[每日闲聊] 強烈要求论坛禁AV 作品......

wulove 发布于2011-3-16 17:38 6924 次浏览 98 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-3-21 04:04:04 | 显示全部楼层
粵漫社出現呢D野的確奇怪D2 w- n0 b; H' y& E" z& G

' W8 N0 {! {5 X4 C: U' B因為話明 粵漫社 所以應該主要資源係7 C, f. ~, q+ o/ J

7 a& p0 Z3 H5 o! s7 R2 Q; ?粵語動畫先正常
* p! j$ E. g1 Z( sronald1423 发表于 2011-3-20 23:15
, k& _/ @5 r1 g, d& i

( x/ K8 }; H6 O. \) r7 t, ~; m( U2 S6 Y- w/ }0 y5 q& T
    呢个绝对系正解之中嘅正解吖~~`' e7 j  X9 P& @; l) q
支持,支持!!

235600 发表于 2011-3-21 11:26:24 | 显示全部楼层
这东西早该禁了啊

77。 发表于 2011-3-21 14:16:07 | 显示全部楼层
哈哈 哏都有

eegbook 发表于 2011-3-21 15:55:38 | 显示全部楼层
吁,睇黎大家对于。。( E2 n/ C) ]! w9 T
* I$ i# l" c' o% ^
唔知对于粤语嘅H有乜建议呢

zuoxian99 发表于 2011-3-21 20:00:43 | 显示全部楼层
我来晚了---

KayOhh 发表于 2011-3-21 20:28:23 | 显示全部楼层
支持樓主x9999

swwadsww 发表于 2011-3-21 20:46:48 | 显示全部楼层
还是要和谐,,把论坛维持下载~~

eegbook 发表于 2011-3-21 21:42:22 | 显示全部楼层
我来晚了---
+ i$ e* w2 r0 ?% T8 k6 s; y6 Nzuoxian99 发表于 2011-3-21 20:00
+ j2 j; G4 T2 Y
/ Z* P9 n! f& e) `+ W: ?0 H& |
: ]8 H% ?) G  Y& m, ~' x
    唔紧要。。5 d! M& @. U" k; q+ M$ A5 A+ {' b
有心支持,就几时都得咯。

ronald1423 发表于 2011-3-21 23:48:56 | 显示全部楼层
吁,睇黎大家对于。。
* S9 f) l' |. n. ]* p5 B7 r
$ C" \7 c4 F/ i2 F. }' y唔知对于粤语嘅H有乜建议呢
& Q4 \5 r5 R$ L! X& U; [eegbook 发表于 2011-3-21 15:55

7 k# [1 E; }. y/ z: N% F1 X
+ i6 R. m3 J4 p# q& P4 {我諗都幾難搵到套粵語h漫! D1 C; q& I1 i" k
8 t2 K8 Q/ j% v
可能我係我見識太少..到而家都未見過

whyteljx 发表于 2011-3-22 00:04:25 | 显示全部楼层
应该的 不要沾污尼个论坛

kyo1983 发表于 2011-3-22 07:37:21 | 显示全部楼层
回复 48# eegbook
1 ^7 y/ ]+ J0 @" x! I9 i
/ R6 e/ ?3 w7 u! y* A( v! K
$ y$ x. j' A& s( z1 V    咁要饮维他奶先得啦。。

eegbook 发表于 2011-3-22 09:55:06 | 显示全部楼层
回复  eegbook ; n" I4 Z( C$ ]) \
/ Y& h6 W& S7 j0 \- `: d

4 ?4 u" t0 P2 e8 W2 C( {2 Q" Z2 O    咁要饮维他奶先得啦。。
0 k+ }- E% C7 A: W* ?: q- m9 A8 [# ]kyo1983 发表于 2011-3-22 07:37

' g# W" q* T0 M, n/ t% T' y
5 G! a8 b7 I9 a8 Z# f3 G& ]9 Y+ J/ ^6 C5 X5 A8 s+ |- O
    好哦好哦,我要饮朱古力味嘅。咁牛奶就无“定”企嘞~~