[生活写实] \大矢真夕

king8360 发布于2011-3-9 11:57 2175 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
yuanchu 发表于 2011-3-10 01:59:54 | 显示全部楼层
令女, 但沒有什么特別

vskenying 发表于 2011-3-10 02:04:10 | 显示全部楼层
有无发觉,楼主嘅嘅几张图(唔同女嘅),都有一个共同特征——波大。
; w) W4 u3 P: neegbook 发表于 2011-3-10 01:56
; G" }7 }7 a* ~( X$ ^" A- S
& o+ h. M: Y2 n& R

- }! q- T! ~; R3 K( J1 I2 ^    無畱意,好少來哩個欄目,不過哩個都唔算大吖,可能繫個人喜好問題吧.

eegbook 发表于 2011-3-10 02:05:58 | 显示全部楼层
無畱意,好少來哩個欄目,不過哩個都唔算大吖,可能繫個人喜好問題吧.+ f/ m+ }& c8 a  b
vskenying 发表于 2011-3-10 02:04

9 v% ~- y, z4 M; l9 N6 ~7 {9 s& ?; m% @3 \6 m
" J# G; r: k# @$ }1 \
    好大架啦~~目测佢地嘅尺码,至少D以上~~
5 ?( H9 ?3 s9 t1 K题外话:系现实中C已经好夸下架啦。

dears 发表于 2011-3-10 06:15:30 | 显示全部楼层
同志!革命尚未成功,仍需努力

Kiver 发表于 2011-3-10 11:06:18 | 显示全部楼层
相机吾靓
* v; M9 b2 E1 ~4 B6 O
# ~4 U! k3 Z( S3 z* Y) z" Z噪点太大了

eegbook 发表于 2011-3-10 16:38:59 | 显示全部楼层
相机吾靓, W$ I, O+ W  k  G

: h6 W1 @$ [/ P4 J9 Z; y( `/ I) O2 l噪点太大了
1 ?3 G: w4 ?( [$ r) ~" d5 fKiver 发表于 2011-3-10 11:06
( b* p2 g2 P$ t# |' v/ {6 y6 q

3 R6 k$ v" F6 f' ^+ m2 y+ M/ X% F$ w; U; N
    睇黎,你系发烧友黎啵。

Kiver 发表于 2011-3-10 16:44:11 | 显示全部楼层
睇黎,你系发烧友黎啵。  l$ I) a% z0 [& I5 g6 o6 a
eegbook 发表于 2011-3-10 16:38
& K1 Z/ z' e: b% B3 S  i6 l" \2 G& J

$ M  n4 F8 m" C
1 y5 c  `0 B+ c# d% v# A$ _    业余玩玩`~~

eegbook 发表于 2011-3-10 16:47:31 | 显示全部楼层
业余玩玩`~~
1 i7 [( {3 `3 d0 Y) h9 f0 l6 gKiver 发表于 2011-3-10 16:44

, A1 Y5 h) X2 @% c. B5 }! D
9 C/ a2 a6 N: I" `* f& U1 V
6 ~9 W& @: O6 r* b( }. m  L2 E    "噪点"太大了。* Y; f, `. F/ `! c
单系呢个术语,就已经知道你有料到啦~唔使咁谦啵~

老威 发表于 2011-3-20 09:42:07 | 显示全部楼层
发点人间绝色来吧

blue2018 发表于 2011-3-26 11:59:19 | 显示全部楼层
该美女的皮肤不怎么好。。。要不就是拍摄的问题

十月围城 发表于 2023-5-16 08:28:37 | 显示全部楼层
对我来讲是不错的。