[每日闲聊] 外国真人版变形金刚

ET0-0 发布于2011-3-24 20:43 6106 次浏览 53 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
! x7 F. J1 c5 u- Z7 N
4 R" p+ s# B; @, Q4 [外国cosplay真的比中国的cosplay劲 值得学习 第一次见这么厉害的人
" W+ ?$ B+ B; G4 {2 b, p  J$ Q7 P! @8 @* F
真的可以开动的车! x- F4 D, J% V  x, F

已有(53)人评论

eegbook 发表于 2011-3-24 20:45:26 | 显示全部楼层
我今日至睇到呢个,条友又真系扮得好似。最主要系,佢D零件系从二手车度拆落黎嘅。

ET0-0 发表于 2011-3-24 20:47:13 | 显示全部楼层
我今日至睇到呢个,条友又真系扮得好似。最主要系,佢D零件系从二手车度拆落黎嘅。# S8 M: D) r$ S0 j6 K( \
eegbook 发表于 2011-3-24 20:45
# f' k5 a# J( D0 |
6 n+ E5 p: \% W8 F) v

8 v5 y4 S- h8 p    居然可以开动 第一次睇 厉害啊 人变成车劲

eegbook 发表于 2011-3-24 20:49:02 | 显示全部楼层
居然可以开动 第一次睇 厉害啊 人变成车劲
$ Y3 P4 H2 g4 S; ]5 O$ P5 rET0-0 发表于 2011-3-24 20:47

" L7 m1 h& ]; }, ~4 ^! s) ]+ a
! L, }# r3 b# h; S% S5 g6 r4 J7 @8 I
    真正嘅车人合一~~唔知坐系“雷神”上面嘅车人睇到,会有咩反应呢。

ET0-0 发表于 2011-3-24 20:55:23 | 显示全部楼层
如果距可以将外壳搞大D 将车轮盖好效果就更好喇

eegbook 发表于 2011-3-24 21:01:26 | 显示全部楼层
如果距可以将外壳搞大D 将车轮盖好效果就更好喇5 q* `7 Z5 O( o, S. A/ H9 s
ET0-0 发表于 2011-3-24 20:55

# ^- j0 l$ @6 n. w/ x# N1 V6 w7 S
5 b" |( y8 S  ~
* r4 Q7 J, d+ F. v0 A    咁条友咪走唔郁咯~~呵。

ET0-0 发表于 2011-3-24 21:05:39 | 显示全部楼层
回复 6# eegbook
* z$ U  {2 r4 F4 i7 C( _9 e; ]4 x2 e# v1 f
反正距都系变车行多

eegbook 发表于 2011-3-24 21:39:27 | 显示全部楼层
回复  eegbook * O( n& }+ }/ N* F( `- T% D
$ s7 {0 W+ Y9 }( X/ ~4 h, N
反正距都系变车行多
# C" k+ G6 [5 \* J  \2 {9 uET0-0 发表于 2011-3-24 21:05
3 o8 F1 z: c" i# H

, l) u4 R5 _9 e$ B0 f6 C" h8 U3 N0 e+ ]5 C# j. y8 e1 q8 u
    视频最好,佢好似系化身成垃圾筒~~好劲秋。

基拉杰特 发表于 2011-3-24 22:20:34 | 显示全部楼层
为什么不直接贴过来,搞外连

vskenying 发表于 2011-3-24 23:08:42 | 显示全部楼层
/ I, G" C, M2 X基拉杰特 发表于 2011-3-24 22:20

9 }8 c" G7 V& n9 a# Q9 a" R7 f6 c- r, b$ n0 T

5 x, Z, k2 [6 [# [. ^# R    好多人都唔識直接贴过来,包括我自己.

aaron81 发表于 2011-3-24 23:28:12 | 显示全部楼层
真的是几盏鬼!

ET0-0 发表于 2011-3-25 06:41:09 | 显示全部楼层
+ j2 j+ C4 S7 c" s基拉杰特 发表于 2011-3-24 22:20
! _7 F8 Z" l8 z: s
- O& M. C1 Q( J" n( ]
: z" i) x3 D4 a/ s" U: z
    我唔识点搞

12345下一页