[幽默情感] 大家对动画和游戏的热情与执着会到咩野时候会慢慢消退?

gyz2002 发布于2011-4-20 08:37 2028 次浏览 28 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2011-4-20 19:28:42 | 显示全部楼层
动画基本不看了,游戏反而开始玩多了,我都唔知几时先会停,顺其自然,娱乐娱乐嘛

eegbook 发表于 2011-4-20 19:31:05 | 显示全部楼层
在时候吖?遇到唔好睇嘅动画嘅时候啩。

eegbook 发表于 2011-4-20 19:46:07 | 显示全部楼层
起码等到想要开片都有为止
9 C* a6 d  a- G, F+ Y种子VV 发表于 2011-4-20 12:22
# ]6 [* Y& M4 F/ f$ T/ ?
9 [. A! p# B! s  t5 r, v3 t" X4 w

5 S/ [3 r' L7 o) l5 m% }# u    使唔使,开片咁严重。

grostcar 发表于 2011-4-20 19:50:33 | 显示全部楼层
見到細個睇過我動畫時* \+ x/ f/ F! {$ N% h6 x& I( P
都會覺得動畫係好野黎的

eegbook 发表于 2011-4-20 20:27:25 | 显示全部楼层
見到細個睇過我動畫時
3 `" k4 H: d; H. ]* Z. c0 X' {都會覺得動畫係好野黎的; q/ d- n% q1 ?  q3 E+ r
grostcar 发表于 2011-4-20 19:50

. u6 q8 S) b/ B: [# }. D' t
* z" E: ]" C  \, ^9 Q1 g  |( e* [
/ a& T; |' A/ z+ u    系吖系吖,最主要系,非常有想像力。

种子VV 发表于 2011-4-20 23:28:22 | 显示全部楼层
使唔使,开片咁严重。
3 o- x6 c4 V0 M  y( r% ]4 p. V( peegbook 发表于 2011-4-20 19:46
; i* c. R2 m3 ^# Q9 R! Y* g  x

: q3 E, p& ?5 W. N, w- t" r
5 l! z$ b2 F5 T* N" D2 V% s$ ~' w- [, m    打错字8 n0 t) N7 C' Z6 H( s% ]
应该系 起码等到想要嘅片都有为止

aaron81 发表于 2011-4-21 00:18:23 | 显示全部楼层
的确是,有些东西是情意结的问题!
8 G) g% e) S/ f+ X6 f/ l5 B顺其自然

eegbook 发表于 2011-4-21 03:18:11 | 显示全部楼层
打错字2 i! B3 a% q. ]3 D9 X2 Y5 h
应该系 起码等到想要嘅片都有为止8 @( r4 L* p3 N
种子VV 发表于 2011-4-20 23:28

6 \) p; `9 K4 n5 P
2 z. u: s: O7 D0 q呢D,系无止境嘅事情黎,慢慢,唔急得黎嘅。

hecatcat 发表于 2011-4-21 09:48:45 | 显示全部楼层
好似都无咩冲突喔

fxw 发表于 2011-4-21 10:40:15 | 显示全部楼层
唔好意思,我不是热情,而是热爱

eegbook 发表于 2011-4-21 17:21:32 | 显示全部楼层
唔好意思,我不是热情,而是热爱  t$ k! W# i7 g4 p) ]) u
fxw 发表于 2011-4-21 10:40

: [" v' o0 M8 n. ?3 N; J: F8 Q( k4 s; u9 n, y) W) l
" I; n. i2 t& N' {. ?% O
    无错,我地就系够呢样东东嘅!

wataw 发表于 2011-4-21 20:28:14 | 显示全部楼层
很难说 工作之后还是很多有兴趣的