[动漫周边] 唔知大家有没后悔细个果时没买过D粤语配音既VCD呢?

koity 发布于2011-3-19 12:01 5637 次浏览 69 位用户参与讨论     [复制分享主题]
koity 发表于 2011-3-23 18:21:24 | 显示全部楼层
回复 16# zuoxian99 & h5 F2 G; B7 Y  `) r
* I! P; U0 M8 p3 y

0 l7 }; K  Q  h9 E    没咯,稳极都稳唔到,悲哀~

eegbook 发表于 2011-3-23 19:17:05 | 显示全部楼层
我以为你25小时在线呢7 W$ M/ Y' G! F3 Y2 Y7 e( z
kevinchan 发表于 2011-3-23 15:25
  T3 d8 l% D4 v1 s6 V: r: n2 I5 I
2 x% W4 C) e; D! [7 e% w% Z
, o4 @1 a% P' D1 |- K+ q
    我嘅一日,顶龙24小时咋。

kevinchan 发表于 2011-3-23 20:37:44 | 显示全部楼层
我嘅一日,顶龙24小时咋。
9 k1 m6 O" c" r- t" Ueegbook 发表于 2011-3-23 19:17

( s5 Z" X2 t7 W' V; R, r  s0 h/ l: D0 a; E. H* x2 Z9 @

2 C- D" F  Y; U! `    铁猫你肯定唔止,唔好坤我

eegbook 发表于 2011-3-23 22:31:52 | 显示全部楼层
铁猫你肯定唔止,唔好坤我9 X. h4 w9 \  {9 v0 X
kevinchan 发表于 2011-3-23 20:37
- E; {( T: F, R3 V* c( q* X

8 {; u6 d$ M. U5 \4 U5 S* G2 T4 m0 @
    SORRY,整紧嘢,都无发觉雀仔嘅回复添~~~ 锡番下补数啦。

vskenying 发表于 2011-3-24 02:12:04 | 显示全部楼层
路過看到兩種動物在鬥水,點解唔繫鬥曡水?

kevinchan 发表于 2011-3-24 03:15:26 | 显示全部楼层
路過看到兩種動物在鬥水,點解唔繫鬥曡水?
( d# [0 B3 `$ r& kvskenying 发表于 2011-3-24 02:12

, F% p; Z) o- C# [  ]
& {4 t, c- _8 p: L, n0 ~  A$ f
, Y" C% d* l' v4 ^: ]    口水就大把,叠水就冇了

eegbook 发表于 2011-3-24 10:29:30 | 显示全部楼层
路過看到兩種動物在鬥水,點解唔繫鬥曡水?0 G- e) [) [4 U0 z  Y
vskenying 发表于 2011-3-24 02:12

/ Z( E2 Y3 b4 i$ y( ~" g( f: J+ {$ `2 G# e' Y" E0 }
. v4 C/ w9 p& z( d
    叠水好哇~~~比封老毛小弟吖,唔该。

mpfiqqk 发表于 2011-3-24 10:33:35 | 显示全部楼层
有,6年级买了一只 行运超人1-2 集,当时10蚊一只,好贵

eegbook 发表于 2011-3-24 15:17:51 | 显示全部楼层
有,6年级买了一只 行运超人1-2 集,当时10蚊一只,好贵
6 [. C) c5 ]  vmpfiqqk 发表于 2011-3-24 10:33
: U0 ]: ?* W* d7 T9 q2 }7 a$ W0 h- r

9 V# l' l; ]% @& M: [- x
2 G7 `( {5 \! r/ F+ p& h& t    系吖,不过爱子动画嘅龙珠GT老翻嘅质量就好D。而家十皮嘢一只,已经可以买到蓝光老翻DVD。

IC11 发表于 2011-3-24 16:17:54 | 显示全部楼层
以前边有甘多钱买

eegbook 发表于 2011-3-25 09:13:53 | 显示全部楼层
以前边有甘多钱买
, v( |6 ^8 \2 J. W. Z8 l' S1 J7 VIC11 发表于 2011-3-24 16:17

) g8 t  W+ ]& ^. W. H0 R
- ^6 w5 [- t3 b0 O' L' T" Z8 Q; ~, C8 `1 i
    就是就是。以前好多哇,可能而家个个都上网睇,所以老翻都少咗。

twinssam 发表于 2011-3-25 09:57:06 | 显示全部楼层
想买,但我记得都不清晰的