[每日闲聊] 強烈要求论坛禁AV 作品......

wulove 发布于2011-3-16 17:38 6922 次浏览 98 位用户参与讨论     [复制分享主题]
今日見到有人發左苍井空作品出黎.......- f% P# H. {) L  z
幾時開始论坛開始搞發d 咁野..............: c* P3 ]2 `7 \6 y2 e$ l1 [" g
9 n/ f9 B$ m, j1 z! c* P) Z
相關帖了:http://www.dreamxt.net/bbs/thread-74178-1-1.html

评分

Kiver + 16 我很赞同

已有(98)人评论

基拉杰特 发表于 2011-3-16 18:01:30 | 显示全部楼层
我都觉得很有问题,相信应该会解决,而且就是贴补删我想以后都不会出现这些贴

chrisrex 发表于 2011-3-16 18:02:42 | 显示全部楼层
嗯嗯,唔好畀人河蟹

wulove 发表于 2011-3-16 18:11:49 | 显示全部楼层
回复 2# 基拉杰特
: k( r; |0 \: t% U
' P7 M. n* V# X; B' q" a( D1 B( T! O
    一陣搞到人人係到坛禁發放更多AV 作品就唔好啦!!!

inber 发表于 2011-3-16 18:13:00 | 显示全部楼层
我都支持樓主
$ R* N2 ~. v+ @1 h% y這壇有這東西
* M3 R. n) s, s" n( w$ H感覺怪怪的

wulove 发表于 2011-3-16 18:17:57 | 显示全部楼层
回复 5# iamaboyandog 1 F* N3 v' c5 S* i# H' D- t- O

# G, y2 P1 c( U* x/ E( F# K# \3 V6 `5 Z  Z
    整衰哂呢這壇..........

基拉杰特 发表于 2011-3-16 18:20:38 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特 5 ?2 p3 {8 y* F; ?: O0 q1 J

# T4 R/ `. F  C) W
1 {6 f0 U6 J9 p2 r, i, X    一陣搞到人人係到坛禁發放更多AV 作品就唔好啦!!!
6 C+ v: J* m! Cwulove 发表于 2011-3-16 18:11
; ~3 P% l4 h! u# Q+ h

5 _8 A6 _- Y- M# o/ I' n: z8 w5 x, e7 y/ v2 h0 m, Y2 I8 f
    应该不会,所以强烈建议高层删帖

Hatsuki 发表于 2011-3-16 18:21:42 | 显示全部楼层
某程度上唔算AV吧,應該
( d" a' s1 D( m  q9 e1 y$ ]不過限制級嘅野應禁則禁

wulove 发表于 2011-3-16 18:30:43 | 显示全部楼层
回复 8# Hatsuki
' j- g6 I* J+ H; |4 ?, l3 s/ A) J& g6 Y( K" Q( W+ K) _; f
  @9 @, B: F3 J5 K
    人物算係啦掛=.=.............

asd123456 发表于 2011-3-16 18:44:46 | 显示全部楼层
苍井空..系一个非常出名的A女。

漫步雲端 发表于 2011-3-16 18:48:17 | 显示全部楼层
順應民意,我都覺得唔應該發

ET0-0 发表于 2011-3-16 18:50:39 | 显示全部楼层
的确系某个时间段论坛开始比较多色情贴 应该系过完年之后开始多