[115空间] [轉貼][喜羊羊与灰太狼之兔年顶呱呱][DVD-MKV][粤语][401mb]

grostcar 发布于2011-4-17 17:11 2131 次浏览 33 位用户参与讨论     [复制分享主题]
grostcar 发表于 2011-4-20 19:38:28 | 显示全部楼层
果然喜洋洋在这里不太受欢迎,发错版区都没人知道 = =!等我移走先4 D! r4 A/ |5 t
kevinchan 发表于 2011-4-20 03:46

* R7 S) q# V& T" g0 b
$ `1 J5 ^$ `6 j- g" }. i3 N 發錯區啊??!!
: O7 P& i/ b5 z9 T! m% u+ M我之前發左係邊個區架雀仔

kevinchan 发表于 2011-4-20 19:40:37 | 显示全部楼层
發錯區啊??!!% T0 g  g) S1 s0 S3 F7 o8 C/ u
我之前發左係邊個區架雀仔
, g4 J! b* O4 `3 U3 H+ F/ ]) C3 [grostcar 发表于 2011-4-20 19:38

, [( j8 U5 m4 G
  _! m8 i% A* s* `" I) i% L2 p
; m) e; t7 `; Q$ f; `0 e2 J, m  x    你之前发咗去合成苑,你呢个资源应该唔係合成啩? .........如果係分流嘅,咁我就冇做错嘞,移啱咗

grostcar 发表于 2011-4-20 19:44:58 | 显示全部楼层
你之前发咗去合成苑,你呢个资源应该唔係合成啩? .........如果係分流嘅,咁我就冇做错嘞 ...
0 M# x4 r* L: c: i0 s/ Okevinchan 发表于 2011-4-20 19:40
' `0 J0 D! i) _* ?

& B6 p# m* N( q& `% y" @! c4 `) e# D% p
1 {7 x6 ]8 ^+ B( {    原來合成苑唔可以發轉貼
4 g4 H7 H! K1 T真係依家先知 ' b& {8 v& L* O* T
之前見物流所可以發合成, 轉貼,的, 所以以為合成苑都得( E" j1 B4 c) f0 d' Z6 {+ k
有少少誤導左

kevinchan 发表于 2011-4-20 19:47:52 | 显示全部楼层
原來合成苑唔可以發轉貼% D( I) P& p" _- _8 i
真係依家先知
/ v! r8 V! Z- w; l8 H8 }之前見物流所可以發合成, 轉貼,的, 所以以為合成 ...0 T. I( S4 M- Z4 Y9 b
grostcar 发表于 2011-4-20 19:44

3 N( b$ ]/ P/ W/ P& ?' }" I% I: f$ C
  s6 b& j' e* W* Q: H7 S
    主要係未真正规范,合成苑一般只放原创合成作品,分流所就放转帖或者原创的分流作品....唔知我咁讲你明唔明

grostcar 发表于 2011-4-20 20:02:05 | 显示全部楼层
主要係未真正规范,合成苑一般只放原创合成作品,分流所就放转帖或者原创的分流作品....唔知我咁 ...
0 a" r' j2 d7 q7 z" Xkevinchan 发表于 2011-4-20 19:47
5 f/ p( ~; h* i

L! t3 J0 Q1 |7 F. O( A% l8 f0 m8 d( C4 ^7 K7 ~
    原创的分流作品  <--) l- f- C, X; V
呢個唔係好明
/ ^# I2 Z) x/ o4 a原創 == 唔係轉貼
# D) o3 A; ?) |, V分流 == 將原有的資源轉傳到其他地方   <== 咁唔係即係轉貼咩???

no1mp3 发表于 2011-4-20 21:25:23 | 显示全部楼层
有粵語版啦,下载得快

kevinchan 发表于 2011-4-20 22:01:04 | 显示全部楼层
原创的分流作品
" u; q9 D4 L! S. vgrostcar 发表于 2011-4-20 20:02

9 m5 v0 S& u) k2 |' {
, q5 i, o4 I3 L- l4 v9 [8 l; [/ `0 M" ]7 X6 Y: g1 k
    原创分流=自传 ......转帖呢,就要睇你转的内容是合成定係其他

grostcar 发表于 2011-4-20 22:21:23 | 显示全部楼层
原创分流=自传 ......转帖呢,就要睇你转的内容是合成定係其他' J; Y# X4 k0 a
kevinchan 发表于 2011-4-20 22:01

, X+ g& b' F/ q- @3 u; i1 x- y0 B1 x0 E' h0 r8 a; J

& W- c) Y3 H: e0 Q0 x5 e    依家明白世啦

terryheng 发表于 2011-4-21 04:38:41 | 显示全部楼层
太感谢啦,正是我要的!

junglejia 发表于 2011-4-25 11:54:48 | 显示全部楼层
Thank you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

大D 发表于 2011-4-25 17:26:52 | 显示全部楼层
好!看看呢!

xi00506 发表于 2011-5-24 13:23:28 | 显示全部楼层
我想要好久。。。