[每日闲聊] 没有‘诺孚’,‘老板’也会很寂寞

苹淉菋糖淉 发布于2011-3-22 11:40 1840 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(24)人评论

エツクス 发表于 2011-3-22 12:28:07 | 显示全部楼层
几有意思,唔错!

基拉杰特 发表于 2011-3-22 12:48:27 | 显示全部楼层
在这个拥戴资本家的XX社会,被压榨的永远都是劳动人民!不管他们争得多厉害,都是一个样

eegbook 发表于 2011-3-22 14:08:48 | 显示全部楼层
在这个拥戴资本家的XX社会,被压榨的永远都是劳动人民!不管他们争得多厉害,都是一个样
& E6 P  B8 _- a$ Y& f基拉杰特 发表于 2011-3-22 12:48

3 Y5 q) o% l5 }7 q5 M8 a  B2 p* t) f+ Q: U
2 X# G6 X  ]% f
    睇黎,基拉你睇得呢个社会已经几深下。不过,做人真系要睇开DD,因为,当你遇着任何老板,只会陷入痛苦的深渊。

基拉杰特 发表于 2011-3-22 14:44:23 | 显示全部楼层
睇黎,基拉你睇得呢个社会已经几深下。不过,做人真系要睇开DD,因为,当你遇着任何老板,只会陷 ...
' U, R. k( h/ _eegbook 发表于 2011-3-22 14:08

2 H& Y( Y1 Y2 V. J5 F
& o) L$ H  c6 H
$ e% I) i! b( |    反正2012都开始内测了

eegbook 发表于 2011-3-22 15:18:03 | 显示全部楼层
反正2012都开始内测了& V- ?; H# Z& ~1 ^4 ~
基拉杰特 发表于 2011-3-22 14:44

7 E+ [5 [) ?0 @7 w% e" m# a7 J+ X# Q. a! m

/ B- M0 f. s4 Z0 s0 w$ C    呢个好玩哇,最最重要系,佢内测嘅地方选址非常好。

基拉杰特 发表于 2011-3-22 15:39:30 | 显示全部楼层
呢个好玩哇,最最重要系,佢内测嘅地方选址非常好。
" U, ?$ B+ |9 {' zeegbook 发表于 2011-3-22 15:18
2 o! r6 M0 V+ F+ W8 u, C; D

5 Q* Z2 Q! M8 a! Z3 P7 z1 [
# X0 ~+ J4 t+ b6 j    虽然可怜的还是老百姓,不过那边的人所做的事不值得帮,这个矛盾的话题一开始就不理

eegbook 发表于 2011-3-22 16:24:50 | 显示全部楼层
虽然可怜的还是老百姓,不过那边的人所做的事不值得帮,这个矛盾的话题一开始就不理
% k' h$ w5 j: m5 d1 ~6 G1 j, N基拉杰特 发表于 2011-3-22 15:39

1 `2 x' \: N+ J4 Z" o2 z
" E% i# h7 r# J. Y
) `& G) ]6 r5 ~" i0 O0 H    边理得咩矛盾唔矛盾,将D简单嘅问题讲番又讲去,只系果D吃饱无屎柯嘅理想主义者啫。试下果D人吃唔饱,愁两餐吖,日本大海啸,恐怕果D人还会去放两个原子弹黎落井下石添。

基拉杰特 发表于 2011-3-22 16:35:35 | 显示全部楼层
边理得咩矛盾唔矛盾,将D简单嘅问题讲番又讲去,只系果D吃饱无屎柯嘅理想主义者啫。试下果D人吃唔 ...( ]. u2 Z  K, \+ E( @' h; J! N# u
eegbook 发表于 2011-3-22 16:24

+ J  F' W! B9 {8 ]% `( n4 n/ F# k( @1 g; o  o/ R4 F* a% Y& t' ]

, g4 |) @" n- b/ H% w    事实,一切皆有定数

eegbook 发表于 2011-3-22 16:56:39 | 显示全部楼层
事实,一切皆有定数
" ?( N. K2 r% R( j4 T: Z3 L- v基拉杰特 发表于 2011-3-22 16:35

- a- f- m1 |% r
- P5 \6 N1 Y& K& B5 [
* O- [5 R/ s. Z/ I. y8 ?2 \! n/ Z    呢排好少见你回复得咁快啵。

基拉杰特 发表于 2011-3-22 17:32:30 | 显示全部楼层
呢排好少见你回复得咁快啵。
, R2 ^9 B, l( r$ O1 zeegbook 发表于 2011-3-22 16:56

4 e$ Y/ T0 d# n! E9 T7 H5 v" c
# G! B% y1 [2 H1 U' S& Z( k0 W' W+ e
& k3 t, [9 l5 D- _, c. L    刚好遇上而啦

asd123456 发表于 2011-3-22 17:32:38 | 显示全部楼层
不懂,路过一下.~!@
& y" c$ J1 I0 s之前电脑卡死了.

123下一页