[每日闲聊] 黑手出手啦,下场下沉

king8360 发布于2011-3-17 12:19 2007 次浏览 26 位用户参与讨论     [复制分享主题]
谁明我心 发表于 2011-3-17 14:10:47 | 显示全部楼层
路过噶,等睇戏

基拉杰特 发表于 2011-3-17 14:18:01 | 显示全部楼层
呢排有几个呢啲人,仲要揾事嚟搞" U$ S2 g+ _* e7 f5 ?# B
睇到真唔爽
- G5 z4 P1 P* Okidhitomi 发表于 2011-3-17 13:36

5 h4 T" M5 k- ^
/ W2 S; U' @9 W6 d' e+ v& p) _1 d" U
    头像换那么快差点没认出来

kidhitomi 发表于 2011-3-17 14:28:28 | 显示全部楼层
头像换那么快差点没认出来
" z" }: Y4 B! E9 a9 I" @2 \, u基拉杰特 发表于 2011-3-17 14:18
& d3 a  r- z& v+ R% q
7 D8 ]! s( v! N& M; h9 Q
虽然换佐头像,但头像都係同一个人

基拉杰特 发表于 2011-3-17 14:36:26 | 显示全部楼层
虽然换佐头像,但头像都係同一个人5 A9 _& T( b: c6 J& E
kidhitomi 发表于 2011-3-17 14:28
9 A  M) s7 S# r+ r/ n/ W
5 r; J+ f1 P3 d  s/ `
% t6 j& ^/ F2 b3 k6 N" m6 J
    之前那个不是动漫人物吗

kidhitomi 发表于 2011-3-17 14:38:52 | 显示全部楼层
之前那个不是动漫人物吗# F% i6 H+ Q4 P# ]# `8 H$ }
基拉杰特 发表于 2011-3-17 14:36

: C4 G- g( c5 M+ r7 I
- v! h- w- E& c8 P$ g$ `0 L% l5 |. u
    她係仓木麻衣. |1 @# |* `( o6 T" K( o
柯南好多主题歌都係麻衣唱咖
" m9 f8 v5 Q' u9 y2 Q你应该听过吧?

基拉杰特 发表于 2011-3-17 14:42:07 | 显示全部楼层
她係仓木麻衣" l% I% R; K. z
柯南好多主题歌都係麻衣唱咖
0 Y0 q( u/ Y; r) {8 Q* d你应该听过吧?
& j" C* t, d  n- K0 ?; v$ @6 Ykidhitomi 发表于 2011-3-17 14:38
8 u9 i0 n% u: k8 `& |
! c8 u8 U! b; V" o; k2 |& v3 w( p

* D5 t3 X7 E* A! d    最喜欢她的time after time~花舞う街で~,不过真没认出来

kidhitomi 发表于 2011-3-17 14:48:07 | 显示全部楼层
最喜欢她的time after time~花舞う街で~,不过真没认出来
+ ~9 A4 a0 t$ S5 z7 `7 h( v1 t基拉杰特 发表于 2011-3-17 14:42
3 g' [7 L& `1 o( @5 Q9 Z
3 U0 I# F/ _, y- F2 R2 p
5 w* t7 {* ~; L* h
    我都钟意 time after time
4 f$ o" W/ m8 D* a8 h3 h& A8 N仲有 風のららら +  If I Believe
& e1 t8 {) t; `/ F, ~8 U7 Qtime after time~花舞う街で~ 有粤语版( m! ^$ f  v  j% o* V( Y% E3 j. ^* z
唔知你听过未?唱得都几好

freedom82 发表于 2011-3-17 15:47:37 | 显示全部楼层
回复 9# 基拉杰特 % f4 F3 z" t/ F+ t. h6 v

5 J0 [/ H/ d6 G+ h2 w2 d$ I& ]+ H9 ?9 z
    沙发同埋凳仔都俾你地坐晒了,我唯有坐地板了...

inber 发表于 2011-3-17 15:56:26 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2011-3-17 16:01 编辑 & J/ i7 m- N& n, z0 k9 x, N

- Z9 E/ R8 ~* y8 u: n3 @% m# i+ r該不是說我吧
# a4 x3 P/ l. g5 j2 z4 E"换个语言换个方式在说粗言秽语,以为自已很高明。"
$ R4 }0 f" S' }/ D因為這句,我應該無做過+ G* b% @2 r/ Z
( E9 T% _8 ~1 R, ~0 A0 b! ~0 R

7 b0 t7 I+ P- y9 `  |2 P+ Y, M應該系話我唔知樓主所講的對象是誰5 {6 k1 {6 C" W  h: Z- w+ S* w
後難下評論/ ^9 j' j! K+ d
(最好引用埋該句于)

tandong 发表于 2011-3-17 19:31:44 | 显示全部楼层
自己想当然,还抹黑管理层!

eegbook 发表于 2011-3-17 21:22:16 | 显示全部楼层
呃分之人路过下。。
- i4 j+ f/ a& M& z- h今日休息,围观唔到,唔好意思。

零式 发表于 2011-3-18 10:46:58 | 显示全部楼层
楼主
- W# r7 `0 }; ?& Q8 O你话你自己泼妇,但你性别度又显示到男的??
7 C9 R# p* P# s# y1 v% r点解呢··雷帝嘎嘎??