[每日闲聊] 落雨無工開!心血來潮想搞野!(是私家屋同粵漫國度朋友都來吹下了)

Ling1988 发布于2011-5-4 06:24 6894 次浏览 58 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-5-8 15:31:51 | 显示全部楼层
小I终于吐出心理一直想说的话了! 我没有哦
( r* i) t. @! w- H- o基拉杰特 发表于 2011-5-8 15:13
) W: n. u! L+ _7 g* P

! ?! ~+ N; W, h. @
+ D- j0 D# T3 b2 Y" W我剛重諗緊你會點回我呢句
5 b2 S7 d# H( l( ]- _, n# h點知

基拉杰特 发表于 2011-5-8 15:56:09 | 显示全部楼层
我剛重諗緊你會點回我呢句' Q- _& `( Y- ]6 _( B2 C( Y' g
點知
: M5 \) O6 f' Xiamaboyandog 发表于 2011-5-8 15:31
3 a0 J1 u: ^2 l( d7 R$ V5 r: n1 j

- {# A  t7 U$ G" a& v( S% }7 D: l
4 S% I4 P. h) B* ?3 S6 n    点知猜中佐

eegbook 发表于 2011-5-8 22:38:52 | 显示全部楼层
点知猜中佐4 H# E, L+ p4 ^; w7 o5 t6 v
基拉杰特 发表于 2011-5-8 15:56
- U& r+ V* q* N5 r0 L

* [3 n4 Y" b' O# V: j
/ v7 V# B+ I# ~2 j) x    估中D乜东东咁爽吖?

基拉杰特 发表于 2011-5-9 09:59:12 | 显示全部楼层
估中D乜东东咁爽吖?
; K( c* P% {2 [' P/ Feegbook 发表于 2011-5-8 22:38

. Z, N- M0 y4 H; F6 u& j4 n: m+ I
* H1 h0 E) Z( Q( P7 g  }( {
    自己看

eegbook 发表于 2011-5-9 18:10:29 | 显示全部楼层
自己看
4 @. H$ X( {; X! ]* x3 m/ Z. k6 D基拉杰特 发表于 2011-5-9 09:59
: |2 ]% R9 W8 z' a  g

( k0 b4 S+ R; `  {7 n7 c, j6 L& c6 K/ _/ |: T, C
    其实,我仲钟意睇另外嘅。。比如。。你脱衣秀之类嘅。。嘻嘻。

基拉杰特 发表于 2011-5-9 18:40:54 | 显示全部楼层
其实,我仲钟意睇另外嘅。。比如。。你脱衣秀之类嘅。。嘻嘻。
  I5 h  x( z1 E" K# i& s: n$ oeegbook 发表于 2011-5-9 18:10

! \- r: u' U3 A5 ~# z/ l/ I/ H: x# m/ z6 K' o

( l# F1 \0 ~! O6 [1 Z( f    看你自己吧

vskenying 发表于 2011-5-10 21:30:40 | 显示全部楼层
其實用MU都幾好吖,就算死LINK用MU應該都可以秒傳都好方便.115現在使用好痲煩,雖然繫下載快D.

vskenying 发表于 2011-5-10 21:40:22 | 显示全部楼层
經常聽妳哋講既"私傢屋"究竟繫邊個網啊?仲有想請問下,我幾年前註冊的"粵漫之國度"的帳號幾年無用過點解上唔到?搜索了下,個帳號仲企度.

golify 发表于 2011-5-16 21:55:17 | 显示全部楼层
最新报道:115刚才暂停下载了。我刚才用着的。

help6288 发表于 2011-10-5 10:20:13 | 显示全部楼层
個計劃進行成點...有興趣幫手

十月围城 发表于 2023-6-6 17:20:24 | 显示全部楼层
什么工是“落雨冇工开”?看天气脸色的工确实不容易。