[新手问题] [求助]关于论坛任务里面的发贴大赛任务~

gyz2002 发布于2011-4-15 09:26 2238 次浏览 15 位用户参与讨论   [复制分享主题]
发贴大赛任务要求在42小时内发贴回贴250贴,但是论坛上各个版区都要限制回复贴子数量,如果按照这样回贴不够250贴,是不是这个任务可以不限制各个版区的回贴数量?

已有(15)人评论

chrisrex 发表于 2011-4-15 09:34:55 | 显示全部楼层
回帖冇限制啊,只要唔係灌水,一日千帖都冇问题

235795561 发表于 2011-4-15 12:19:52 | 显示全部楼层
你不断回复自己噶贴都可以

基拉杰特 发表于 2011-4-15 12:48:37 | 显示全部楼层
超三正解

gyz2002 发表于 2011-4-15 12:51:52 | 显示全部楼层
多谢晒啦,等我努力地回贴~

漫步雲端 发表于 2011-4-15 14:36:57 | 显示全部楼层
2樓的方法不可取,換來只系得封號嘅結果

inber 发表于 2011-4-15 14:45:35 | 显示全部楼层
2樓的方法不可取,換來只系得封號嘅結果9 j4 {& h* _. l/ x/ {1 H4 Q
漫步雲端 发表于 2011-4-15 14:36
5 @0 Z. W- T, P9 h+ g
3 q+ }/ P8 k5 l0 O% Z
) e/ l$ E, S# e2 k, ?" S. E  v% v8 ~
唔系咁明白
3 L2 M: s# Q' `5 Z! g你可唔可以示範一次

漫步雲端 发表于 2011-4-15 14:55:38 | 显示全部楼层
唔系咁明白
% P/ s: k4 `" t2 _' a你可唔可以示範一次) N# m' F0 R( ?  C: @) J
iamaboyandog 发表于 2011-4-15 14:45

- y! }) _: S8 e- C/ ~6 Q
+ ?) H5 Q$ g. J( G+ q. N1 I. O, B7 k% q% l) {" v+ n
呢啲野都仲要示範?   
" Q  ^) o/ Y! g& v$ x2 m$ r& U$ l
即自言自語啊...明白未?

guanriru123 发表于 2011-4-15 16:22:25 | 显示全部楼层
回帖冇限制啊

kevinchan 发表于 2011-4-19 02:24:45 | 显示全部楼层
1日内试过500+贴的路过

habi 发表于 2011-4-24 04:06:55 | 显示全部楼层
估唔到有人問左先6 i; {3 [* t% v+ P/ ^, @
其實一般人要係42小時內回覆250應該係無可能做得到架喎9 U  X. L/ x0 k% ]+ r1 N
我覺得呢個任務實在有d強人所難, 要完成的話根本同迫人不斷咁回一d無意義內容o既帖無分別囉~) \* ~3 l2 g  S: ?& N  b

; [9 N4 h5 s; }+ u4 {; T. H' K另外想問問失敗左o既任務係咪唔可以再挑戰?; C* C2 H0 U$ }( T) A, x, k
因為正常情況呢個發帖大賽o既失敗率真係奇高......

lwj23 发表于 2011-4-24 23:40:44 | 显示全部楼层
回复 11# habi / e/ @1 u+ v# U9 W0 v! x9 Z: l( u
: Z" `# N. x" s, h
5 Q: G1 `$ H  j2 H' c  ^
    失败后隔一段时间可以重试~~

12下一页