[每日闲聊] 落雨無工開!心血來潮想搞野!(是私家屋同粵漫國度朋友都來吹下了)

Ling1988 发布于2011-5-4 06:24 6895 次浏览 58 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-5-7 15:33:50 | 显示全部楼层
这名句是H大叔说的" O* m, o9 K( r% l5 F
基拉杰特 发表于 2011-5-4 18:54

8 x, K4 u$ `. K$ Q, z" f
, {0 [; l: ^8 F3 P) _; _3 B" r' z7 u7 E0 A* f& I
    咁我而家硬锡你,好唔好?

平常心 发表于 2011-5-7 15:36:36 | 显示全部楼层
老乡帮你没问题,不过我吾系VIP?

基拉杰特 发表于 2011-5-7 15:42:15 | 显示全部楼层
咁我而家硬锡你,好唔好?% Q1 ~' v" t5 g$ R6 B( M" k
eegbook 发表于 2011-5-7 15:33

. x* e* ]; W* g- j+ S) }9 B7 s
5 [( Q* {  h& M0 P# ^% W. G, P# {) ~( L4 S+ X, J( {5 ~* W7 y2 P: X
    直接走佬

eegbook 发表于 2011-5-7 15:46:19 | 显示全部楼层
直接走佬: ~& V& q  Z; R* c7 K# q% a5 s
基拉杰特 发表于 2011-5-7 15:42
, S0 W6 o7 Y; U3 D. U( \0 t1 h
( f9 h9 K4 v2 q, Y

# x' c1 E5 j& \$ i5 B    不如直接基佬啦。。

基拉杰特 发表于 2011-5-7 16:08:32 | 显示全部楼层
不如直接基佬啦。。- I: K: H1 F; M% Z* ~% H. r5 @
eegbook 发表于 2011-5-7 15:46

& {8 b5 T' J  h$ X5 h! j9 L' o. }4 D) W% h0 W

O7 ^# o* s2 Y+ L, w, |! X    我没你那爱好

maplep 发表于 2011-5-7 17:54:37 | 显示全部楼层
下辈子吧。。。- -

117480 发表于 2011-5-7 18:39:30 | 显示全部楼层
115时不时神下 关键系天朝唔知会出咩政策

eegbook 发表于 2011-5-7 21:05:49 | 显示全部楼层
115时不时神下 关键系天朝唔知会出咩政策
$ p  I( R. c. c( N' e117480 发表于 2011-5-7 18:39

1 R8 P6 C7 x0 `2 A4 s, ?2 b; [% v1 t( w5 N+ Z: E8 }  |

3 g6 F7 d7 Y3 ?    杰它它耶,抱个抱个。
$ y9 ]0 o* |$ q  c' ]唉。。可怜又可恨嘅115,真系令我想叉叉佢。

huang 发表于 2011-5-7 22:27:42 | 显示全部楼层
MU恒久远,资源永留存

hikaruyin 发表于 2011-5-7 22:46:27 | 显示全部楼层
VIP 如何界定?唔知我算唔算呢 (好奇想知) ?

hikaruyin 发表于 2011-5-7 22:47:46 | 显示全部楼层
回复  Ling1988
9 T! @% O! b3 p) _7 H9 v8 y
) ^4 c# Y) ?  l5 ?
0 a1 Z# _8 K  V1 e$ u- X再系咁D老會員會睇唔到呢張帖) w7 ?. `( \$ [( d  C2 g
真系好想呢個計劃可以實行(我睇中左果D死左同損壞左嘅 ...
$ r! n, I" ^4 }+ O6 jiamaboyandog 发表于 2011-5-4 18:20
& `7 [$ W6 m' i% F! Z& I: f
邊D死link片,舉啲例子黎聽下

inber 发表于 2011-5-8 08:24:25 | 显示全部楼层
" L1 e0 T& ~9 _
邊D死link片,舉啲例子黎聽下9 X) U3 V* i: J" f5 f
hikaruyin 发表于 2011-5-7 22:47
' ~. m! M4 p" Z

9 o, X$ q) e% c6 @7 U# [真正死link的得一條(其他多數系"臨時不可用")
4 U9 C/ `  w) m) U因為我未查曬全部& ]8 }. p6 R$ O( y: _' X: P# P
Ling1988 應該會知更多
; F% B7 B  k2 Y4 A' J+ b! j# F+ l
6 l* c& a; G; z4 m# n+ `- K損壞方面,其實我唔系好識查2 _& j" r2 m* w, Y- `; \7 g8 r7 H
1 C& q5 Q: a6 i' x$ @
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 2000 才可浏览,您当前积分为 0