[新手问题] 发帖问题

HKM@MYC 发布于2011-5-21 01:53 3114 次浏览 35 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kevinchan
  • (UID: 75467)呢位大哥,我已经改为粤语电视啦,仲话错,我格式有咩唔对啊?你起度回复我啦,比你再扣就无啦,我直接发链接咪仲方便大家下载,咁都错,你教我点发啦,你话我吕教不改,你话我之前搞清楚件事好无?唔通嫌星梦多,故意咁做?比你扣星梦,真系!影视娱乐营又错,分享物流所又错,呢位大哥你教我点发啦,唉

已有(35)人评论

asd123456 发表于 2011-5-21 02:05:28 | 显示全部楼层
真所謂入鄉隨俗。論壇定的,我们也没办法..0 |9 W9 t& ]& Q( b2 w8 k( |
你话发去边个空间,你自己冇睇到姐`.论坛有讲的..7 M1 r9 U/ _4 b: e2 g1 L; x+ n
直接link,你米便宜了伸手党.当然要回复,先睇到贴噶喇.# e. N. N: N& x# r
...

kevinchan 发表于 2011-5-21 02:06:02 | 显示全部楼层
本帖最后由 kevinchan 于 2011-5-21 02:07 编辑 & [. f8 G2 G7 w5 }9 e* t, h& G6 w

) q9 e% t2 y0 m1 g/ y3 r睇下你自己被版主们警告嘅记录啦,话你N次都唔改。9 y6 D9 N  i6 \0 v3 r4 ~
你发帖就算唔睇版规都睇下人哋发帖嘅格式啦,净係发堆磁力连接出嚟?咩意思,乜鬼介绍都冇,唔当你水贴?. J$ `6 w0 Q6 v* G" b
何况,你当时发帖,我第一时间警告你了,十小时后再睇你张贴,你依然未修改,你究竟有冇心发帖噶?
3 A% Z; q3 V, Z. ?& l" u+ w4 h6 L% v3 W9 l8 d
捕获.PNG 有图为证
! Z6 a, D. Q' i6 Y. }, \2 t8 q; w! v+ @1 @* B0 J
传送门,某帖子 http://www.dreamxt.net/bbs/thread-75225-1-1.html
3 A( b( x6 w6 z- c1 X) h( g" i7 u% R* P9 _  N! j$ {, X
而且,上面嗰贴我净係扣返你发帖所得嘅星梦,对于你本来嘅星梦嚟讲,根本冇影响,我算唔算仁慈啊?

asd123456 发表于 2011-5-21 02:14:50 | 显示全部楼层
回复 3# kevinchan
/ I% @% Q, M  C+ k
9 s6 O/ C- N7 b( {3 s2 V$ T* J- l4 V1 A$ a; J
    算...下次要斯文D了.

HKM@MYC 发表于 2011-5-21 02:18:23 | 显示全部楼层
回复 3# kevinchan
) v$ f4 p* ?# ?% R- A: I' n
6 T% f4 N0 `( _/ Y% h' Q, o8 y( k& A5 K5 r/ q. F2 s. L6 R/ e  J
    大佬啊,我睇到头都大晒啊,都唔知点按格式来发,我唔识学距地咁啊,静系识整【】呢个啊,再整落下面唔知点整啊,你扣我星梦系无错,我直接发附件好无?

HKM@MYC 发表于 2011-5-21 02:19:41 | 显示全部楼层
回复 2# asd123456
4 _, w) A4 h5 [& C2 S& e. E9 y
, I1 I; [: N1 ~/ q( A: W4 q" M) E) a7 Q. v
    你份人讲嘢真系,无你好气

kevinchan 发表于 2011-5-21 02:26:13 | 显示全部楼层
回复  kevinchan $ u* l8 Y* c9 I, I% K; z5 I: k# Z
$ a0 E' n4 `4 E0 L! ^% E' W
+ g1 g- [( D& Z2 p: b
    大佬啊,我睇到头都大晒啊,都唔知点按格式来发,我唔识学距地咁啊,静系识整【 ...; B) }4 P& A, j2 B2 b3 i
HKM@MYC 发表于 2011-5-21 02:18

# a3 D" s1 t3 ?+ H- j9 p0 ?0 X- q
& n; U- A9 X2 r: Z9 q+ }
    http://www.dreamxt.net/bbs/thread-57455-1-1.html
  P& Z" v0 N* h% w自己慢慢睇,如果仲係唔明,我谂听日会有人解释畀你知.... 我瞓觉先

HKM@MYC 发表于 2011-5-21 02:30:50 | 显示全部楼层
大佬我连附件都唔记得点发啦,烦啊,你咩电话啊?我打电话比你,你教我啦

HKM@MYC 发表于 2011-5-21 02:31:45 | 显示全部楼层
回复 7# kevinchan
% }% x& H0 [: m2 i; L1 ~' C5 c* P+ J4 s6 Z4 W4 ~
) U( q9 W6 g5 g2 @7 h
    大佬我而家连附件都唔记得点发啊,你咩电话啊?我直接打电话比你,你教我啦

漫步雲端 发表于 2011-5-21 03:02:50 | 显示全部楼层
沒得救了$ e; P* c& V- J1 G' N
今次又輪到到雀仔

inber 发表于 2011-5-21 07:01:26 | 显示全部楼层
睇下你自己被版主们警告嘅记录啦,话你N次都唔改。
  h' s8 O5 j. ^$ w" w% N你发帖就算唔睇版规都睇下人哋发帖嘅格式啦,净係 ...
& u/ q( M  N# Z0 r4 \0 n6 m- Zkevinchan 发表于 2011-5-21 02:06
4 A/ r) O: b  ?6 S

8 Y1 `7 ]* u7 C. H6 Y1 h7 O
' d- _2 W& Q) X. T千奇唔好拉埋我落水 ! |% R! ?" d# v
我良民一個

tandong 发表于 2011-5-21 07:20:45 | 显示全部楼层
个帖在藤椅有详细说明,更有警告信信息发出比你,信息也带发帖规则格式链接,米话你唔识睇,点去睇短信啊!

123下一页