[每日闲聊] 3月7日起 還會在115網盤發影視資源嗎? 各位人兄入黎投票

wulove 发布于2011-3-4 20:40 14505 次浏览 143 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Ling1988 发表于 2011-3-5 00:15:19 | 显示全部楼层
夠到我依家加班加點!7線下載先得!!

eegbook 发表于 2011-3-5 15:07:03 | 显示全部楼层
夠到我依家加班加點!7線下載先得!!
* {. M( l- ?7 F+ \Ling1988 发表于 2011-3-5 00:15

( ?( K2 a3 g% o( o& v9 {; b! k& G7 Z# y; o
6 D  z( Z7 |! h/ A1 Q
    我还以为你双休架咋。

ConvoyChan 发表于 2011-3-5 15:38:29 | 显示全部楼层
哩个PT站建设就交比你了 C.C& _% S# H" s/ M, k3 l/ a- j4 H+ p
by.iceb 发表于 2011-3-4 10:31 PM
& I, i8 `9 d% h* K6 {9 ~* [. o% D7 G

?$ n  o' @" ~' J( D. m( n3 h& x( t
    有nexusphp既完整模板了 到处都有。。。

czxzero 发表于 2011-3-5 15:56:33 | 显示全部楼层
有办法解决就好了。

by.iceb 发表于 2011-3-5 16:12:43 | 显示全部楼层
有nexusphp既完整模板了 到处都有。。。! E, _' i* t5 X& ^7 u1 C+ j
ConvoyChan 发表于 2011-3-5 15:38
  F, Z: y/ M0 N+ |& W. v  u
7 ~$ p8 n8 i  F; y: T
! c$ ]1 F- K/ t, i2 N
    nexusphp实在太难睇了 ,更重要喺国内基本用距,搞到严重视觉疲劳...

eegbook 发表于 2011-3-5 19:25:12 | 显示全部楼层
有办法解决就好了。
5 _$ m7 ?! @2 Lczxzero 发表于 2011-3-5 15:56

3 s% j* e0 m& ^: T. E  b" U2 b+ V3 z7 G$ g4 }1 W
/ i: `/ ^) k0 F% x/ c
    我而家都定DD咋。

netasa 发表于 2011-3-6 08:07:59 | 显示全部楼层
我传校音多。 无太大影响。 要发视频就用MU咯。 另外115果度可以主攻游戏了。仲正。大家多发游戏啦。

dorara 发表于 2011-3-6 09:02:40 | 显示全部楼层
不怕,经常打包RAR,很少会裸传

天才不二 发表于 2011-3-6 13:21:18 | 显示全部楼层
睇来以后凡系发布115下载要加权限了,防止贱人举报

wulove 发表于 2011-3-6 13:24:27 | 显示全部楼层
回复 105# 天才不二 . M- r6 }* [& a: K' u

) S4 h' h2 ?( w1 Z6 E- r6 D/ B" V6 e  X
    冇錯加夠40以上我諗ok 你發d 貼好似得呢到有 其他地方都冇..........

eegbook 发表于 2011-3-6 16:59:34 | 显示全部楼层
睇来以后凡系发布115下载要加权限了,防止贱人举报
# H% I) K: [1 |  ?天才不二 发表于 2011-3-6 13:21
. q- e& L, y4 y% z' v! J7 Z

; }' _  Q) L( u# g  f% `' a) [; W7 Z5 K/ c' B
    下得你嘅,举报就更系唔会架啦~~~1 @" U7 t  d% F. i$ d& x. s8 `
就系怕D黎巡视嘅“戝人”啫。你知啦,果D人唔系黎下野嘅,系黎玩野架嘛。
8 z4 a( p% o8 H/ s* j% q所以,你加个权限,绝对系正确,我支持你~!!!!!

eegbook 发表于 2011-3-6 17:00:01 | 显示全部楼层
我传校音多。 无太大影响。 要发视频就用MU咯。 另外115果度可以主攻游戏了。仲正。大家多发游戏啦。/ ?' D- U% H; i" \! x# ^3 Y. p1 [
netasa 发表于 2011-3-6 08:07

. a8 ^( U' f5 c$ |; z9 \
  T% L' W$ l3 b- e) g# N7 H  i. E! y- c, k
    游戏呢家野~~~正哇。
* B) q* o9 `0 E, e: e( Z4 _% a4 F) C. B, [2 |- I- _
不过,一个月之前,我上传个简版OFFICE 2003上去,上传哂佢至话唔合格。