[每日闲聊] 3月7日起 還會在115網盤發影視資源嗎? 各位人兄入黎投票

wulove 发布于2011-3-4 20:40 14373 次浏览 143 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 wulove 于 2011-3-4 20:45 编辑 . i( e2 |# I& H- d8 i* l

: d) n. S+ W& Z) x8 b/ k( Z6 |, c記得投票WO3 ^; [7 a/ D9 M' i* n+ }7 c" {/ G

8 G/ j% _0 B* s. J/ C為配合相關部門加強對知識產權的保護力度,115網盤做出了一個非常艱難的決定:自3月7日起禁止所有影視資源的外鏈共享,請悉知。希望廣大用戶能切實提高知識產權保護意識。1 f; P6 x1 ?- w# f$ c$ }
     115網盤一直致力於為廣大網民提供安全、穩定、高速的個人網盤存儲服務,並建立了完善的違規信息舉報和反饋制度,我們願攜手網友和國家相關部門共同營造健康有益的網絡環境。
- \4 h% g8 d. X1 r3 w     如有其他調整請留意網站的後續通知,給各位帶來的不便,敬請見諒。希望您能一如既往的支持我們,在此感謝您的理解、支持和配合。" X9 g; w  V3 x/ {6 V; i

' e# x# M7 b. P& {( N7 t本人就發等到3月7先決定............6 @  L9 p2 Q% M( x0 X, S( [+ w
8 E% r% w" ~  e. Z% }6 g
上面1.會 (但係怕有人舉報)
, d7 m+ v3 k( O4 D- i. |2 X; h7 E; M9 O      2.會 (唔怕有有人舉報)( b% D$ L$ P. ^7 n9 q' q2 W
      3.會 (壓縮RAR轉名發)5 ?2 c: W" y( W- m7 n& M
      4.唔會
单选投票, 共有 88 人参与投票
5.68% (5)
13.64% (12)
55.68% (49)
25.00% (22)
您所在的用户组没有投票权限

已有(143)人评论

Kiver 发表于 2011-3-4 20:41:19 | 显示全部楼层
改后缀且加密文件咯~

penison 发表于 2011-3-4 20:42:48 | 显示全部楼层
我好怕死啊。。。 天朝咁和谐。。。 我手贱选咗④好大压力啊。。。

eegbook 发表于 2011-3-4 20:47:28 | 显示全部楼层
我好怕死啊。。。 天朝咁和谐。。。 我手贱选咗④好大压力啊。。。1 B; k5 q% l8 @; k6 j
penison 发表于 2011-3-4 20:42

2 q7 |9 R! I% B3 O3 Y
* u9 G" V0 d, _4 U/ y
0 ^& M& R; x6 N/ J8 y6 F1 {8 F    无事嘅。。。不过。。好似只驴仔咁就死得火。, A  `* U: F, D6 i' k

7 R, q" m/ k/ h/ Y4 ~' }* _+ C6 [4 R话时话,我都成差唔多十二级,佢先话黎封,真系封佢条命咯。呢次。

eegbook 发表于 2011-3-4 20:48:04 | 显示全部楼层
改后缀且加密文件咯~
3 ^- V  q1 @" j$ A' TKiver 发表于 2011-3-4 20:41
& x3 D5 `+ v( O9 z

) ?* g+ @2 J( t7 k2 G6 d0 c; B" p5 o1 x) F  I& k- `7 m
    K社好办法!!!!绝对支持吖!!!!( `- e$ v) ~0 n  L/ X

# v# }' [0 U# t- M9 x佢话影视类,如果系漫画,怕唔怕架?

Kiver 发表于 2011-3-4 20:50:42 | 显示全部楼层
K社好办法!!!!绝对支持吖!!!!% a* A8 {) ?2 I" m

1 s/ G7 i- E& a: `) K5 R( K佢话影视类,如果系漫画,怕唔怕架?
) {* f, D$ b+ [( u, o2 v3 {eegbook 发表于 2011-3-4 20:48

5 S2 D3 s0 r% M. d
/ x3 u3 t& N; f$ Q6 W! s9 _9 j  j) c7 x4 Z5 o- e
   改成文档类或PDF类应该可以~~

eegbook 发表于 2011-3-4 20:52:02 | 显示全部楼层
改成文档类或PDF类应该可以~~
" ?* Z, N4 Z+ k- f* xKiver 发表于 2011-3-4 20:50

3 N2 {8 [" y2 Z0 b7 v可唔可以比你个魔邮件软下载地址过我,我想下IQ博士唷。9 |* |# J; g% K' n5 `
/ N8 y" b! F% f0 s" E
; g; O% r& L' d' R* c- W
    总之,呢晕比天朝班烂坦玩谢系啦~~~~

Kiver 发表于 2011-3-4 20:52:12 | 显示全部楼层
无事嘅。。。不过。。好似只驴仔咁就死得火。
; W" R9 c4 X4 J5 ]  W' r6 T: A% K$ L8 y- t" v
话时话,我都成差唔多十二级,佢先话黎封,真系 ...
6 l5 R, j8 i% ]8 s2 z; jeegbook 发表于 2011-3-4 20:47

8 j% ]9 d/ ]3 n/ F. Y$ o7 L; s4 Z0 z3 M

* m/ k7 z9 i( r2 o4 A' {    都是我只魔邮好用咯~~~

wulove 发表于 2011-3-4 20:52:35 | 显示全部楼层
无事嘅。。。不过。。好似只驴仔咁就死得火。
4 K9 R! P% `5 P! U: E- M/ u% U9 H& n/ K/ E
话时话,我都成差唔多十二级,佢先话黎封,真系 ...8 A) I3 B% U  @; |. F5 g
eegbook 发表于 2011-3-4 20:47
  w; ^6 A+ C; Z6 \( B* F# V
% P4 N2 ?# O* C! K
$ c) |9 Z0 B# [: r$ k; k
    我岩岩先升10LV仲黑仔啦!!& l3 e) E, O/ u
話時話之前有舉報過我 過我發既其中一個檔有三級成份........(最好笑就係115 D人查都唔查就封左佢唔比我發)( w4 {0 j% K) n8 E
之後我PM 115 D人問佢地...... 佢地話有人向我地舉報 所以就封左佢.....
2 b+ C9 U, a. S/ w8 n& G2 [我果時真係O 哂........... 入面明明係冇三級成份 人地講一句就信哂囉

Kiver 发表于 2011-3-4 20:52:46 | 显示全部楼层
总之,呢晕比天朝班烂坦玩谢系啦~~~~
) z/ x/ m6 h8 r  O0 peegbook 发表于 2011-3-4 20:52

6 _& q. F2 p$ e4 Z# R) _+ \1 }$ `* f
4 n0 c( p0 q" [, K2 m' e1 S% @+ H. |
    吾玩谢6 r4 {0 }$ k1 I' d8 {9 ]

f( J, S" N* N9 }  k; E1 x" I我都吾使关左台服务器啦~~~. s9 P* ~) {! Z
# u  S' `8 v, @0 D/ P! t% C
搞到到处去流浪~~~

eegbook 发表于 2011-3-4 20:53:46 | 显示全部楼层
我岩岩先升10LV仲黑仔啦!!1 W& ^) p0 j3 [- F! O; [
話時話之前有舉報過我 過我發既其中一個檔有三級成份........(最好笑 ...
& S5 {* j) w, `5 a( Dwulove 发表于 2011-3-4 20:52
8 Y0 a* N$ f. C7 K% I
佢地班友身有屎啫~~~~

Kiver 发表于 2011-3-4 20:53:53 | 显示全部楼层
我岩岩先升10LV仲黑仔啦!!1 U, U' q% h6 M% n4 H' K
話時話之前有舉報過我 過我發既其中一個檔有三級成份........(最好笑 ...
. b1 S4 R0 P/ ?: e: wwulove 发表于 2011-3-4 20:52
, V! d, U8 V. D- c
# v* ?( R" F4 ?! q4 }
. p: ]1 a& ^8 `
    有人举报距就做野伽啦
) g1 e" j. X& w4 R) w7 t, J, v$ ]% s7 X2 R4 w& B* Q
边有甘多时间将个个举报通通由头到尾看一次啊~~~