[每日闲聊] 收藏卡通片

freedom82 发布于2011-3-4 11:41 7247 次浏览 111 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-3-4 17:06:51 | 显示全部楼层
有乜工作介绍遮! h: d- O* ?! _+ z* F6 D# V- K
基拉杰特 发表于 2011-3-4 17:04

" `* I  `% m6 `1 t( _# n1 ~# l
8 j! t% w% `0 u. W1 {哦?你想跳槽 吖?# f& v8 l" D  b  L( V) U

7 F+ _1 R0 N, E我做设计咋,而爱通街通巷都系,都唔系乜好工黎,我想转行添。

基拉杰特 发表于 2011-3-4 17:08:06 | 显示全部楼层
哦?你想跳槽 吖?
, D* x7 h8 z9 {& @. B8 I; W
* e! V3 m' D4 c: {3 e我做设计咋,而爱通街通巷都系,都唔系乜好工黎,我想转行添。8 O% `( g* C* D3 c! L
eegbook 发表于 2011-3-4 17:06
! z3 F! m) I4 I  h
6 e* g- E5 D+ p8 O% A

i2 n( h; G  P% {  ^( {2 C$ T    快毕业,想找工而已

lgpo28 发表于 2011-3-4 17:55:35 | 显示全部楼层

eegbook 发表于 2011-3-4 18:01:08 | 显示全部楼层
快毕业,想找工而已- z3 j5 U" g) ^  D4 T3 Y
基拉杰特 发表于 2011-3-4 17:08
5 r! s' _6 {" n# ?' Y$ I# M; ~5 w; d
: Y2 G9 e- X1 C- |5 @7 \
  s9 `) ^3 o* u. @0 f. D& ], r
    我个人建议,都系揾番同你读个科对口嘅工啦~~~
3 i. V) J. c4 [: q! y' D' h1 y" }, Y1 Z. j5 J
再唔系,你就揾份自己钟意嘅,咪之转工转黎转去,转咗三五七年至揾到份合适嘅,咪盏浪费时间。

基拉杰特 发表于 2011-3-4 19:36:52 | 显示全部楼层
我个人建议,都系揾番同你读个科对口嘅工啦~~~  n+ g  B  v+ O* R; V

2 P6 i. M0 [" ]6 \& X, J! V再唔系,你就揾份自己钟意嘅,咪之转工转黎转去 ...+ f% y& S  n( J4 _# L
eegbook 发表于 2011-3-4 18:01

" j) O& n! R; e9 K
  N/ X' p0 I' t  t6 h* y% u& J# I4 d* p* j- o  a( _, U4 T
    果然有道理

eegbook 发表于 2011-3-4 20:55:58 | 显示全部楼层
果然有道理9 S; O5 E. J8 c3 H" |3 [6 H
基拉杰特 发表于 2011-3-4 19:36
: {0 R$ N; L; ?1 b1 u: m, v+ o
1 M2 D0 ^: Y" |4 n6 Z/ a
我就有心无力架啦,唯有系度祝你前程似锦,揾到份好工,一切顺顺利利啦~~~

基拉杰特 发表于 2011-3-4 21:18:03 | 显示全部楼层
我就有心无力架啦,唯有系度祝你前程似锦,揾到份好工,一切顺顺利利啦~~~
; }5 V: o$ x- `( Aeegbook 发表于 2011-3-4 20:55

: X8 }2 p4 P2 h. ^6 g  r+ k0 c- T  Q
' ?  n3 B; ?! f# T1 Q! I- J5 r# c" b; G- J* F, Z
    铁猫真好人

vskenying 发表于 2011-3-4 22:30:45 | 显示全部楼层
我就隻要自己有興趣的歌曲(MP3/WAV),動畫,電影,劇集,以粵語為主的MKV,找不到時就算不齊全或任何版本都收.大部分電玩模擬器及遊戲.現在總身傢不多2T左右,用西數2T綠盤作倉庫.

eegbook 发表于 2011-3-4 22:49:10 | 显示全部楼层
我就隻要自己有興趣的歌曲(MP3/WAV),動畫,電影,劇集,以粵語為主的MKV,找不到時就算不齊全或任何版本都收.大 ...1 x( j7 j4 c5 P) L( ^' ?
vskenying 发表于 2011-3-4 22:30

1 v8 f3 C/ _& L# O+ v5 I# W2 W6 Y5 ^+ i% H& b5 a" H
) r, M9 c6 f- S% d$ e
    哇,哂身家哇!!!利害!!!$ a. d5 Q  l' Y7 c$ B7 g5 f! b
我而家应该1T左右。

vskenying 发表于 2011-3-5 00:50:52 | 显示全部楼层
哇,哂身家哇!!!利害!!!5 [/ G* e* a5 E/ R' _6 C, Q
我而家应该1T左右。
( S5 [' A' O9 @eegbook 发表于 2011-3-4 22:49

" P: ~. P4 H% K) v1 O' V4 }: F
2 M7 D! Y: A2 G* _. w- ?
1 f0 O$ g7 w8 M9 d1 I8 x' C3 L$ j    囬應主題者,企哩度對好多高層同高手來講微不足道吧.趁依傢仲有得下載下多D點知道幾時會無得下,感覺天朝對這方面的管製越來越嚴暸.

abc-like 发表于 2011-3-5 09:47:29 | 显示全部楼层
唔係好多咋! 4 X: n9 f# i2 H  X8 F
純gundam粵版囉, 因為fd鍾意gundam囉
想知道大家收藏佐有几多卡通片,收藏方法系乜,用佐几个硬盘来装,收藏片嘅质量系点???我呢一两年先开始 ...
! k+ T5 W. {5 c( U" ^- jfreedom82 发表于 2011-3-4 11:41

z139253 发表于 2011-3-5 17:21:06 | 显示全部楼层