[每日闲聊] 3月7日起 還會在115網盤發影視資源嗎? 各位人兄入黎投票

wulove 发布于2011-3-4 20:40 14620 次浏览 143 位用户参与讨论     [复制分享主题]
guyoushi 发表于 2011-3-7 20:15:46 | 显示全部楼层
不用的伸手党路过,感觉很难过.

shin329 发表于 2011-3-7 21:12:09 | 显示全部楼层
壓縮RAR, 會改個file名

eegbook 发表于 2011-3-8 02:43:33 | 显示全部楼层
不用的伸手党路过,感觉很难过./ ]3 Q6 U# S' I" E
guyoushi 发表于 2011-3-7 20:15
3 F9 P0 v  r" [  x
+ x& Q' v0 Z  [- z$ d

4 Q4 }+ `" _; k$ f    到其时,伸手要搞好多野添啵。

guyoushi 发表于 2011-3-8 08:34:50 | 显示全部楼层
回复 123# eegbook " s7 m' Y7 b  U; e0 Y* T  E% D
唔唔唔 ,我代各位难过啦.希望有更好的网络共享方式啦.

eegbook 发表于 2011-3-9 03:45:26 | 显示全部楼层
回复  eegbook
, |+ F, S/ N& s: T, `. R; r唔唔唔 ,我代各位难过啦.希望有更好的网络共享方式啦.
4 n+ O' l5 f; D) s, Uguyoushi 发表于 2011-3-8 08:34

, U* S. q( E& I
6 ]; I' S; Q* V- ^  `8 L3 d6 K: F, B0 R5 A$ _) L. _: [# e5 H
    衰鬼就系我上传去MU唔快呢~~以为有115,升高级佢,咁就可以分流多D片同大家分享。

guyoushi 发表于 2011-3-9 08:42:53 | 显示全部楼层
回复 125# eegbook ( @1 F* D4 k6 E' k3 K+ J5 L2 b

8 d% Z& C( a) d& M! t; i2 Q. x"eegbook "兄好人哪..

naquan 发表于 2011-3-10 11:32:26 | 显示全部楼层
改后缀且加密

eegbook 发表于 2011-3-11 16:32:47 | 显示全部楼层
而家个115已经开始动作啦~~~睇定D先。。。应该唔会好似只驴仔咁啩~~

老威 发表于 2011-3-18 19:42:14 | 显示全部楼层
我5会啊

Yellmi 发表于 2011-3-18 20:49:10 | 显示全部楼层
对自己影响唔大!

eegbook 发表于 2011-3-19 16:06:39 | 显示全部楼层
对自己影响唔大!5 ?& l6 z0 }( _
Yellmi 发表于 2011-3-18 20:49
& S' u* y4 G, @0 p4 _8 P, x& g3 `0 ?
! F8 w7 W4 ~+ K6 f# ^9 V- w

5 @' @8 B; T3 u, d5 K    伸手党的我表示赞同。

yqt 发表于 2011-3-19 16:49:45 | 显示全部楼层
查实依家只不过系网页唔出下载链接,仲系下有对策嘅ww