[粤漫动画] [bt][1975版 小双侠] [全集RAW] 

marcofeng 发布于2011-4-4 20:03 2188 次浏览 13 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
+ @+ H4 h6 K5 m3 a. s: c9 i& F, l( j+ p5 d' o1 @" A
时间飞船系列最最经典一作- b" }: ]4 `9 O- ?  P
640x480
% X9 b4 X( J; w" _. \8 @每集230M左右

640x480

640x480

[RAW] Time Bokan Series Yatterman.torrent

144.2 KB, 下载次数: 16, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(13)人评论

alam 发表于 2011-4-4 20:24:46 | 显示全部楼层
1975版 小双侠, do you have the version, but not bt?

エツクス 发表于 2011-4-4 21:00:49 | 显示全部楼层
居然係旧物版,支持!!

mcnynbajay 发表于 2011-4-4 21:06:56 | 显示全部楼层
% |2 v! n. {% L2 j# C
6 t8 H2 O3 t4 ]: T# @
) Q- X* V6 s. Y3 L哩套片源水貓講過的~~可惜TVB無引進?定無得重播了~~首播了新版的~~
2 G. ~) k' H/ E7 C' d, ^  K/ Q( I. A5 o$ E" g8 C
不過新一代的版本,竟然無一個好的RAW的~~~兩大遺憾……
1 `1 b( _8 q) \! _$ M. U% h9 B8 m) @7 q2 b
PS:捐款支持你的!marco~~~

大天使007 发表于 2011-4-4 21:42:24 | 显示全部楼层
太古老唔知系咩~~

marcofeng 发表于 2011-4-5 03:47:45 | 显示全部楼层
1975版 小双侠, do you have the version, but not bt?7 V7 C- ?) z  }
alam 发表于 2011-4-4 20:24

' r3 ]2 I( I) D. w
# R0 Y4 b( [# H+ P1 x5 @7 ?
$ Y" |- e7 R+ V. a, g3 n应该可以稳到,不过呢个种子速度唔慢,比得上mu,如果我稳到mu就发上来啦。
0 l: [( E: L4 J6 U% b' v0 k$ a0 R, \1 b; X
讲到新版,应该都可以稳到靓版。时间飞船系列,我应该可以稳到3-4辑,不过很遗憾就系,龙威系稳唔到。我自己系最中意《龙威》。

vskenying 发表于 2011-4-9 06:46:48 | 显示全部楼层
应该可以稳到,不过呢个种子速度唔慢,比得上mu,如果我稳到mu就发上来啦。8 B" |1 T( S& f. z/ C+ A

* {( ^! U7 t2 B" i0 l讲到新版,应该都可以 ...+ G. x3 h2 |' R$ X' d
marcofeng 发表于 2011-4-5 03:47

. A) f% _$ ?" d' ^9 L( d8 E3 d6 v, e( q. J$ ?2 p7 z
- \8 m/ V2 u- Q5 H8 P2 q9 E( _
    我又繫好鍾意龍威哦,細個時日日追,ATV的,好懷唸哦.

vskenying 发表于 2011-4-9 06:51:13 | 显示全部楼层
小雙俠反而細個時無睇過,現在睇返覺得人設&畫風&類型同龍威有成八成以上相似,繫同一個作者的作品嗎?

marcofeng 发表于 2011-4-9 13:26:49 | 显示全部楼层
小雙俠反而細個時無睇過,現在睇返覺得人設&畫風&類型同龍威有成八成以上相似,繫同一個作者的作品嗎?. C7 b  u/ g8 `% \+ b/ l
vskenying 发表于 2011-4-9 06:51
8 M# a0 E! x+ Z' Y4 i# }2 U3 ?
+ ^" L2 T% l; V1 |
2 f$ C5 ~* ?4 m6 a
大家应该都知道“龙之子”动画公司啦,《龙威》同埋《小双侠》都系龙之子动画公司旗下的作品。% q7 |' ?: x1 G3 u/ g
讲到作者,因为动画公司,应该系集体创作,可以讲系同一个班底啦。
$ k/ n/ u+ |2 C0 R  I; ?, N8 R0 x. V$ m# Z& S4 K2 j' }1 o
龙之子公司系吉田龙夫创立,不过佢死的好早,系《神勇飞鹰侠》第一辑完成之后就死左,《时间飞船》系做紧边一套就唔记得啦。反正《神勇飞鹰侠2》就系佢弟弟吉田健二原作了。2 ^* P# G3 c7 b
# d7 [0 ]; i: G; q0 [( h, x
讲返《时间飞船》,第一辑系《大宝龙》,之后一连7-8辑,《龙威》系唔知系4,还系第5左右,仲有吖,《宇宙泰山》记得唔?

vskenying 发表于 2011-4-10 00:17:58 | 显示全部楼层
大家应该都知道“龙之子”动画公司啦,《龙威》同埋《小双侠》都系龙之子动画公司旗下的作品。
% P2 y+ l6 E/ h' R* a$ ]讲到 ...
, n7 C2 g4 [$ _3 Z2 rmarcofeng 发表于 2011-4-9 13:26
( y. X: t: S  c) X

9 |* r# X9 y+ @4 u
! \9 H& _; I' p0 Y; A9 `5 L9 J    隻知道同公司,唔知道仲有甘多都繫一繫列既。如果要收齊機會更加微暸。

hsdyuyi 发表于 2011-7-25 13:52:14 | 显示全部楼层
1975……太古老了……收藏用了,谢谢楼主

pong 发表于 2011-8-1 18:16:37 | 显示全部楼层
下来看看!!

12下一页