[每日闲聊] 新手+伸手=砍你手

huang 发布于2011-3-27 13:19 2690 次浏览 47 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2011-3-27 21:19:46 | 显示全部楼层
冇人甘pm我 5同我未够level
: l+ J1 D  T+ ^  q7 I- t5 A8 AConvoyChan 发表于 2011-3-27 18:57

. ]3 w. `4 Y/ g. L8 i0 i- a
4 U: {* j- ^. y. b& ]) |8 S/ U' `# I) B1 K0 f3 S. Y+ G3 ~
    嗯,我都有D妒忌嘅~~不過都好了~~我向好的方面諗~~可能無乜手尾俾我執呱!
. x, E& X( B6 W& ]# M, N' I& M/ j$ w$ @; m/ k- O7 _% G8 x' |
還有佢下下發帖,都有個大紅字,乜乜資源,請PM,先搞到佢咁虛憾的~~~

aaron81 发表于 2011-3-28 00:04:58 | 显示全部楼层
果然好多鸟字~~~~

QQ车 发表于 2011-3-28 00:19:59 | 显示全部楼层
各位新人,权限不够,钱不够就好好努力吧!

lovepx 发表于 2011-3-28 00:33:12 | 显示全部楼层
冇人甘pm我 5同我未够level
& p' y( E# L; k6 b, fConvoyChan 发表于 2011-3-27 18:57

" D" {& n0 H/ {% }  \; r6 [! f8 x
; y5 f* d+ j+ O) m) i  t2 v
- j( I. o6 s; o    你就正常..都有人PM过我..

kwanyeung 发表于 2011-3-28 01:20:33 | 显示全部楼层
伸手黨PM H大叔算你唔好彩。雖然我都成日收到依類嘢。。又求乜又唔夠權限。一係就話下唔到,但明明就下到。

ConvoyChan 发表于 2011-3-28 01:36:08 | 显示全部楼层
嗯,我都有D妒忌嘅~~不過都好了~~我向好的方面諗~~可能無乜手尾俾我執呱!% D/ Z0 P2 B3 |8 V5 M" _
2 K5 x$ @, ]! K
還有佢下下 ...
5 |+ \. K" M* q# y6 Omcnynbajay 发表于 2011-3-27 09:19 PM

1 Z3 V, H1 g9 `* d$ R/ h) }) ~6 `8 I( i) N# I

: l+ s# v/ t3 d" E  ], U3 [    其实大叔既资源唔算难下了,我当时仲系伸手党个阵都下得毫无压力

ConvoyChan 发表于 2011-3-28 01:37:48 | 显示全部楼层
你就正常..都有人PM过我..& {$ Q/ M3 u: Z$ D; [: C
lovepx 发表于 2011-3-28 12:33 AM
, m3 p( D6 u+ b/ }6 S" C
( J& t  b4 d, C/ ?5 Q# R

/ Q& y! g# v9 D8 O  Q8 S    你系百兆大水喉嘛,

lovepx 发表于 2011-3-28 01:41:31 | 显示全部楼层
你系百兆大水喉嘛,
( f' X# E& Q+ G( V! p- F, O: AConvoyChan 发表于 2011-3-28 01:37

: @0 {' i. i8 y# C( U8 x% w; p1 J5 K# C3 v
) o- ?" ~- \5 Y; t9 i
    5好咁讲嘢啦~本身以为你会吐槽我...

lovepx 发表于 2011-3-28 01:42:13 | 显示全部楼层
你系百兆大水喉嘛," l  c3 b% {1 W" t* W5 g7 U
ConvoyChan 发表于 2011-3-28 01:37
# t+ P- i2 q+ ]3 R# L

7 [! {2 I* D; {; b% b; m. r7 i
" K+ U- D# _! p6 O- x    咁夜都5瞓- -我补紧作业~5做啦~关机~88

alkasa 发表于 2011-3-28 04:14:19 | 显示全部楼层
在说什么呢 呵呵

alexhus 发表于 2011-3-28 17:50:20 | 显示全部楼层
H大叔咁捞气。。。

43431261 发表于 2011-3-29 12:01:28 | 显示全部楼层
昵个讲得都有道理