[每日闲聊] 3月7日起 還會在115網盤發影視資源嗎? 各位人兄入黎投票

wulove 发布于2011-3-4 20:40 14374 次浏览 143 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-3-4 20:54:55 | 显示全部楼层
有人举报距就做野伽啦' t% J. R& {7 [5 u. T8 h

* \$ F, M: t5 \2 d$ S  G3 {边有甘多时间将个个举报通通由头到尾看一次啊~~~
9 L& D4 m* D. V1 KKiver 发表于 2011-3-4 20:53
可唔可以比个魔邮软件链接过我,我想下IQ博士唷~~

wulove 发表于 2011-3-4 20:55:45 | 显示全部楼层
有人举报距就做野伽啦
' ]3 j' y/ S% ~+ @' O- E$ p1 ]$ r) E: Y# G
边有甘多时间将个个举报通通由头到尾看一次啊~~~; X' W) _* C! N- }8 v
Kiver 发表于 2011-3-4 20:53

0 [3 {( _8 V3 m
( x- W+ j' ^. q: ]+ W: K7 i; Q* z6 ?% |2 q; {, r
    就係咁先死.... 佢地講一句就 睇都唔睇下 就同你講:[你有罪]..........真係死得人多

Kiver 发表于 2011-3-4 20:56:00 | 显示全部楼层
可唔可以比个魔邮软件链接过我,我想下IQ博士唷~~
5 T" x$ b6 E% c' R' heegbook 发表于 2011-3-4 20:54
" d( X, M4 D2 u# O
) i8 K1 z7 c: [# I. f

9 X1 z! N5 U( G3 A' k0 i- s    论坛的版则里有已经有连接啦~~9 F! x! L  K% v3 }( C! C5 L

, }9 B& O& W1 |+ m' o  a4 ?; I" m+ E7 ]你睁大D只眼睇睇~~

eegbook 发表于 2011-3-4 20:56:39 | 显示全部楼层
论坛的版则里有已经有连接啦~~! J+ e( _' s: N/ s6 d

+ N  H4 u! [' n. v' }你睁大D只眼睇睇~~
" S! h9 i+ N/ h7 `Kiver 发表于 2011-3-4 20:56
2 {  k$ B, l; h8 e7 v
咁就OK哂啦~~~

Kiver 发表于 2011-3-4 20:57:21 | 显示全部楼层
就係咁先死.... 佢地講一句就 睇都唔睇下 就同你講:[你有罪]..........真係死得人多
4 n- q, g$ J1 ]4 rwulove 发表于 2011-3-4 20:55

% k7 D3 v5 C$ t: S: u* h$ D9 `/ W7 H) ?  N

% C& G0 @" c, a4 \- P# F0 c    我地平时在公司处理依D野都系甘伽$ n2 Q0 g8 ^2 a# z4 Q* {

& ~0 i2 |4 ~, H( \, o俾用户对误删投诉事少
2 M5 H! {2 Q+ g4 ]; E0 ]1 a" @俾网监的人打电话过来先系大件事
/ `; \8 R# d3 o6 n- g* i分分钟份粮冻过水的

eegbook 发表于 2011-3-4 20:57:56 | 显示全部楼层
就係咁先死.... 佢地講一句就 睇都唔睇下 就同你講:[你有罪]..........真係死得人多4 d9 c' u1 y6 W6 Q
wulove 发表于 2011-3-4 20:55

2 G+ B* B" i7 x' m* z) n, [+ N* }- Z5 L; `- m" ?4 i

4 y; {$ m, _3 m- B$ y    就好似我之前系某北佬论坛做版主咁,一句话你“失职”,跟住就踢你出局,上诉都无机会。最衰仲要系你背后加条“莫须有”

Kiver 发表于 2011-3-4 20:58:18 | 显示全部楼层
可唔可以比个魔邮软件链接过我,我想下IQ博士唷~~* C8 B7 z5 K6 P
eegbook 发表于 2011-3-4 20:54

' z1 C5 C5 _% p4 K9 N" d6 j- c( Y, k$ g
( A( _8 K% O- [$ U) C3 Z
    打折的时候不下& C, t4 {; B6 B
找贵价时下~~~7 c( M  b0 r6 L! _# d; X

1 ]) u( b4 o" r" f4 K3 ?& I1 I$ V4 R看来消费能力不错~

eegbook 发表于 2011-3-4 20:58:51 | 显示全部楼层
我地平时在公司处理依D野都系甘伽
8 o7 Y6 _0 M, A( @0 k$ r" m' D1 Y
俾用户对误删投诉事少' |( o' a3 k" |4 _. h
俾网监的人打电话过来先系大件事* [! @+ _) o5 }) b
分 ...
$ S: O) A; j/ m7 _3 h1 GKiver 发表于 2011-3-4 20:57
4 U$ A/ _% ^; a$ m
( \- y  _4 \8 I: B7 |

" h% L# R+ ?7 H    打份工,系咁架啦。生存环境所逼。

eegbook 发表于 2011-3-4 20:59:16 | 显示全部楼层
打折的时候不下; U3 a, n% A9 g. }5 H* t
找贵价时下~~~! L- s' c7 i4 d" z

; m" n' @" l# i# e$ ^) o看来消费能力不错~/ b' H+ h# @+ {9 V) N8 h0 e! Q
Kiver 发表于 2011-3-4 20:58
你几时有打折架,整乜我唔知嘅?!

wulove 发表于 2011-3-4 21:00:12 | 显示全部楼层
就好似我之前系某北佬论坛做版主咁,一句话你“失职”,跟住就踢你出局,上诉都无机会。最衰仲要 ...
2 {, N) H5 j8 {5 R+ B4 g- S% Yeegbook 发表于 2011-3-4 20:57

. ]; V8 h! W9 U2 {# g6 g& J$ H0 K0 |" l
1 |; [" |! D; M9 Q4 B( v
* b/ h4 w; N1 @/ t$ S# j7 R" U    莫须有 呢3個字 係現在這個世界黎講 成日都發生.......... 唔理三七 21 一句講哂你錯哂.........

Kiver 发表于 2011-3-4 21:00:14 | 显示全部楼层
你几时有打折架,整乜我唔知嘅?!1 `9 q0 D. `" Y% y' B
eegbook 发表于 2011-3-4 20:59

# b0 z7 \4 F6 G
2 l- N2 y+ C' j/ C' \6 H! k% u3 p9 x3 j
    过年几天打过$ ~$ n' `% ?3 N% O
逢发帖过千的后三天任一天时间打折~~[em40

eegbook 发表于 2011-3-4 21:00:20 | 显示全部楼层
回复 19# Kiver
' m+ F. ]1 ?3 w! S* U
3 G* G7 x" b2 G  Q5 W4 c
3 m- ^7 k4 a) m    几时再打折,记得系论坛度写大只D吖唔该~~