【合成】我家的三姐妹(粤日双语)1-42集

ET0-0 发布于2011-3-21 13:35 6012 次浏览 55 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-3-21 16:15:48 | 显示全部楼层
有d似我们这一家 题材; [  ]/ N3 ^/ _) s
ET0-0 发表于 2011-3-21 15:57
4 j8 h& k9 p+ o9 Q- E
4 p3 q( E5 [( s: m' {; a

. v$ ]3 e$ s0 B5 p    嗯,我也觉得,我们这一家我都没去看!

迪格斯 发表于 2011-3-21 16:30:03 | 显示全部楼层
呢個系咪依家放學icu播的那套動畫片?前幾日無意中睇到少少。

ET0-0 发表于 2011-3-21 16:51:53 | 显示全部楼层
回复 14# 迪格斯 : J: M( i# E1 E" Z* r$ P& z

& E5 P: w4 g& S0 b6 v7 Y! X; P& }7 P1 O
    唔系ICU挂 应该系5点钟播

ET0-0 发表于 2011-3-21 16:54:53 | 显示全部楼层
回复 12# eegbook
; ]/ O/ o; V) l1 Q7 x. Y
+ L# r; u- B  a$ |# D6 R; a: H8 ]- t5 J* U5 @
    比咩你 你降咩

inber 发表于 2011-3-21 18:06:37 | 显示全部楼层
呢個系咪依家放學icu播的那套動畫片?前幾日無意中睇到少少。: Q& I) b. D; t: H
迪格斯 发表于 2011-3-21 16:30

% \& Y9 _* E  d- b) Q) S5 P" N8 D- F/ J3 A' ^
# e' g% {. u% |0 t4 z6 G
系icu播" [; `; s1 c) p* Q' A
樓主記錯了

inber 发表于 2011-3-21 18:07:37 | 显示全部楼层
回复  eegbook * Z. a% E6 w. ~& L; q2 ^1 ?
- y+ w, G4 P; ]$ Q1 V$ {  Z. f

' n! o) K% R/ I4 U! i2 ?    比咩你 你降咩) @, A  s* g3 ^% a6 f% W
ET0-0 发表于 2011-3-21 16:54
: Y! B( z3 C2 v% v

/ }$ i  B; A$ ~0 a4 Z+ z3 M' y2 v" F$ P0 `2 p: r
你数紧果D,可唔可以随便分D比我吖?
* A3 L, u) p% P( y% \/ T
你用左呢個表情 + G7 O. ]; w: u2 Z% n
咁姐系佢想你比錢佢

inber 发表于 2011-3-21 18:08:47 | 显示全部楼层
南家三姐妹好睇哇。
" i- I) I: U# Y想问下,到底有无粤语架?
, q2 A1 s( c2 F" q6 }$ Eeegbook 发表于 2011-3-21 15:57

2 {6 n) E+ j# R' P+ ~& h0 p, q
6 t  s1 f% D; D& ]' y$ O南家三姐妹
0 J  E. G4 z5 b8 U# q+ _% J. u應該無粵語

ET0-0 发表于 2011-3-21 18:42:04 | 显示全部楼层
回复 19# iamaboyandog
6 j7 m* N0 J  B3 D5 \( L5 H. Y- V, {

+ U* _  r) \% i# b% C# a% `% B    我D片都未受过钱 我太善良喇 睇黎以后应该收下钱

185499088 发表于 2011-3-21 19:16:48 | 显示全部楼层
画风也挺有爱的~ 不知道剧情可以不3 A# O& M. _+ B. i0 a
我以为是那个..睇真D原来不是啊 南家三姐妹的确好看

jinguang 发表于 2011-3-21 19:44:07 | 显示全部楼层
我也以为是南家三姐妹……

KayOhh 发表于 2011-3-21 20:31:15 | 显示全部楼层
好似無錯~
" Q, s+ q0 {8 I有无粤语架?

mcnynbajay 发表于 2011-3-22 12:59:15 | 显示全部楼层

V! A. a) y9 B/ a* C" W2 S; `* o我啱下載左第2集來睇(第一集下唔到)$ B" X3 X; L2 A! B) _8 T. S* e  c
6 S% t5 Y4 V  e0 y( v2 T
講真,你同之前果個合《妖精的尾巴》的新人一樣,同樣犯了好嚴重的錯誤!
& y. n( Z5 B, @4 V. V- {都系同樣2個問題~~音軌嚴重失真,還有音軌位置校正唔準確!, e9 Q( K$ p) ^2 `( c6 C& D
總括來講,唔掂……