[动漫周边] 唔知大家有没后悔细个果时没买过D粤语配音既VCD呢?

koity 发布于2011-3-19 12:01 5616 次浏览 69 位用户参与讨论     [复制分享主题]
twinssam 发表于 2011-3-25 09:57:23 | 显示全部楼层
想买,但我记得都不清晰的

未来 发表于 2011-3-25 22:28:14 | 显示全部楼层
我都是上网下来看,不过好小是粤语的。

koity 发表于 2011-3-26 08:10:51 | 显示全部楼层
真是佩服以前D人录电视既动漫放上网~~

eegbook 发表于 2011-3-26 13:07:50 | 显示全部楼层
我都是上网下来看,不过好小是粤语的。
0 V: k1 Y0 q* \$ d2 m( d1 o未来 发表于 2011-3-25 22:28

G* }6 B6 R9 z! ?1 \
4 s8 O5 s; B/ A' i7 |6 u, E& k$ P: N1 L
    咁你黎到呢度,就有福气啦~~~

koity 发表于 2011-3-26 18:04:31 | 显示全部楼层
呢度D人个个电脑技术都感好,唔知学生多定已经工作既人多呢?

未来 发表于 2011-3-26 18:24:53 | 显示全部楼层
回复 40# eegbook
+ e, M% Q. _/ }' W. w& D
2 e) R' U. R- G5 g# T8 }
- r1 \" S& H: S) |% `   我以前有个号的,不过那时不能带电脑,好小上啊!就唔记得左那,7 N- _5 U# u4 ~/ @3 y* n  n
现在得闲D就再上来找下D粤语卡通看看。

eegbook 发表于 2011-3-26 20:34:31 | 显示全部楼层
回复  eegbook ! b* V) k0 D8 E+ j: G% e2 l8 _) y; N
' m) G0 s, v2 c) [
' P9 [2 w+ ~  m; T9 k" `- l
   我以前有个号的,不过那时不能带电脑,好小上啊!就唔记得左那,7 P: z9 v: \: G$ i$ f* z
现在得闲D就再上 ...
9 I- ]  Q( g( j, z# g. U未来 发表于 2011-3-26 18:24
! X4 u2 N! _6 b9 c' @& c9 Y
" I: j% E  k$ Z/ o) S
" y1 D% K7 s8 c$ b- ]) V  l; A
    我同你一样情况。我老早之前都有个号,不过,都系唔记得咗。

未来 发表于 2011-3-26 22:18:00 | 显示全部楼层
回复 43# eegbook
2 S& h1 N8 t. `. Z* |* A* h  C5 W- P" i; |
  o+ `+ c" O% _! G  `& p! t8 v
    哈哈。。。都是过来人啊!

kawayi 发表于 2011-3-26 22:24:51 | 显示全部楼层
好后悔啊

eegbook 发表于 2011-3-26 23:53:53 | 显示全部楼层
好后悔啊
* K1 C. V1 g# X, a6 z, j& o1 Qkawayi 发表于 2011-3-26 22:24
( d1 q! Q! i, T- }7 d0 t% e$ x

% f: l4 i( h0 |! K
3 g% }6 r" k# P3 Z    你好哦,欢迎加入呢个大家庭。

ngyan1600 发表于 2011-3-27 10:03:39 | 显示全部楼层
有,我後悔買唔齊一套天空戰記

ngyan1600 发表于 2011-3-27 10:07:54 | 显示全部楼层
就是,最多都系三集, 爱子的好像一碟一集3 o4 r: Q+ ^; W" P9 c% q
wjr5200 发表于 2011-3-22 18:48

1 V7 A  n$ K1 B( E) i# \6 f6 R2 e( T) w, e$ O

0 I' B( v/ m7 j: V; Q# F6 Y) h    愛子...只有龍珠gt既小子篇,美戰系列,同地獄老師1~6集係一碟兩集.....其他片都係一碟一集...好呃錢(所以汁左囉)