[每日闲聊] 強烈要求论坛禁AV 作品......

wulove 发布于2011-3-16 17:38 6925 次浏览 98 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-3-16 18:55:13 | 显示全部楼层
的确系某个时间段论坛开始比较多色情贴 应该系过完年之后开始多3 f4 }0 z( V0 U6 a5 d
ET0-0 发表于 2011-3-16 18:50
# a( d2 D. c( J) V" X  ^

7 O; O# f! H- R4 B/ n
" z# F1 T! D9 T# E; T- ]    没超越界限的图还是允许的吧!不过这些限制级影片就不行了!

Kiver 发表于 2011-3-16 19:25:55 | 显示全部楼层
没超越界限的图还是允许的吧!不过这些限制级影片就不行了!
, y" N2 D: E) |9 b; `/ C; `基拉杰特 发表于 2011-3-16 18:55

- |0 a7 h5 @/ ]- `* {1 o9 V: c' |% Y
3 Q- E$ C# T$ V/ g. {* v
    的确
3 v/ P3 Z* Z# {/ ~8 z( }* u之前的图未过界* N6 M' V( I4 q8 F( h9 P
所以没有理由禁
) c, k, S8 m/ @2 a; G. F% `. l$ E. w( N* g
明显过界才能够处理~

基拉杰特 发表于 2011-3-16 19:34:45 | 显示全部楼层
的确
& ?) y9 Z2 I" _1 S" @" t之前的图未过界
! Z, |& I2 e$ F6 i; G所以没有理由禁4 n3 o0 y3 X3 }4 T  K0 [

4 @' B9 T4 @8 m& j. y明显过界才能够处理~0 r# e, ]6 r9 l' S
Kiver 发表于 2011-3-16 19:25
7 T4 a7 A9 \' c7 w( x

5 @6 L6 p4 b8 c; ?: b  o* V2 O% O0 `5 `4 Z1 k) @
    是啊,之前那些图很正常

tandong 发表于 2011-3-16 19:51:12 | 显示全部楼层
的确
* m4 j7 w; Y6 `- \2 e0 p7 S9 _之前的图未过界
, R2 y6 b7 V9 W+ w( ^. k! R所以没有理由禁0 X! g* |9 ^1 \) b* {

6 K) k- }7 f' f! @9 `1 f明显过界才能够处理~: z' ]4 T/ b; ~( D  ?7 J
Kiver 发表于 2011-3-16 19:25
- ~: Q5 y8 |/ S, Y0 L# q
& @; W: U- _8 W: u8 y- z' L3 l
$ w+ y: A4 _; m! G  [" X; ]
    是该管下了,像深度一样:凡衣服覆盖身体不到五分之四的,将被直接删除+扣分,!!

lych 发表于 2011-3-16 20:25:30 | 显示全部楼层
是该管下了,像深度一样:凡衣服覆盖身体不到五分之四的,将被直接删除+扣分,!!
+ s: P8 ^( r% X' a8 {tandong 发表于 2011-3-16 19:51

3 g+ E- ^3 |1 U# G  g% B咁样米好多图都唔发得,虎大~~~~

inber 发表于 2011-3-16 20:36:44 | 显示全部楼层
+ z# |3 ~5 z: W- standong 发表于 2011-3-16 19:51

0 M- U+ Z4 `0 B* x+ k# V$ Y* M* j# ]; \$ D6 D: v
. }: H! e- _) J+ P2 V
五分之四
9 m4 l, r9 e3 C/ |) Y好高深
: s' {& s. S7 a$ P- B/ b7 s2 T  K8 R& X' ?9 }- v6 D
我記得小學嘅時候) }7 }. Z  U- i; l
教過用格仔紙黎數

webank 发表于 2011-3-16 21:00:06 | 显示全部楼层
苍井空老师..............

235795561 发表于 2011-3-16 21:44:10 | 显示全部楼层
回复 10# asd123456 - m" j( D1 K7 @) f! x+ e( ^

2 V, v6 j8 z* s/ S( ], u
2 ?7 O" P) u% p" Z; ~) Z& o    果然有经验

エツクス 发表于 2011-3-16 21:52:06 | 显示全部楼层
粤漫应该要多啲粤漫嘅嘢先合理吧,咁多接近18X嘅嘢係度根本唔适合呢度,仲有呢度都应该仲有比较细年纪嘅人上,教坏细路就唔好啦。
2 _* r4 o' O+ U. a) b! e0 I仲有个问题就係越多XX呢啲嘢个网站越容易俾人攻击,迟啲可能变到上来都中毒咁就死咯

蚊仔 发表于 2011-3-16 21:52:49 | 显示全部楼层
网站我大把   不过都系唔好系呢度搞埋呢野了~

tandong 发表于 2011-3-16 22:20:53 | 显示全部楼层
咁样米好多图都唔发得,虎大~~~~
3 r. q7 K: Y( `; _1 j. Vlych 发表于 2011-3-16 20:25
/ ]5 b( t  f. ^- c
, ~9 z- q- @7 ?% G

9 S  o& ~8 _2 m1 D    你唔觉近排多左人发噶图,越来越暴露咩!

alexhus 发表于 2011-3-16 22:51:41 | 显示全部楼层
呢度都系保持纯洁好D 。。。
$ U+ a# E" u& N, }) K, z$ S8 c  o1 _% ~$ K: I  T
2会影响几大下。