) S7 {4 o2 |8 w+ Y
    救回来了,你看:http://www.dreamxt.net/bbs/thread-74464-1-1.html

天才不二 发表于 2011-5-21 07:45:22 | 显示全部楼层
本帖最后由 天才不二 于 2011-5-21 07:47 编辑 8 q6 M" o% @9 w5 B: q: q# E
" N# h1 f4 k4 @5 b' F! a
哩兜友分明捣乱嘎啦,发帖格式都话睇唔明,既然发贴格式都睇唔明,手机都应该唔识用吧,仲要问人地裸手机号码托咩,你识打咩?

kevinchan 发表于 2011-5-21 09:09:16 | 显示全部楼层
千奇唔好拉埋我落水
+ [& E, c+ i) Y: X% I我良民一個" [" D9 u9 S3 Q
iamaboyandog 发表于 2011-5-21 07:01
& w8 H* z6 }( p
! V4 u# ?& z2 {* y$ R7 v2 x

U; l+ a- B' \- I# q) B/ J    人哋指名道姓搵我 - -应该唔会关你事啩

凹凸不平 发表于 2011-5-21 09:21:25 | 显示全部楼层
小弟~以后看版规发帖吧~过去的就算了

inber 发表于 2011-5-21 09:26:14 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2011-5-21 09:27 编辑 : \. H$ [" |3 M* ]4 J5 G
人哋指名道姓搵我 - -应该唔会关你事啩) s9 B  J8 Z1 _& d
kevinchan 发表于 2011-5-21 09:09
& ?- q! v  r5 L, y7 J( Q0 z5 x
, E2 ?9 |. E) }

$ R$ w- o: S# _1 h1 q我系指發警告個張相
+ s% R  d. l0 H1 w, R我諗緊,點解我當時咁好人

inber 发表于 2011-5-21 09:27:05 | 显示全部楼层
小弟~以后看版规发帖吧~过去的就算了
/ S6 |' v5 F5 ~1 h- R凹凸不平 发表于 2011-5-21 09:21
: q% m: \9 z* A8 N+ I6 W4 P

4 F  z0 y5 j7 e7 k/ j" d# Y0 M9 t2 t/ f5 ]$ {) w8 v
"小弟"用來稱呼其他人的嗎
( g7 X; U  m% n" c2 D8 G; p+ d我而家先知有呢個用法

凹凸不平 发表于 2011-5-21 09:32:35 | 显示全部楼层
"小弟"用來稱呼其他人的嗎
3 L/ k# _* h! [; \/ q/ T: y- R我而家先知有呢個用法
- R! X4 ^. |6 Y5 `: e: a- k3 [/ n$ Q5 Miamaboyandog 发表于 2011-5-21 09:27

* {( `- X& x! F- [# o! \
4 Z2 W8 a2 M  @: w% @7 u/ `' ~0 S) f
    随便叫下姐~别太认真,没半点讽刺之意

lovepx 发表于 2011-5-21 09:37:20 | 显示全部楼层
明显捣乱+∞2 L7 h' y" f/ i* ^% F
5识发贴一样系错啊..鬼叫你5识啊..伸手点学识就点学..0 ^, t% D& b9 J) m/ J
嘛..反正肯定俾人话寸..你试下其他论坛咁做,第一日就封你

基拉杰特 发表于 2011-5-21 10:34:28 | 显示全部楼层
自己看版规啦!还一堆道理

基拉杰特 发表于 2011-5-21 10:35:19 | 显示全部楼层
救回来了,你看:,- ~- V% O* L" t& O* o
tandong 发表于 2011-5-21 07:39

% t: D4 s* C% ^4 |1 j( \# w' ]
( ~% R/ d4 z3 C" }, V; n* [: m/ A& }7 ~, D2 |- {; m
    分明捣乱!

漫步雲端 发表于 2011-5-21 10:47:24 | 显示全部楼层
救回来了,你看:,
. v2 `, @% P+ htandong 发表于 2011-5-21 07:39
3 ^: N4 y' Z6 w/ \2 Q2 _  n

( A& u5 g0 ~9 \  N8 w0 @0 ?" {" v2 J9 E# `2 a- ]) P

. V/ U( R$ I# C/ H; N# h' D* W老帖黎了... 8 l& n0 w& [, A9 _7 V

4 G  V9 n$ G( R4 U% S話說昨晚深夜他又再次犯了同一的錯 不過貌似被雀仔删了0 J4 N1 n+ i% M& D
所以我說他沒得救

notoo 发表于 2011-5-21 10:49:41 | 显示全部楼层
大佬我连附件都唔记得点发啦,烦啊,你咩电话啊?我打电话比你,你教我啦
/ ^9 h2 _: D5 \" P7 Y; FHKM@MYC 发表于 2011-5-21 02:30

0 h9 B4 k$ ?! l" m- V! }$ v
' ^+ O1 G$ ]' W2 D4 J7 |1 J8 T* L$ Y$ o) j! w0 G1 _+ _6 S/ _
我手机号码18607692182,欢迎LZ来电