[动漫周边] 唔知大家有没后悔细个果时没买过D粤语配音既VCD呢?

koity 发布于2011-3-19 12:01 5617 次浏览 69 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ronald1423 发表于 2011-3-20 23:22:54 | 显示全部楼层
細路果時買過隻粵語動畫VCD
( H$ E( D7 }) P; g0 p就係POKEMON1 n7 n6 W8 [5 _+ z1 R* {
到e家都仲好似keep住係櫃到..
/ x7 ^! U( w! p3 {3 Z8 J真係封哂塵咁濟

eegbook 发表于 2011-3-21 06:23:18 | 显示全部楼层
細路果時買過隻粵語動畫VCD
  c8 W' J; v0 M4 L7 Y( x就係POKEMON
7 h+ t. h# g* F4 V# e- i到e家都仲好似keep住係櫃到..
- A% t% _' h4 a真係封哂塵咁濟( {8 c1 t, y' D/ `! v0 |
ronald1423 发表于 2011-3-20 23:22

" b1 a+ W8 D9 c# u6 w" H+ c; s1 h0 X

8 W! i8 }: \. T+ [3 ]. v    我嘅就系数码暴龙VCD,第一代嘅。

jinguang 发表于 2011-3-21 19:59:01 | 显示全部楼层
以前想买齐成套既碟比较难啊,一张碟只有两集,花费也很厉害。

zuoxian99 发表于 2011-3-21 22:12:56 | 显示全部楼层
现在应该也有得买呀

webank 发表于 2011-3-22 09:00:38 | 显示全部楼层
后悔买太少了没买全唉............

eegbook 发表于 2011-3-22 11:07:22 | 显示全部楼层
后悔买太少了没买全唉............
! i; [# [3 b  \webank 发表于 2011-3-22 09:00
3 C+ \) F0 o; E* S* _: h# ^

( _% y; h) z; r! p2 p2 q
" v# S8 W: Q( X; _    9494,不过果时无咁多水呢。

wjr5200 发表于 2011-3-22 18:48:00 | 显示全部楼层
真是,依噶想买到买唔到了,翡翠台播果D动漫唔够以前好睇,好睇既全部都去晒J2同儿童台播了......
1 a( L" x. R- A* vkoity 发表于 2011-3-19 12:01
; k* E$ U7 H5 q3 e. v& q2 m4 v
9 i0 H% R7 \  ]# i3 u7 K

+ H) E) V/ X; C) t    那是无钱吖,人生就系咁无奈,有时间的时候无钱,有钱的时候无时间

wjr5200 发表于 2011-3-22 18:48:52 | 显示全部楼层
以前想买齐成套既碟比较难啊,一张碟只有两集,花费也很厉害。* J3 z1 l5 |. Y* k. n5 K
jinguang 发表于 2011-3-21 19:59
9 b1 m% b1 L8 F% u
8 x2 C. H7 ~- t; T2 s
/ k, t0 t6 K8 P: g9 L  ?) H
    就是,最多都系三集, 爱子的好像一碟一集

eegbook 发表于 2011-3-22 19:07:17 | 显示全部楼层
那是无钱吖,人生就系咁无奈,有时间的时候无钱,有钱的时候无时间0 o# f& J* _: `
wjr5200 发表于 2011-3-22 18:48
8 k  j/ |$ Q1 ?, J7 b. N
0 d8 j9 |5 W+ h( u* q: n( F9 W# a
* m% W3 c+ g# ~% I5 w* K1 d( G
    呢句简直就系金石良言。所以。。。春宵一刻值千金!!!

kevinchan 发表于 2011-3-22 23:07:19 | 显示全部楼层
我只係谂点解我唔係可恶的有钱淫,有钱可以解决好多事情,直接买起TXB

eegbook 发表于 2011-3-23 08:06:10 | 显示全部楼层
我只係谂点解我唔係可恶的有钱淫,有钱可以解决好多事情,直接买起TXB6 z8 u/ I' a" N1 N5 a
kevinchan 发表于 2011-3-22 23:07
  A7 ?9 i4 }) l' U* h. b
. H0 [/ b/ R/ v7 U% v$ e+ O7 J, S
) s4 m; G9 \; l% [- ^5 s8 d
    不如买起六叔更直接啦~~' @" f0 c# ~" Y8 L/ B" i( _9 f
不过,六叔都将TXB卖鬼咗比人。1 t. {* n$ J3 v# u) h1 \

% |& P& M0 N% ^雀仔真系吖,专门趁我唔在嘅时候黎水贴。

kevinchan 发表于 2011-3-23 15:25:36 | 显示全部楼层
不如买起六叔更直接啦~~+ R% x! f" i) E7 [
不过,六叔都将TXB卖鬼咗比人。- t) \4 [3 _, c: r/ w) l

/ m3 h8 T" e1 W; K, i8 r雀仔真系吖,专门趁我唔在嘅时候黎水 ...
! M( l% p  ~7 Y. @/ x; i8 G2 T; eeegbook 发表于 2011-3-23 08:06
. U2 f7 ?' _* G" P3 ]  i
) y( t; n: r4 p- S9 b
4 Q) i' V+ R' W( _( j# F- p
    我以为你25小时在线呢